Metin Bey,
GSbasket elbette forum yöneticilerinden ibaret değil ama şube yönetimi nezdinde bir temsil olayı söz konusu olursa burada bir insiyatif almamız da doğal olmalı. Emel Hanım, temsil olayının söz konusu olmadığını ifade etti ama bu konuda GSbasket özelinde bir "başlık açılıp" bilgi toplanıyorsa temsil söz konusudur bana göre. Bir önceki iletimde de belirttiğim gibi bu konudaki şikayetler başlık açılmadan da gerekli bilgiler toplanıp görüşme bu şekilde de yapılabilirdi..
Yazılı ve görsel basında zaman zaman karşılaşır ve pek hazzetmeyiz "isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici..." ile başlayan haberlerden. En azından öyle tahmin ediyorum.. İsmini vermeden açıklama yapacak yöneticinin samimiyetine ben şahsen güvenmem, sizi ya da diğer forum kullanıcılarını bilemem. Ve ismi açıklanmak istenmeyen yöneticinin yapacağı açıklamalara art niyet olabilir şüphesiyle yaklaşırım.
Şubede yaşanan aksaklıklar en az sizler kadar bizim de hoşumuza gitmiyor. Zaten yeri geldiğinde bizler de eleştiriyoruz şubede yaşanan sorunları. Eğer kişisel çıkarlarımız söz konusu olsaydı yıllardan beri farklı bir tavır alıp yönetimlerin borazanlığını yapar, çeşitli çıkarlar elde ederdik. Gerçi forum yöneticilerinin kendi cebinden bilet alıp (gerek görülse kredi kartı ekstreleriyle ispatlanırdı) ihtiyaç sahibi gençlere vermesi bile bu dedikoduların çıkmasına yetmişti zamanında.
Forum, yöneticiler, kulüp çalışanları ve oyuncular tarafından takip ediliyor. Buna yakın zamandan örnek vermek gerekirse Arda (Ezer) arkadaşımızın bilet fiyatlarına yönelik eleştirisinin ardından ilk iç saha maçında bilet fiyatlarında düzenlemeye gidilmesini verebiliriz. Dolayısıyla basketbol şubesine ilgi duyan yöneticilerin sorunlardan, taraftar şikayetlerinden haberdar olduklarını düşünüyorum.
Biz kimseye yöneticilerle görüşemezsiniz, burada dile getirilen şikayetleri iletemezsiniz demedik, deme hakkına da sahip değiliz. Sadece, Emel Hanım´ın gerçekleştirmeyi düşündüğü görüşmenin bizim insiyatifimizde olmadığını belirtmek istedik.