SSL 8. Hafta | Galatasaray - Ankaragücü

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Serkan konusunda haklısın oda art niyetli değildi ama Sabri konusunda malesef katılamıyacağım.

Sabri Rijkaard'ın babası vefat ettiği maçtan önceki davranışları yüzünden benim için bitmişti zaten.


Hocam o konuda sonuna kadar haklısın fakat ben bu davranışları cahilliklerine ve kazandıkları para yüzünden fazla şımarmalarına bağlıyorum. Tasvip etmiyorum bu davranışı fakat takımı bugün satanlar arasında yoktu. Yoksa o hafta yaptıkları Galatasaray futbolcusu olmayı geçtim insanlık adına ayıptı.
 
pino topçu diyen adam bu oyunu bilmiyordur
bizim topçular paranın kölesi olmuşlar resmen. Kötü dönemler oldu ama hiç bu kadar aşağılanmış hissetmemiştim kendimi. çıkmasınlar bundan sonra sahaya. Donuma kadar storedan alıp size kazazdırdığım her para haram olsun. (o oyuncuları biliyor herkes zaten kimlere helal olduğunu) gerçi benim paramdan nolcak sizi adam sanıp size para saçan bir zihniyet var nasılsa.
Performans primi uygulamasına girilmelidir. Kendisine güvenen futbolcu kalır istemeyen gider bu kadar basit. Ama bu takımın kötü olmasının suçlularından biri de biziz. Çünkü biz bunları adam sandık (futbolcu değil adam diyorum ) . Hakaret de etmiyorum gerçeği söylüyorum. Adam olan insan o paranın o desteğin hakkını verendir. Biz Mustafa Sarp'tan 20 gol , Pino'dan 30 asist beklemioruz. Ama top kaptırıldığında bi tarafını kaldırıp topa doğru koşan birilerini istiyoruz sahada. Adam olan parasının hakkını verendir ya da en azından uyarıyı dikkate alandır. Takımımda yediği kaba tuvaletini yapan futbolcu istemiyorum. Dilerim hepiniz amatörlerde oynarsınız bundan 10 yıl öncesinin sizin gibi gözde futbolcuları gibi. Yazıklar olsun hepinize. Gerçi siz de haklısınız feneri bala yenerseniz yine sırta alır bu taraftar sizi. Haklısınız alnımızda enayi yazıyo. Aramızda buna inanmayan varsa aynanın karşısına geçin ve aldığınız o ürünlerin şu an hangi amaçlara kullanıldığını düşünün. Aynaya bir daha baktığınızda alnınızdaki enayi yazısı mutlaka gözünüze çarpacak.
 
Mehmet Helvacı, yaptığı açıklamada elbette bir yaptırımları olacağına vurgu yaptı. Öğlen veya akşam üstü elbet bir şeyler olacak. Merakla bekliyorum neler olacağını.

Fenerbahçe maçı öncesi Rijkaard ile yolların ayrılacağını düşünmüyorum, ama ilk yarının sona ermesiyle yollar kesin ayırlacaktır. Yarın ile ilgili beklentim birkaç oyuncunun ne olursa olsun kadro dışı bırakılması yönünde.
 
Maç içerisinde Rijkaard´ı çok eleştirdim. Mustafa Sarp´ın takımı baltaladığını görmemek için kör olmak lazım diye, keza Servet´in...

Evet, belki birçoğunuz yok artık daha neler, buradan da Rijkaard´a pay çıkarttın ya helal olsun diyecek ama... Düşündüm de, Rijkaard Mustafa Sarp´ı ve Servet´i özellikle oyunda tuttu. Eğer ilk yarıda oyundan alsa herkes Mustafa Sarp ve Servet kötü oynadı diyecekti, sabote ettikleri unutulacaktı. Oysa bu isimlerin sabote ettikleri ilk maç değil. Rijkaard Ankaragücü maçını gözden çıkarttı, topu yönetime attı.

Derbi öncesi kadro dışı haberlerini bekliyorum, başka hiçbir şey değil. Kadıköy´e götürülecek 15-16 oyuncu nasıl olsa bulunur...
 
bugün galatasaray'da yaşananları izledim,izledikçe ürperdim.
öncelikle şunu idrak edelim,galatasaray takım değil.olmamış,olamamış.
bunun sorumluları,yönetim olduğu kadar rijkaard ve ekibidir de..

rijkaard büyük bir marka olabilir,ama bu onun haklı olduğu ve eleştirilimez olduğu anlamına gelmez.rijkaard başaramamıştır,rijkaard'la galatasaray'ın yolları her iki markaya yakışır bir şekilde ayrılmalıdır..bunun nasıl olacağına da kendileri karar vermelidir..

rijkaard'ın gönderilmesinden sonra ne yapılacağını da zamanla söyleriz ..
 
