STSL 2.Hafta | Galatasaray: 0 - Eskişehirspor: 0

Özellikle bu haftaki kayba kızdım çünkü rakibimiz bu hafta zorlu bir deplasman oynayacak ve muhtemelen puan kaybedecek, böyle bir şansı değerlendiremedik, o 4.cü yıldız töreni ile bunun nasıl bağdaştığını açıklasın Ünal başkan, bu kadar kötü oynayan takıma o kadar güven gösterip tören yapmak komik kaçtı...

Neyse umarım Melo nun da dönmesi ile orta saha biraz daha toparlanır, yeni transferler daha takıma ısınmadı, 7 veya 8 .ci haftaya kadar bu futbol düzelmeli...
 
Yahu senin futboldan bir şey anlamadığın Prandelli'ye savunma hocası demenden belli be !

Daha sezon başında hocaya sallayan adamlar türemiş, nereye gidiyoruz biz yahu ? Yıllar önce Fenerli arkadaşlarımla dalga geçerdim sezon başlarında hocalarına sallamaya başladıkları için, Adnan Polata helal olsun bizimkileri de bu hale getirmiş ... Tek kelimeyle İNSAF !
 
Öncelikle Prandelli savunması ile bilinen değil oynattığı hücum futboluyla bilinen bir teknik adam. Ya salladığın adamı bir araştır ya da boşver sallama.

Maç sonunda kameralar önüne geçip teknik heyete sallayan yönetici olunca 3 maçta adam asmaca oynayan, yetersiz diyen, takıma küçük geldi diyen vs. vs. bir çok taraftar de çıkar.

Bir de alakasız olacak ama merakımdan soruyorum bu renktaş ne demek? Her yerde görüyorum bu kadar itici bir şey görmedim. Renktaş aynı renklere gönül verdiğin kişi demekse Göztepe, Kayseri ve diğer sarı-kırmızı renge gönül veren taraftarlar da bizim renktaşımız mı?
 
Tamam madem renkdaş itici geliyor. Anlaştık o zaman.

Galatasaraylı abilerim ve kardeşlerim.
Bu oldu mu peki ?

Hayır beğenmediysen başka bir şey diyeyim.

En az sizin kadar Prandelli'nin nasıl bir hoca olduğunu biliyorum merak etmeyin.

Ama bana birisi 3 resmi maçta ki durumu açıklasin. Bursa'nin bize karşı topla oynama istatistiklerine bakın. Biz 3 resmi maçta da savunma yaptık abiler,kardeşlerim.

3 maçta da hücum anlamında ne gördünüz Allah aşkına ?

Prandelli bizde savunma ağırlıklı futbol oynatiyor. Bundan bahsediyorum ben.

Yoksa ben mi yanlış maçlar izledim.
 
Biz elmanderi, necatiyi, sabriyi, engini, emre çolağı, ujfalusiyi, eboueyi ve daha nicelerini çooook arayacağız... Sabrinin takımdan kesilmesinin tek nedeni bana göre; takıma gaz vermesi ve takımı için savaşçı olmasıdır... Şimdiki ruhsuzlara sert çıkışlar yapacağının bilinmesidir... Bu takıma abdurrahim gibi ali dürüst gibi haldun üstünel gibi takıma gönülden bağlı yöneticiler lazım... Maçı yönetici gibi değil takıma gönülden bağlı kalpten bağlı insan gibi maçı takip edenler lazım... Ruh lazım... Ünal aysalın yönetim tarzı GALATASARAYI bozmuştur... Her türlü saldırıya sadece laf söylemek yerine savunmaya geçen babayiğit bir başkan lazım... Masaya yumruğunu vurdumu etrafındaki herkesi korkutması lazım... Yoksa medyasıydı, federasyonuydu, o suydu bu suydu saldırır durur ve oyuncularda ruhunu kaybeder... Başarı istiyorsan takıma gönülden bağlı olacaksınız... Hasan şaş ümit davala fatih terim üçlüsü çok iyi giderken ve kovduğunuz da bile namağlupken Takımı paramparça ettiniz... Şimdi ise belinizi doğrultamıyorsunuz... Takım için hizmet etmek istiyorsanız bırakın bu takımı ve yeni yönetim gelsin herşeyi toparlasın... !!!

Icimdekilere tercüman olacak bir yazı..
Alıntıdır...

Sabri takıma bağırıp çağıracağına önce gitsin orta açmayı öğrensin. 10 küsür yıldır burada aldığı trilyonların haddi hesabı yok. Birde reyiz dedik tam oldu. Sabri önce haketmeden aldığı o paraları hesabını versin. Sabri bir bek olarak fizik + boy anlamında yetersizdir. Biz bırakalım kim alacak merak ediyorum.

