SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Alperen Kaplan' Alıntı:
Deniz, ne iş birader? :)
kanka karizmatik buldu beni , ben de kıramadım napıyım halk ağzımdan çıkacak lafı bekliyo 8)
abi şaka maka nasılsa yayınlanmaz diye düşündüm ama demin arkadaşların yurtta odama bir dalışları var ''kanka ropörtajın yayınlandı'' diye görseniz kopardınız gülmekten. Sanırsınız ulusa seleniş konuşması yapmışım :)
 
Bugün GSTV'de akşam üzeri maçın öyküsü programını seyrettim. Bir çok kişi GS'ın florya'da meşaleler ile karşılanmasına içerlemiş ama Takım maça giderken gene meşalelerle 100lerce kişi tarafından uğurlanmış. Üstelik büyük ihtimalle yenilecğei bir maça. Buna kimse değinmemiş.
 
bugün internetteki çoğu haber sitesinde 2000 aslan 48000 kişiyi nasıl susturdu diye haberler var valla çalkalanıyo hala türkiye ne yapmışız böyle yaa...
 
pegasus airlines yönetim kurulu başkanı ali sabancı'nın maçla ilgili yorumu ilginç; " kötü oynamayıp berabere kaldığımıza sevindim, sonra berabere kaldığımıza sevindiğime üzüldüm.". herkes aynı..
 
Taraftar konusunda bu deplasman için ben de herkes gibi çok memnunum ama geçen yıl Sami Yenden 1-0 mağlup olduğumuz maçı çok çabuk unuttuk sanırım. O kara leke de kolay kolay temizlenmez ki benim kulağımdan gitmiyor o sesler maalesef...

Her zaman söylüyorum; deplasman tribününde Türkiyede rakibimiz yok. Son zamanlarda Sami Yendeki en iyi tribün havamız deplasmandakileri bir türlü yakalayamadı.
 
Tugay, bu maç ile o hesabı da kapatmış olduk böylece. Unutma ki intikam soğuk yenen bir yemektir, biz de meze hesabı götürdük.
 

Üst