Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Peki, bu insanların işlerini iyi yapmadıklarını düşünmenize neden olan ayrıntıları bizimle paylaşır mısınız?

Gürel bey,

Biraz sayfaları karıştırırsanız bu sorunuzun cevabını net bir şekilde bulabilirsiniz. Kimseye burada durduk yere eleştiri yapmıyoruz. Olan bitenin herkes farkında. Biz istemezmiyiz bu insanlara işlerini iyi yaptıkları için sadece teşekkür edelim? Ama yok işte olmuyor.

Saygılar.

Nedim Abi senin soruna geçmişe dönük konuları açıp gereksiz bir tartışma yaratmaktansa güncel bir konu ile cevap vermek isterim.

Herkesin şu anda merak ettiği konu Sancho'nun neden Cumhurbaşkanlığı Finali öncesi takıma katılmadığı.

Sancho'nun gelmediğini ve gelmeyeceğini taraftarlar ne zaman öğrendi? Dün Önder abi yazdığında.

Şu anda bence herkes Sancho'nun neden takıma katılmadığını, sözleşmesinde bu konuda bir hüküm olup olmadığını ve bu bilginin neden daha önce taraftarlar ile paylaşılmadığını sormakta haklı.

Tabi bunu sorarken ve eleştirirken üslup çok önemli. O konuda sana hak veriyorum.

Sn. Murat ÖZYER twitterda sert bir üslup benimseyerek kendisine yapılan ve üslubuna dikkat edilmeyen eleştirilere çok sert cevaplar veriyor.

Ama diğer taraftan gayet makul bir üslup ile sorulan sorulara ya da yapılan eleştirilere aynı hassasiyeti göstermiyor.

Kendisine kadın takımımızın yabancılarının ne zaman takıma katılacağını soran taraftara "sözleşmelerinde yazan tarihte" cevabını veriyorsa bunu en sert şekilde eleştirmek benim hakkımdır. Bu taraftar ile adeta alay etmektir.

Siz bu hataları yapıp gerekli şeffaflığı taraftara göstermezseniz eleştirilmeniz kadar doğal bişey yok.

Bu yazdıklarım kişisel değildir, çok şükür istediğimiz bilgiye ulaşabiliyoruz, ama aynı şeyi genel olarak söylemek mümkün olmadığı için bunları dile getirdim.

(Abi mesajın oldukça eskiymiş, ben yeni zannettim. Ama yazdıklarım şahsına yönelik olmadığı için hala geçerli.)

Gürel bey,

Biraz sayfaları karıştırırsanız bu sorunuzun cevabını net bir şekilde bulabilirsiniz. Kimseye burada durduk yere eleştiri yapmıyoruz. Olan bitenin herkes farkında. Biz istemezmiyiz bu insanlara işlerini iyi yaptıkları için sadece teşekkür edelim? Ama yok işte olmuyor.

Saygılar.

Bu soruyu soralı iki aydan fazla süre geçti. O zaman bir cevap alsaydım daha sağlıklı olurdu. Forumda onlarca konu başlığı altında binlerce yazı var. Her seferinde başa dönersek sadece zaman kaybederiz.
Sevgili Metin Karadeniz'e sorduğum soruda son derece samimiydim. Gerçekten rasyonel nedenleri bilmek isterim. Yoksa bir sonraki yazıda Sami arkadaşımızın Murat Özyer'i eleştirdiği, sorulan bir soruya verdiği 'Sözleşmelerinde yazan tarihte' şeklindeki cevabına benzer bir durum ortaya çıkıyor.
Ben bu cevapta bir alınma ve savunma sezdim, halbuki bunlara neden olacak bir ifade ve niyetim hiç olmadı. Tekrar ediyorum; Rasyonel nedenleri bilmekten mutluluk duyarım.

Gürel bey hatırladıklarımı yazayım,

Epiphany Prince' in pasaport sorunu ve Rus takımlarına karşı oynatamayışımız.
Sekizli finallerde yaşanan rezaletler, takımın resmen satılması.
Maç saatlerinin hatalı bilinmesi.
Bizim isteyip alamadığımız oyuncuların Fenerbahçe tarafından alınması.
Takımın alanlarda saatlerce otobüs beklemesi.
Yenildiğimiz Fener maçı sonrası görevlilerin Fenerli oyuncularla eğlenceye gitmesi.
Yabancı oyuncularımızın twitterde bu durumlarla dalga geçmesi.

Ve güncel olarak bütün yabancıları gelen Fenerbahçe'ye karşı sadece iki yabancı ile maça çıkacak olmamız.

