Roma, Fiorentina ve 4 yıl İtalya milli takımı çalıştırmak küçük takım hocalığımı ?
Roma, Fiorentina ve 4 yıl İtalya milli takımı çalıştırmak küçük takım hocalığımı ?
Biz elmanderi, necatiyi, sabriyi, engini, emre çolağı, ujfalusiyi, eboueyi ve daha nicelerini çooook arayacağız... Sabrinin takımdan kesilmesinin tek nedeni bana göre; takıma gaz vermesi ve takımı için savaşçı olmasıdır... Şimdiki ruhsuzlara sert çıkışlar yapacağının bilinmesidir... Bu takıma abdurrahim gibi ali dürüst gibi haldun üstünel gibi takıma gönülden bağlı yöneticiler lazım... Maçı yönetici gibi değil takıma gönülden bağlı kalpten bağlı insan gibi maçı takip edenler lazım... Ruh lazım... Ünal aysalın yönetim tarzı GALATASARAYI bozmuştur... Her türlü saldırıya sadece laf söylemek yerine savunmaya geçen babayiğit bir başkan lazım... Masaya yumruğunu vurdumu etrafındaki herkesi korkutması lazım... Yoksa medyasıydı, federasyonuydu, o suydu bu suydu saldırır durur ve oyuncularda ruhunu kaybeder... Başarı istiyorsan takıma gönülden bağlı olacaksınız... Hasan şaş ümit davala fatih terim üçlüsü çok iyi giderken ve kovduğunuz da bile namağlupken Takımı paramparça ettiniz... Şimdi ise belinizi doğrultamıyorsunuz... Takım için hizmet etmek istiyorsanız bırakın bu takımı ve yeni yönetim gelsin herşeyi toparlasın... !!!
Icimdekilere tercüman olacak bir yazı..
Alıntıdır...
Bir de alakasız olacak ama merakımdan soruyorum bu renktaş ne demek? Her yerde görüyorum bu kadar itici bir şey görmedim. Renktaş aynı renklere gönül verdiğin kişi demekse Göztepe, Kayseri ve diğer sarı-kırmızı renge gönül veren taraftarlar da bizim renktaşımız mı?
Sabri takıma bağırıp çağıracağına önce gitsin orta açmayı öğrensin. 10 küsür yıldır burada aldığı trilyonların haddi hesabı yok. Birde reyiz dedik tam oldu. Sabri önce haketmeden aldığı o paraları hesabını versin. Sabri bir bek olarak fizik + boy anlamında yetersizdir. Biz bırakalım kim alacak merak ediyorum.
Emre Çolağı arayacağız demişsiniz. 5 yıldır A takımda sanırım. 50 Kilo galibatopu al etrafında dön bir omuz ye hoop yerdesin. Kornerleride ön direğe aç oh oldu bu iş Emre. Ama biz görmeyiz bunları çıkar iki tane GALATASARAY KARAKTER TAKIMIDIR ! fotoğrafı paylaşırsın ortalık yangın yerine döner. Yıllardır ne gelişim gösterdin be adam sen. Bale ile Emre Çolak aynı kilodaymış bundan 4 yıl önce sanırım ama şuan arasında 25 Kilo var Bale, Emre'yi alır sırtına İst-Tekirdağ yapar gelir.