SSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Kadıköyü Samiyen yaptık az daha Ali Şeni başkan yapıyorduk.Sühan Abi ve Deniz Abiyle gittim maça.Tribün iyiydi.Az biraz sesim kaldı.Tüm oyunculara güvenimiz oluştu.Hepsi aslan parçası.Top fbye geçtiğinde hep duaya bağladım.Sebo reis bağırmıyorum diye suladı beni :p Sen varya Sen....
Deniz abi kim oğlum
'' U17 çocuk lan '' (anladın sen onu :) )
 
Total futbol mucidi Rijkaard bu takımdan gönderildi ve takım birbuçuk sene sonra ilk defa hemde kadıköyde bu kadar cesur ,sağlam ve takım gibi oynadı ya bu sene bayramda bir kurban daha keseceğim .Galatasarayda teknik direktörler kadar futbolu bildiğimi söyleyecek kadar megaloman değilim ama bu sitede Galatasarayın dış sahadaki derbilerde hele hele kadıköyde kontrollü oyun oynaması gerektiğini söyleye söyleye dilimde tüy bitti ve bunu zamanında sadece Lucescu ve Haginin ve 1-2 maçtada Fatih Terimin yaptığını ve sonuç aldıklarını ,bunu yapmayan ve hücum oynatıp oyun olarak kimi maçlarda iyi olsada sonuç olarak herzaman hüsrana uğratan Fatih hoca,Gerets,Skibbe ve bunların içinde açık ara en kötüsü Rijkaardın maçları ortada .Kabus bitti ,Galatasarayın ruhu olan mücadele,hırs ,takım oyunu ve pres geldi ,güzel günler yakındır .

Yürüyedur Galatasaray..
 
3 günde bütün bu değişikliklerin yapılabileceğine inanıyorsanız bir şey diyemeyeceğim.

Alperen söylemişti başka da hiç bir açıklaması yok bu oyunun.
 
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":2wwsu2xe]Maç sonu pankartı çalma olayı var ki o da ayrı bir efsane :)

Staddaydım ama, o efsaneyi kaçırdım sanırım. Ne ara oldu bu? Futbolcular, maçtan sonra tekrar sahaya gelmeden önce mi?[/quote:2wwsu2xe]
pankart gitti ... gitti tezahuratı söylendiğinde duymadın mı :)
 
Skor, tribün falan çok güzel cidden ama benim takıldıgım nokta çok ayrı.

Rijkaard gitti diye bugün hiç oynamadığı kadar iyi oynayan kim varsa defolsun gitsin bu takımdan. Galatasaray kimsenin oyuncagı değil. Kadıköyde maç kazanıcaz diye de hiçbirine ihtiyacımız yok çok şükür.

not: maçı izlemedim. yeni totemim haber bile almama durumuydu. az önce özetleri izledim. bu totem tuttu önümüzdeki deplasmanlara bakalım.
 
maçtan önce içmedim şimdi içiyorum. Keyifli oluyor gerçekten. Bizim için aslolan GS. Gs taraftarı özellikle geçen seneki Ali samiyen rezilliğininrövanşını aldı. Bu maçı geçtim perşembe günkü basket maçını seyrettim Gs tribün gümbür gümbür geliyor arkadaşlar. Yeni nesil takıma sahip çıktığı sürece sırtımız yere gelmez. Takıma sahip çıkmak derken bazen sporculara hocaya hatta yönetime rağmen sahip çıkacak gerektiğinde parmak basacak yaraya. Umarım Antalya maçı yaraya parmak basmak için iyi bir gün olur. Kararsızım ben gerçi. Sonuçta devre arasına kadar sabredip bu oyuncuların bazılarından kurtulmakda mümkün. Bilmiyorum CL müziğini bile özledim
 
Yine kazanan futbolcuya dayalı düzen oldu.

Mustafa Yücedağ'ın açıklamalarıyla ilgili sorun üzerine ise Mehmet Helvacı şunları söyledi: "Kendisiyle görüşeceğiz her türlü bilgiyi alacağız. Hocaya da bu konuyu sormak lazım. Ne kadar gerçek olduğunu araştırmak gerek. Doğru olmadığı fikrindeyim. Abartıldığını düşünüyorum ama varsa böyle durum tabi ki gerekeni yapacağız."

Maçtan iki gün önce Helvacı;hiç kimse GS ye ihanet edemez,araştırıp gerekeni yaparız diyordu.Maçta iyi bir oyun oynayıp iyi sonuçla dönünce sabotaj iddaasının doğru olmadığını düşünüyorum deyip resmen kıvırdı.Ama kötü bir sonuç alsaydık 3-4 futbolcu kadro dışı kalacaktı.Buna eminim.

GS yi sabote eden 3-4 kişi yani futbol sahtekarları kazandı bu akşam.Ve bu oyuncular takımda kaldıkça Hagi ve onun gibi birçok hoca daha gidecek.
 
Ozan Deniz' Alıntı:
Yine kazanan futbolcuya dayalı düzen oldu.

