Peki, bu insanların işlerini iyi yapmadıklarını düşünmenize neden olan ayrıntıları bizimle paylaşır mısınız?
Peki, bu insanların işlerini iyi yapmadıklarını düşünmenize neden olan ayrıntıları bizimle paylaşır mısınız?
Gürel bey,
Biraz sayfaları karıştırırsanız bu sorunuzun cevabını net bir şekilde bulabilirsiniz. Kimseye burada durduk yere eleştiri yapmıyoruz. Olan bitenin herkes farkında. Biz istemezmiyiz bu insanlara işlerini iyi yaptıkları için sadece teşekkür edelim? Ama yok işte olmuyor.
Saygılar.
Gürel bey hatırladıklarımı yazayım,
Epiphany Prince' in pasaport sorunu ve Rus takımlarına karşı oynatamayışımız.
Sekizli finallerde yaşanan rezaletler, takımın resmen satılması.
Maç saatlerinin hatalı bilinmesi.
Bizim isteyip alamadığımız oyuncuların Fenerbahçe tarafından alınması.
Takımın alanlarda saatlerce otobüs beklemesi.
Yenildiğimiz Fener maçı sonrası görevlilerin Fenerli oyuncularla eğlenceye gitmesi.
Yabancı oyuncularımızın twitterde bu durumlarla dalga geçmesi.
Ve güncel olarak bütün yabancıları gelen Fenerbahçe'ye karşı sadece iki yabancı ile maça çıkacak olmamız.
Bu şubede işler böyle rezalet, saçma sapan bir şekilde yürüyor. Disiplin yok. Bayan takımı idari yetkilileri yaptıkları işi kaldıracak kapasitede değiller, Galatasaray'a yakışmıyorlar. Bunlar sadece bizim gördüklerimiz, duyduklarımız. Kimbilir bilmediğimiz başka neler vardır.
Saygılar.
Gürel bey hatırladıklarımı yazayım,
Epiphany Prince' in pasaport sorunu ve Rus takımlarına karşı oynatamayışımız.
Sekizli finallerde yaşanan rezaletler, takımın resmen satılması.
Maç saatlerinin hatalı bilinmesi.
Bizim isteyip alamadığımız oyuncuların Fenerbahçe tarafından alınması.
Takımın alanlarda saatlerce otobüs beklemesi.
Yenildiğimiz Fener maçı sonrası görevlilerin Fenerli oyuncularla eğlenceye gitmesi.
Yabancı oyuncularımızın twitterde bu durumlarla dalga geçmesi.
Ve güncel olarak bütün yabancıları gelen Fenerbahçe'ye karşı sadece iki yabancı ile maça çıkacak olmamız.
Bu şubede işler böyle rezalet, saçma sapan bir şekilde yürüyor. Disiplin yok. Bayan takımı idari yetkilileri yaptıkları işi kaldıracak kapasitede değiller, Galatasaray'a yakışmıyorlar. Bunlar sadece bizim gördüklerimiz, duyduklarımız. Kimbilir bilmediğimiz başka neler vardır.
Saygılar.
Söylediği bahaneler arasında en geçerlisi bu, buna söyecek birşey yok.Maçta oynamayacaklar.:
1.Lindsay WHALEN WNBA takımı ile 24 Ekim ‘e kadar play off maçları oynayabilir.Sol elinde kırık var.
En erken Ocak'ta dönecek ve döndüğünde nasıl döneceğini bilmediğmiz bir oyuncunun yerini doldurmak için neyi bekliyorsunuz ? Üstelik takımın en çok eksik olduğu bir pozisyonda. Ocak' a kadar maç yapmayacakmıyız biz??? Ya da böyle hedef maçlarda farkmı yiyeceğiz?2. Alba TORRENS Sakatlık sonrası terapisi devam ediyor.Doktorlara göre Ocak 2013 tarihine kadar maç oynayamayacak.
17 Eylülde sakatlandığı tamamen YALAN. Nevriyenin senelerdir belinde bu problem var. Ne zaman patlayacak diye herkes bekliyordu ve bizde patladı. Bu kadar para verip alırken bunu düşünmedinizmi?3. Nevriye YILMAZ 17 Eylül 2012 ‘de geçirdiği ameliyat sebebiyle henüz sahaya çıkamıyor.Tedavisi devam ediyor.
Sakat dahi olsa oynadığı için birşey demiyorum bu konuya.4.Sylvia FOWLES WNBA ‘den sakat geldi .14 Ekim Pazar günü ilk defa çıktığı idmanı tam yapamadı. Cumhurbşknlık maçında oynama şansı olabilir.
Kontrattaki madde ne demektir ya biri bana anlatsın? Bu maçın tarihi bir ay önceden kesinleşti. Böylesi önemli bir maç için bir oyuncuyu ikna edip getiremiyorsanız diğer oyunculara nasıl laf geçireceksiniz?5.Sancho LYTTLE Kontrattaki maddesinden dolayı 17 Ekim’e kadar izin evraklarının hazırlanması için Amerika’da kalacak
Fener maç konusunda yazdım ama asıl yeri burası sanırım.
Murat maç öncesi twitterda yazdıklarını öğrendim. Kısa bir analiz yapalım bakalım.
Söylediği bahaneler arasında en geçerlisi bu, buna söyecek birşey yok.
En erken Ocak'ta dönecek ve döndüğünde nasıl döneceğini bilmediğmiz bir oyuncunun yerini doldurmak için neyi bekliyorsunuz ? Üstelik takımın en çok eksik olduğu bir pozisyonda. Ocak' a kadar maç yapmayacakmıyız biz??? Ya da böyle hedef maçlarda farkmı yiyeceğiz?
17 Eylülde sakatlandığı tamamen YALAN. Nevriyenin senelerdir belinde bu problem var. Ne zaman patlayacak diye herkes bekliyordu ve bizde patladı. Bu kadar para verip alırken bunu düşünmedinizmi?
Sakat dahi olsa oynadığı için birşey demiyorum bu konuya.
Kontrattaki madde ne demektir ya biri bana anlatsın? Bu maçın tarihi bir ay önceden kesinleşti. Böylesi önemli bir maç için bir oyuncuyu ikna edip getiremiyorsanız diğer oyunculara nasıl laf geçireceksiniz?
Her şey ortada. Şubede özellikle kadın takımında ciddi bir başıboşluk, düzensizlik, disiplinsizlik var. Artık vurdumduymazlık ta olmaya başladı sanki kimsenin umrunda değil. Yönetim bu insanları gönderip yerine işi bilenleri neden almıyor çok merak ediyorum.
Tek kelimeyle REZALET!