Bu şubede işler böyle rezalet, saçma sapan bir şekilde yürüyor. Disiplin yok. Bayan takımı idari yetkilileri yaptıkları işi kaldıracak kapasitede değiller, Galatasaray'a yakışmıyorlar. Bunlar sadece bizim gördüklerimiz, duyduklarımız. Kimbilir bilmediğimiz başka neler vardır.

Saygılar.

Yenildiğimiz Fener maçı sonrası görevlilerin Fenerli oyuncularla eğlenceye gitmesi.

Ve güncel olarak bütün yabancıları gelen Fenerbahçe'ye karşı sadece iki yabancı ile maça çıkacak olmamız.

Bu şubede işler böyle rezalet, saçma sapan bir şekilde yürüyor. Disiplin yok. Bayan takımı idari yetkilileri yaptıkları işi kaldıracak kapasitede değiller, Galatasaray'a yakışmıyorlar. Bunlar sadece bizim gördüklerimiz, duyduklarımız. Kimbilir bilmediğimiz başka neler vardır.

Saygılar.

Hızlı cevabınız için gerçekten teşekkür ederim.
Yapılan bir hatayı, kim olursa olsun, övmek gibi bir alışkanlığım hiç olmadı. Ama sorgulamadan, detaylarına inmeden ve nedenini anlamadan asmak gibi bir huyum da hiç olmamıştır. O nedenle cevabını bilmediğim, ayrıntılarına vakıf olmadığım konularda kesin yorum yapmam mümkün değil.
Yukarıda açıkladığınız bazı örnekleri okudum, ancak içlerinden bir tanesi var ki, detaylarını daha önceki bir yazımda uzun uzun paylaşmış ve konunun artık kapandığını düşünmüştüm, beni çok şaşırttı: "Yenildiğimiz Fener maçı sonrası görevlilerin Fenerli oyuncularla eğlenceye gitmesi"
Umarım bu konuların tekrar açılmasının Fenerbahçe ile yarın oynanacak kupa maçından önceye denk gelmesi sadece bir rastlantıdır.

Kadın basketbol şubesinde inanılmaz bir başıboşluk var. Kurulan kadro oldukça dengesiz. Geçen yıl büyük süpriz yaparak aldığımız Taurasi'nin elden kaçırılması. Yeni devşirilen uzun oyuncunun inanılmaz şekilde elden kaçırılması. plan programdan yoksun vizyonsuz olma. Yabancı oyuncuların keyflerine göre tatillerini uzatması gelmemesi! Bu saçmalıklar uzar gider.
Kurumsallıktan söz ediyoruz ama şu olaylara bakarsak çiftliğe dönmüş şubemiz.

Şubenin çiftliğe döndüğünü geç de olsa fark etmek güzel bir çiftliğin kahyası var!!! kahya Yahya (Murat ÖZYER) Onun görevi galibiyetten sonra abudik gubidik mesaj atmak.

Saygılar.

Gördükçe insan çıldırıyor ya. Maç saatlerini bile dogru düzgün bilmiyorlar. Şu rezaletliklere bakın ya. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın.

O kızlar sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ederken, tribünde yine sayısal olarak karşı tarafı ezmişken dünkü skordan utandınızmı hiç sayın yetkililer? Hiç sanmıyorum. Yazıklar olsun!

Şubeyi yönetenler çok iyi twit atıyorlar.Fenerbahçe tam kadro çıkarken biz 2 yabancı ile çıktık.İki senedir felaket kötü yönetim var..

Fener maç konusunda yazdım ama asıl yeri burası sanırım.
Murat maç öncesi twitterda yazdıklarını öğrendim. Kısa bir analiz yapalım bakalım.

Maçta oynamayacaklar.:
1.Lindsay WHALEN WNBA takımı ile 24 Ekim ‘e kadar play off maçları oynayabilir.Sol elinde kırık var.
Söylediği bahaneler arasında en geçerlisi bu, buna söyecek birşey yok.

2. Alba TORRENS Sakatlık sonrası terapisi devam ediyor.Doktorlara göre Ocak 2013 tarihine kadar maç oynayamayacak.
En erken Ocak'ta dönecek ve döndüğünde nasıl döneceğini bilmediğmiz bir oyuncunun yerini doldurmak için neyi bekliyorsunuz ? Üstelik takımın en çok eksik olduğu bir pozisyonda. Ocak' a kadar maç yapmayacakmıyız biz??? Ya da böyle hedef maçlarda farkmı yiyeceğiz?

