Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Bu işler artık cidden çok sinir bozucu bir hal almaya başladı. Bunu da akıl edemiyorsunuz değilmi sayın idarecilerimiz? Bunun tek açıklaması var daha az seyirci gelsin göze batmayalım. Aferin devam!

31.10.2012 20:00 Fenerbahce - Municipal Targoviste
31.10.2012 18:00 Galatasaray - USK Prague

Sezon başında açıklama yapılmıştı Mihriban Oğuz gelecek diye ne oldu ona? Hiç olmazsa bayan takımında bir şeyler düzelir o gelse.

Dün maçtaydım bir çok eksiğimize rağmen kızlar başta ışıl olmak üzere mücadele ve azim ortaya koyarak maçı kazandı. Ama yönetim şu saatler konusunda ve diğer konularda kılını kıpırdatmayan şube yöneticileri. Salonda çevik kuvvet sayıca bizden fazla idi, çok rezil bir görüntü vardı. Şubeyi yönetenlere soruyorum bu kızlar bom boş salonu hak ediyor mu? Bu sene kaç kombine sattınız, yeni formalar nerede, neden maç saatleri konusunda bir çözüm bulunmuyor, mihriban oğuz nerede(taraftar arasında genelde çok sevilen bir kişi) Son olarak sizler yönetici olarak ne iş yapıyorsunuz.

Kasım ayı gelmiş, bu takımın yabancıları yok. Formaları yok. 3 günde bir 7 kişilik rotasyonla maç yapıyoruz.. Maçın saatiyle ilgili itiraz yapın diyoruz, siz yapın diyorlar.. Formayı da mı biz yapalım,oyuncuyuda mı biz getirelim? Ne iş yapıyorsunuz orda, herhangi bir spor kulübü değil, 107 yıllık camianın basketbol branşını yönetiyorsunuz !

Twitter'da bir taraftar; forma işini tekstilci GS'liler halletsin diyerek çok güzel bir ironi yapmış ki alkışlanmaya değer.

Sakatlık şansızlık üst üste geldi takım çok eksik ama şu basketbol sorumlumuzun hiç mi suçu yok ? Nevriye ayrı soru işareti Alba 'nın bugüne kadar iyileşmeyeceği belli iken yerine oyuncu alınmaması takım kuruluşunda dengesizlik aleni iken bu şahsın hiç mi suçu yok? Yeter artık yapamıyorsan gidersin.

Adını vermek istemiyorum basketbol ile ilgili bir yöneticimiz ile görüşmek için bir büyüğüm sayesinde randevu aldım. Burada konuşulanları, yapılan hataları, şubedeki idarecilerin basiretsizliğini, rezaletleri, her şeyi anlatacağım. Söylememi istediğiniz şeyler varsa lütfen sizde yazın.

Sonuç kötü oldu.Takım son periyotta maçı vermemeliydi.Üstelik bayan baskette final sürekli aynı takımlar arasında oynandığı için saha avantajı çok önemli.Ama asıl sorun daha büyük.Takım her anlamda sahipsiz.Sadece para harcanıyor ama mantıklı yapılan bir iş yok.Yazıklar olsun!!!

Yazık bu kızların emeğine,bu kadar üvey evlat muamelesini hak etmiyorlar,sahi bu takımın genel menejeri kim.Yoksa yokmu allah allah neden acaba ilginç avrupada kupa ligde şampiyonluk hedefleyen takımın genel menejeri yok.Ama devasa bir KORDİNATÖR'ü var her işi eline yüzüne bulaştırıyor.

Bu bölümde bir konu açılmıştı. Yapılan hatalar yönetimle görüşülecekti biri tarafından ve olanlar yazılıyordu, o konu nerede?

Saygılar.

Metin Bey, klasik olacak ama bu konuda açıklama fırsatı yarattığınız için teşekkürler..

Emel Hanım iyi niyetli yaklaşmıştır, o yönden şüphemiz yok ama açılan başlıkla sorulan soruların adresi belli ediliyor, GSbasket. Emel Hanım madem kendi çabasıyla bir şeyler yapmak, rahatsız olunan konuları dile getirmek istiyordu; keşke "Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?" ve "Şube Koordinatörü Murat Özyer" başlığını inceleyerek bunu yapsaydı, taraftarın rahatsız olduğu konuları tespit etmek için. Aldığı yanıtları da yöneticilerden biriyle konuşma fırsatım oldu, şu şu konulardaki şikayetlerimizi ilettim, bu yanıtları verdi bana dese sorun olmazdı. Hatta biz de memnun olurduk.

