SSL 14.Hafta | Galatasaray 3 - Fenerbahçe 1

Allah aşkına koy şunlara GALATASARAY!!!

Eskiden nefret ederdim şimdi durum daha değişik bu adamlar yeşil zemine çıkınca Allah bana ve Galatasaray'lı kardeşlerime kendini tutabilme gücü versin,hakikaten zor ama başaracağız umarım.Kendimizi tutmalıyız,sporcu olarak,taraftar olarak,kısacası genel olarak.Güç ama imkansız değil.

Fİkrimiz hiç değişmedi dün neyseniz bugünde O sunuz...


fikrimizdegismedi1hk (1).jpg
 
bence stad ancak ikinci yarıda dolacak
istanbul trafiğinde akşam 7 de derby maç olur diyen zihniyete ne desem boş.
sivas maçı gibi çift forvetle oynamalıyız
orta sahada üstünlüğü alırsak maçı da alırız
melo ve selçuk a çok iş düşecek...
 
Maçın kritik adamı Hakan Balta olabilir solda Gökhan kötü Özerde Aydın gibi eğer Riera ile iyi anlaşıp o kanattan bindirmeler yaparsa baya etkili oluruz..Hakandan beklenmeyecek hareketler bekliyorum bu maç..
 
10'u net olmak üzere 25 gol girşiminde bulunup 1-0 kaybederiz.Tam bu senaryonun ortamı var.Hakem maçın önüne geçer muhtemelen.
 
Tek dileğim bu maçta galibiyet. Başka bir şey istemiyorum. Bunların mağdur edebiyatlarını hiç çekemem günlerce. Sırf bu yüzden yenelim istiyorum.
 
Hakem Fırat Aydınus olarak belirlenmiş. Zaten 2 tane alternatif vardı bu maç için..

Maça gelince, kazanıp zirveye yerleşiriz diye düşünüyorum. Tabi hakem skandalı yada klasik şanssızlıklarımız olmassa gene. Bi araba dolusu pozisyon kaçırıp maç kazanamamak üzücü oluyor gerçekten... Bi ablamızın dediği gibi, düşene bi tekme de biz vuracağız inşallah..
 
Fırat Aydınus çok sorun değilde yardımcılar Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu.Ofsayt konusunda çok kritik hatalar görmezsek olmaz bu maç.Ki bu adamın fenerli olduğunu sokaktaki çocuk biliyor.Eğer maç sonucuna tesir edecek bir hata yapacak olursa şimdiden Allah bildiği gibi yapsın.Allah şu emek hırsızlarının yüzünü güldürmesin inşaallah.
 
Kazım son maçta kadroya alınmadı ama bu maçta 11 de başlamalı.Belki rakip fener olduğu için hırs yapar geçen seneki gibi.Zaten bu maçtada sahada gezinirse bir daha zor forma şansı bulur.Fatih Terim in Aydın yada Emre Çolak ı koymasından korkuyorum.Emre Çolak bu maçları kaldırabilecek bir oyuncu değil.Aydın ı zaten söylemeye gerek yok.
Fenerde sağda kimin oynayacağıda çok önemli.Dia oynarsa Balta-Dia eşleşmesinden çok sıkıntı çekeriz.Muslerada çok dikkatli olmalı Alex,Baroni,Stoch heryerden vuran oyuncuları var.Engin olmaması büyük kayıp.En mantıklısı Ayhan ın oynaması.

______________Muslera_____________

Eboue_____Semih____Ujfalusi_____Hakan

______________Melo______________

Kazım____Selçuk_____Ayhan_____Riera

____________Elmander_____________
 
Bu macta baros oynamassa yazık olur riera kesinlikle oynamamalı son genclerbirliği macı bize gösterdi ki futbolun da ilerleme deil her mac gerileme var riera oynarsa formsuz g.gönül form tutar sayesinde...
 
Hakem konusu gerçekten şaibe uyandıracak bir durum. En nefret ettiğim hakem. İnşallah Fb yi kurtarmak için verilmiş bir hakem değildir.
Maça gelince atak oynamamız gerekli Elmander ve Baroş aynı anda oynamalı bence bu şekilde darmadağın ederiz Fenerin savunmasını. Korkar tek forvet oynarsak kaybederiz.
 

Üst