Mustafa Yücedağ'ın açıklamalarıyla ilgili sorun üzerine ise Mehmet Helvacı şunları söyledi: "Kendisiyle görüşeceğiz her türlü bilgiyi alacağız. Hocaya da bu konuyu sormak lazım. Ne kadar gerçek olduğunu araştırmak gerek. Doğru olmadığı fikrindeyim. Abartıldığını düşünüyorum ama varsa böyle durum tabi ki gerekeni yapacağız."

Maçtan önce Helvacı hiç kimse GS ye ihanet edemez,araştırıp gerekeni yaparız diyordu.Maçta iyi bir oyun oynayıp iyi sonuçla dönünce sabotaj iddaasının doğru olmadığını düşünüyorum dedi.Ama kötü bir sonuç alsaydık 3-4 futbolcu kadro dışı kalacaktı.Buna eminim.

GS yi sabote eden 3-4 kişi yani futbol sahtekarları kazandı bu akşam.Ve bu oyuncular takımda kaldıkça Hagi ve onun gibi birçok hoca daha gidecek.

Bu zati muhterem Ribery davasında haklıyız kazanıcaz diyen muhterem,nerde bos beyanat varsa bu vatandasta oyüzden bu zati muhteremin sözlerini kahle almıyorum...
 
Maç içerisinde Servet'e haysiyetsiz demekten canım çıktı. Bir pozisyonda önemli bir top kesti, hemen ardından bizim oradaki Galatasaraylılar Servet için alkış tufanı koparınca Alkışlamayın şu haysiyetsizi diye bağırmışım. Takımının maçını satıp arkadaşlarına ihanet eden adam alkışlanmaz demişim. İyi dayak falan yememişim şöyle bir düşünüyorum da, milletin hiçbir şeyden haberi yok. Servet takımı sattı diyorsun sağındaki solundaki adam ya bırak Kurtlar Vadisi modunda takılmayı öyle şey mi olur diyor. Riijkard'ın yüzündeydi her şey, o gitti böyle oldu diyorlar çıldırıyorsun. Dün kü maçta en çok da Sarp'a delirdim. Kendimi zor tutuyordum yani bir patlasam gerisi gelecekti düz gidecektim ama kendimi tuttum. Zaten ona kötü bir şeyler söylesem de boşa gider yani. Hem takım arkadaşlarına ihanet edecek kadar ahlaksız, hem de (biraz abartsam da) ikinci ligde bile oynayamayacak kadar yeteneksiz. Çık da git, ötesi yok yani. Sen bu takımda oldukça içimde kötü bazı duygular hep olacak ne yazık ki takımıma karşı...
 
7 yıldır Kadıköy deplasmanlarına gidiyorum. Şu zamana kadar gittiğim en güzel deplasman maçlarından biriydi akşam. Orada köşede biyerde Saraçoğlunu inlettik. Maça gelecek olursak; İsteyince olabiliyormuş demek ki...
 
* Bir anda canavar kesilen, geçen hafta önünden geçen topa ayak uzatmayan Servet ve benzerlerine yazıklar olsun.. Siz busunuz işte.. Galatasaray'da oynamayı zerre hak etmiyorsunuz..Umarım Antalya maçında gerekli tepki verilir diyeceğim ama bir şey olmayacağını da biliyoruz.

* Maçı izlerken ben de tribünde olmadığıma çok yandım ama kardeşlerimiz sağolsunlar gerekeni yaptılar... Oraya giden gerçek Galatasaraylıları kutluyoruz.. Biz, geçen hafta satılmışları izleyince vazgeçmiştik ama gitmek lazımdı.. Sonuçta takim bizim, Servet gibilerin değil..

* Tribünün susturması normal.. Oradakiler gerçek Galatasaraylılar.. Boş adam yok orada.. Herkese teşekkürler.. Fenerbahçeliler istedikleri kadar bik bik etsinler.. Lig Tv bizim sesimizi kısıyor gibi zeka özürlülerin yapacağı açıklamalar yapıyorlardı.. Alsınlar izlesinler.. Biz de Lig Tv den izledik. Bizim de sesimizi kısıyorlar demekki.. Oturduk, radyo dinler gibi dinledik.. Saha, skorlar, maçlar falan neyse de Fenerbahçenin tribün konusunda bizimle mücadele etmeye çalışması komik oluyor.. Bu dünün değil son 15 senenin mevzusu..

* Pankart olayını bilen arkadaşlar açıklarsa seviniriz.. Pankart çaldırmak, askerde kep çaldırmaktan farksızdır.. Pankartı çaldıran adam tribüne giremez, pankartın sahibi olan grup kendini fesh eder.. Racon budur.. İtalyada falan yaşandı bunlar.. Pankart mı çaldınız ?
 
Ankaragücü maçından bugüne kadar ne kadar değişmiş oyuncular, ilginç(!).

Her neyse; Kadıköy'ün büyüsü de bozulmuştur bence artık, savaşıyoruz kavga ediyoruz en sevindiğim nokta bu.


904.jpg
 

Üst