Her şey bir yana şunu da söylemeden edemeyeceğim. Yenilginin birçok sebebi var, çoğu da bizden kaynaklanıyor, ama şu hakem hatalarından da bıktık ya. Yeter. İlk golde faul yapılan yerden oyun başlamıyor bu bir, hem top durmadan oyuna sokuluyor. Bu da iki. Görsün bunları da ya hakemler.
 
Takımın başına Adnan sezgin geçsin.Sever o böyle t.direktörcülük oynamayı.Başkan abisiyle taktik varyasyonlar falan çalışırlar.Sonra her transfer döneminde fm cilik oynarlar.Aynı oyundaki gibi her sezon başı 15 oyuncu alıp 15 oyuncu gönderirler.Sonrada haliyle uyum problemi olur takımda.Sonrada açıklamalarında bir sürü oyuncu aldık takım olamıyoruz diye konuşurlar.Ama sonraki transfer döneminde tekrar aynı şeyler yaşanır.

Bunların olmaması için floryada disiplin şart.

Disiplin=Fatih Terim.

Karaktersiz oyuncuları çok eleştirdik Rijkaardın babası üldükten sonra eğlendikleri için.Aynı hareketleri F.Terim takımın başındayken bırakın yapmayı,düşünemezler bile.At sahibine göre kişner.
 
Dün "imparator Fatih Terim" sesleri yükseldiği sırada Kapalıda büyük bir kavga koptu ama tam o sırada 3-2 olunca maç, ortalık duruldu... İsteyeni kadar istemeyeni de çok..Ben de çok gönüllü değilim ama nefret de etmiyorum..

O veya bu nedenle Rijkkard gidecekse bence de Fatih Terim gelsin. O zaman göreceğim ben Mustafa Sarp'ı, Servet'i.. O zaman da koşmasınlar, o zaman da bıraksınlar da göreyim..

Mustafa Sarp maç devam ederken topa arkasını dönüp giden bir adam.. Servet " Frank'ın son şansı " demişti.. Başardınız.. Bravo..

Yönetime de bravo.. Her gün yazmaktan ben yoruldum. Adnan Polat hayal kırıklığı bile değilsin.. Yok tüzük, yok şirket birleşmesi, yok stad derken oyalıyorsun milleti..

Fenerbahçe maçından tek beklentim var.. İstediğim tek şey var.. Sarı-kırmızı giymesinler.. 1575 formamıdır nedir, onu giysinler.. Üzerinde hiç sarı-kırmızı olmayan.

Not: Misimovic'in oyundan alınmış olmasına inanamadım, hala da inanamıyorum.. Bu kadar adam varken, oynamak isteyen tek adamı çıkardı hoca.. Ona da bravo.
 
"Galatasaray'ın ne yapacağı önemli değildi, önemli olan bizim neler yapabileceklerimizdi.."

Ümit Özat

İçimiz kanaya kanaya bi hal olduk, sizin zerre umrunuzda değil..
 
iyice ipler koptu,ne biçim adam bu ya,bir insan takıma hiç mi birşey vermez.bugun karar acıklanacakmıs yönetim kurulu sonrası.
 
Kafam o kadar karışık ki ne yazacağımı bilemiyorum,riijkard gitsin mi kalsın mı?F.Terim gelsin mi gelmesin mi? inanın cevap vermek çok zor..

Şöyle olsa nasıl olur? Ya da hem Riijkard hem de Terim kabul erderler mi?

T.D Riijkard olsun,Futbol takım menajeri de Fatih terim olsun!!!

Küfür etmeyin lütfen saçma olabilir ama ne bilim dedim ya kafam karışık doğru düşünemiyorum şu anda,acaba hiç yazmasamıydım bu yorumu...
 
Her fırsatta basının önüne oyunlarını atan bir adam için hiç bir oyuncu oynamak istemez.Oyuncular sabote mi ediyorlar takımı? Bu durumda dahi onları şu seviyeye getiren Rijkaard 1. suçludur.
 
Ayıp oluyor beyler. Hem de çok ayıp...

Yakışmıyor o forma size istisnalar hariç. 3-5 adam gibi adam hariç...
Giymeyin parçalıyı üstünüze. O forma Metin OKTAY' ın formasıdır. Yakışmıyor...
Sizin en üstünüzdeki adamın biraz gururu vara adaşınıda alır, sizi de alır gider...
Finansal başarı hangi finansal başarı bu. 2 tane adam gibi orta saha bulamadın. Sırf para için Keita'yı satıp yerine Pino'yu getirdin. Nerede bu finans nerede bu para ?

Camia da, formada yakışmıyor size. Çıkartın parçalıyı...

Ayıp oluyor !
 

Üst