3. Nevriye YILMAZ 17 Eylül 2012 ‘de geçirdiği ameliyat sebebiyle henüz sahaya çıkamıyor.Tedavisi devam ediyor.
17 Eylülde sakatlandığı tamamen YALAN. Nevriyenin senelerdir belinde bu problem var. Ne zaman patlayacak diye herkes bekliyordu ve bizde patladı. Bu kadar para verip alırken bunu düşünmedinizmi?

4.Sylvia FOWLES WNBA ‘den sakat geldi .14 Ekim Pazar günü ilk defa çıktığı idmanı tam yapamadı. Cumhurbşknlık maçında oynama şansı olabilir.
Sakat dahi olsa oynadığı için birşey demiyorum bu konuya.

5.Sancho LYTTLE Kontrattaki maddesinden dolayı 17 Ekim’e kadar izin evraklarının hazırlanması için Amerika’da kalacak
Kontrattaki madde ne demektir ya biri bana anlatsın? Bu maçın tarihi bir ay önceden kesinleşti. Böylesi önemli bir maç için bir oyuncuyu ikna edip getiremiyorsanız diğer oyunculara nasıl laf geçireceksiniz?

Her şey ortada. Şubede özellikle kadın takımında ciddi bir başıboşluk, düzensizlik, disiplinsizlik var. Artık vurdumduymazlık ta olmaya başladı sanki kimsenin umrunda değil. Yönetim bu insanları gönderip yerine işi bilenleri neden almıyor çok merak ediyorum.

Tek kelimeyle REZALET!

Çok güzel yazmışsın Emel abla eline sağlık . Nevriye konusunda iki üç konu ekliyeyim zaten sözleşme yapmadan Fb ile konuştu ve ocaktan itibaren sözleşme yapmak istedi buna rağmen kabul edilmedi ve bizimle temasa geçildi ve yıllığı tam 500 000 € bedelle anlaşma sağlanda ki Diana Taurasinin 150 000$ fark yüzünden gittiğini düşününce deli oluyorum ..

Fener maç konusunda yazdım ama asıl yeri burası sanırım.
Murat maç öncesi twitterda yazdıklarını öğrendim. Kısa bir analiz yapalım bakalım.

Söylediği bahaneler arasında en geçerlisi bu, buna söyecek birşey yok.

En erken Ocak'ta dönecek ve döndüğünde nasıl döneceğini bilmediğmiz bir oyuncunun yerini doldurmak için neyi bekliyorsunuz ? Üstelik takımın en çok eksik olduğu bir pozisyonda. Ocak' a kadar maç yapmayacakmıyız biz??? Ya da böyle hedef maçlarda farkmı yiyeceğiz?

17 Eylülde sakatlandığı tamamen YALAN. Nevriyenin senelerdir belinde bu problem var. Ne zaman patlayacak diye herkes bekliyordu ve bizde patladı. Bu kadar para verip alırken bunu düşünmedinizmi?

Sakat dahi olsa oynadığı için birşey demiyorum bu konuya.

Kontrattaki madde ne demektir ya biri bana anlatsın? Bu maçın tarihi bir ay önceden kesinleşti. Böylesi önemli bir maç için bir oyuncuyu ikna edip getiremiyorsanız diğer oyunculara nasıl laf geçireceksiniz?

Her şey ortada. Şubede özellikle kadın takımında ciddi bir başıboşluk, düzensizlik, disiplinsizlik var. Artık vurdumduymazlık ta olmaya başladı sanki kimsenin umrunda değil. Yönetim bu insanları gönderip yerine işi bilenleri neden almıyor çok merak ediyorum.

Tek kelimeyle REZALET!

No comment!!!! Emel Hn.tebrik ederim analiz için,yalnız bunu ben söyleyince herkes karşı çıkıyor,siz söyleyince tebrik ediliyorsunuz.Acaba bende bir sorun varmı? diye düşünmüyor değilim hani!!! çok güzel özetlemişsiniz tektar teşekkürler.

Bu şubede kimse istifa falan etmez boşuna beklemeyin. Yaptıkları en iyi iş bunca rezaletin suçunu başka yerlerde aramaktır. Kendi üstüne kimse alınmaz! Bizim de elimiz boş değil, kendi çapımızda yapacağız bir şeyler arka planda. Sıkıntıları, başı boşluğu anlatacağız elbet bir yerlere.

Saygılar.

Hepimiz kendi çevremiz vasıtasıyla bu olayları dile getirirsek sonuçta bir şeyler değişeceğine inanıyorum. Sonuçta burası da çok okunan bir site mutlaka yönetimden birileri sesimizi duyacaktır.