Ama forumda yeni bir konu başlığı açınca işin rengi değişiyor. Bu söyleşi yapılsa ve yönetici kendi çıkarları doğrultusunda şubede sorun yaratacak açıklamalar yapsa kimse Emel Dila Alp kimdi demez, soruların kaynağı GSbasket gelir akla hemen. Ayrıca sorulara yanıt verecek olan yöneticinin adının gizli tutulması da diğer bir eksi unsur..

Yukarıda dile getirilen düşünceler nedeniyle başlık kaldırıldı.

Onur bey,

Konuyu açan kişi kimin adına görüşür bilmiyorum ama GSBasket demek sadece siz yöneticiler demekse buradaki bütün hesapları kapatıp kendiniz yazıp çizin. Haydi bunu böyle kabul ettik diyelim GSBasket sadece siz sayın yöneticilersiniz, bu yaşananlar hoşunuzamı gidiyor yoksa sizin de başkaları gibi kişisel çıkarlarınız mı var? Bu vakte kadar sizin GSBasket adınıza yapmanız gereken aksiyonu bir başkasının yapacak olmasına engel teşkil etmenizi oldukça garipsedim. Soruların kaynağı GSBasket yada bir başkası olmuş ne farkeder? Amacımız bir değil mi? Neden kendinizi böyle bir ayrıma sokuyorsunuz?

Saygılar.

Metin Bey,

GSbasket elbette forum yöneticilerinden ibaret değil ama şube yönetimi nezdinde bir temsil olayı söz konusu olursa burada bir insiyatif almamız da doğal olmalı. Emel Hanım, temsil olayının söz konusu olmadığını ifade etti ama bu konuda GSbasket özelinde bir "başlık açılıp" bilgi toplanıyorsa temsil söz konusudur bana göre. Bir önceki iletimde de belirttiğim gibi bu konudaki şikayetler başlık açılmadan da gerekli bilgiler toplanıp görüşme bu şekilde de yapılabilirdi..

Yazılı ve görsel basında zaman zaman karşılaşır ve pek hazzetmeyiz "isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici..." ile başlayan haberlerden. En azından öyle tahmin ediyorum.. İsmini vermeden açıklama yapacak yöneticinin samimiyetine ben şahsen güvenmem, sizi ya da diğer forum kullanıcılarını bilemem. Ve ismi açıklanmak istenmeyen yöneticinin yapacağı açıklamalara art niyet olabilir şüphesiyle yaklaşırım.

Şubede yaşanan aksaklıklar en az sizler kadar bizim de hoşumuza gitmiyor. Zaten yeri geldiğinde bizler de eleştiriyoruz şubede yaşanan sorunları. Eğer kişisel çıkarlarımız söz konusu olsaydı yıllardan beri farklı bir tavır alıp yönetimlerin borazanlığını yapar, çeşitli çıkarlar elde ederdik. Gerçi forum yöneticilerinin kendi cebinden bilet alıp (gerek görülse kredi kartı ekstreleriyle ispatlanırdı) ihtiyaç sahibi gençlere vermesi bile bu dedikoduların çıkmasına yetmişti zamanında.

Forum, yöneticiler, kulüp çalışanları ve oyuncular tarafından takip ediliyor. Buna yakın zamandan örnek vermek gerekirse Arda (Ezer) arkadaşımızın bilet fiyatlarına yönelik eleştirisinin ardından ilk iç saha maçında bilet fiyatlarında düzenlemeye gidilmesini verebiliriz. Dolayısıyla basketbol şubesine ilgi duyan yöneticilerin sorunlardan, taraftar şikayetlerinden haberdar olduklarını düşünüyorum.

Biz kimseye yöneticilerle görüşemezsiniz, burada dile getirilen şikayetleri iletemezsiniz demedik, deme hakkına da sahip değiliz. Sadece, Emel Hanım´ın gerçekleştirmeyi düşündüğü görüşmenin bizim insiyatifimizde olmadığını belirtmek istedik.

Onur bey aynı yerdesiniz hala,

Konunun gsbasket adına açıldığını hatırlamıyorum ne yazık ki. Açıklamalarınız benim için yeterli ve kabul edilebilir değil.

Hesabımın ve bugüne kadar yazdıklarımın derhal silinmesini istiyorum, kalın sağlıcakla.

Saygılar.

emeldila_konukapama.jpg