Emre Çolağı arayacağız demişsiniz. 5 yıldır A takımda sanırım. 50 Kilo galiba :) topu al etrafında dön bir omuz ye hoop yerdesin. Kornerleride ön direğe aç oh oldu bu iş Emre. Ama biz görmeyiz bunları çıkar iki tane GALATASARAY KARAKTER TAKIMIDIR ! fotoğrafı paylaşırsın ortalık yangın yerine döner. Yıllardır ne gelişim gösterdin be adam sen. Bale ile Emre Çolak aynı kilodaymış bundan 4 yıl önce sanırım ama şuan arasında 25 Kilo var Bale, Emre'yi alır sırtına İst-Tekirdağ yapar gelir.

Engin Baytar iyi adam hakkını yemem.Ama sigara iç karı kıza daldın mı olmaz bu iş.Tek arayacağımız adam Ujfalusi'dir.

Galatasaray'ın çocuğu kavramı oldukca bizim paramızı Emre, Sabri ve Aydın gibileri tarafından çok yenir. Aydını serbest bıraktık noldu ? Teklif gelmedi adam geri döndü.

Barcelona, Arsenal vb takımlarının çocugu varmı YOK !
Yarar sağlamayan anında şutlanır ama bizim cocuklar cidden çocuk 40-50 kilo :)

Hala Fatih Terim demeyelim isterseniz. Demirören'in kankası Adalet önderi Fatih Terim :)
Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu gibi zeka ve haysiyet yoksunlarını alıp kaptan yapıp çok başarılı olacaktır.

Mersin maçı sonrası:
Benim olduğum yerde Adalet olur.Ben Fatih Terim'im.

Ordu Maçı sonrası:
Bu TFF, Galatasaray'ı dağıtmak ve başarısız kılmak için görev alan bir TFF.

TFF İLE İMZALARKEN:

Buraya Türk futbolunu kalkındırmak için geldim. Hedefim Demirören ile elele sırt sırta verip başarılı olmak

? ? ?
 
Bir de alakasız olacak ama merakımdan soruyorum bu renktaş ne demek? Her yerde görüyorum bu kadar itici bir şey görmedim. Renktaş aynı renklere gönül verdiğin kişi demekse Göztepe, Kayseri ve diğer sarı-kırmızı renge gönül veren taraftarlar da bizim renktaşımız mı?

Konu dışı ama mantıklı buldum :D

Takımdaş demek daha doğru olur sanırım.

Sabri takıma bağırıp çağıracağına önce gitsin orta açmayı öğrensin. 10 küsür yıldır burada aldığı trilyonların haddi hesabı yok. Birde reyiz dedik tam oldu. Sabri önce haketmeden aldığı o paraları hesabını versin. Sabri bir bek olarak fizik + boy anlamında yetersizdir. Biz bırakalım kim alacak merak ediyorum.

Emre Çolağı arayacağız demişsiniz. 5 yıldır A takımda sanırım. 50 Kilo galiba
smile.png
topu al etrafında dön bir omuz ye hoop yerdesin. Kornerleride ön direğe aç oh oldu bu iş Emre. Ama biz görmeyiz bunları çıkar iki tane GALATASARAY KARAKTER TAKIMIDIR ! fotoğrafı paylaşırsın ortalık yangın yerine döner. Yıllardır ne gelişim gösterdin be adam sen. Bale ile Emre Çolak aynı kilodaymış bundan 4 yıl önce sanırım ama şuan arasında 25 Kilo var Bale, Emre'yi alır sırtına İst-Tekirdağ yapar gelir.

Aynen katılıyorum bu konularda. Ayrıyetten Sabri bu takımda kaptanlık yapacak kalibrede bir oyuncu değil bana göre. Ama dediğin gibi iki foto paylaşıp, basın karşısında iki atarlı konuşma yapıp insanları kandırıyolar sonra yan gelip kulübede yatıp keyiflerine bakıyorlar.

Şu yabancı sınırı yok mu ! Şu lanet olası yabancı sınırı kaldırılsa, bu tarz oyuncu profilleri 6 ay içerisinde sona erer, bu kadar iddialıyım, hem oyuncular forma bulamayacaklarını bilir hemde asıl hakettikleri ücretleri alacaklarını bilirler, ya daha çok çalışıp gelişim gösterir ve hakettikleri paraları alırlar yada onların yerine daha kaliteli yabancı oyuncular gelir ve onlar oynar. ama yabancı sınırı var diye Sabri gibi oyuncular çok değerli oluyor, milyon dolarları alıyorlar...

Ayrıyetten bu yabancı sınırı sadece yerli açısından değil, yabancı açısındanda nimet oldu artık. Adamlar buradaki yasağı bildikleri için kulüpten ayrılmak istemiyorlar, ve türlü türlü olay çıkarıyorlar, çünkü biliyorlar ki bu ülkede yasak var ve onları göndermeden yenisini alamayacaksın. Türk futbolunun 1 numaralı belası yabancı sınırı denen saçmalıktır. Milli takıma tam tersine fayda getirir yabancının fazla olması, çünkü yan gelip yatan yerlilerin devri biter ve parayı hakeden yerlilerin devri başlar. Yerli oyuncuların piyasası avrupadaki değerleri ile denkleşir, ve birçok yerli burada oynamaktansa yurt dışına gider.
 

Üst