Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Şube yönetimi aldığı ultra maaşlarla keyif yapıyor. Tweet atarak vakit geçiriyor. Forma? yok.. Yabancılar? yok.

Sirf elestiri yapmak icin yapilmis bir yorum maalesef. Yabancilarin hepsi geldi zaten. Ne yani oyuncular sakatlanmasin diye Murat Ozyer mi cikip oynasin? Zaten su an Sylvia ve Alba sakat ikisi de GS formasi giyerken sakatlandi. Formalar ise geldi gelmeden once yazsaydiniz tamam diyecektim.

Alba'nın sakatlığının uzun süreceğini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Sözleşmesini askıya alır yeni bir oyuncu alırdık yerine.

Kadın - Basketbol - Gsstore.Org

Erkek - Basketbol - Gsstore.Org

bakın gelen formalar. iş sadece kadın takımında değil erkek takımında da forma sorunu var.

Aynen katılıyorum Murat beye ama farketmez baktılar işler iyi gitmiyor bulurlar bir günah keçisi hooooppp toplanırlar ve başlarlar o kişinin arkasından sallamaya,sezon biter o kişi gider buradaki aynı kişiler maaşlarını oturdukları yerlerden almaya devam ederler,gelen kişilere bakın ya gerek idareci gerekse altyapı idarecilerine x kişi bilmem kimin oğlu,y kişi bilmem kimin yakını,isterseniz bir araştırında görün altyapıda ve yukarıda çalışanlar kaçıncı göbekten kimin yakınları,eeee nasıl başarı gelicek burayı çiftliğe çevirmişler.

Burçin BADEM ne iş yapar!!!

Çok merak ettim alt yapı haricinde ne kadar vazifesi olmayan iş varsa her konuya dahil olan bu zat kulüpte ne iş yapar.

Ben artık bu şubeyi yönetenlerin olduğunu düşünmüyorum, başta Whalen olayı ve Harding&Espaha tranferini yapanlara bravo bir takıma anca bu kadar darbe vurulurdu zaten...

Başta Murat Özyer sonra Müge Erdem, Özge Alev bir zahmet artık şu şubeden elinizi eteğini çekin. Buldunuz mis gibi para kazandığınız yeri keyfiniz yerinde, hata üstüne hata yapıp duruyorsunuz, kadın basketbolundan zerre anlamıyorsunuz, oyuncuları tanımıyorsunuz, takım can çekişiyor ama umrunuzda değil, siz aldığınız paraya bakar gülüp eğlenirsiniz, takım yenilir rakip oyuncularla eğlenceye gidersiniz. Ulan Galatasaray ruhuna aykırı hareket ediyor dediğiniz Whalen bile sizden daha Galatasaraylıydı be. Birazcık onurunuz varsa istifa edersiniz birazcık! Yok ama bütün rezillikleri yaşatan başkası, sizin bir hatanız olmadı ve olmayacakta değilmi! Bu insanlar nasıl hala kovulmuyor aklım almıyor. Yazıklar olsun hepinize!

DEVRİM niteliğinde bir yapılanma olmalı.Sesimizi duyurmamız lazım!Bu konuda yetkili kişilerin artık bir el atması lazım ve sesimizi en güçlü şekilde duyurmamız lazım.Yoksa 8 seneden beri süre gelen alışkanlığımız devam edecek ve seneye yine aynı şeyler olacak.Eylem niteliğinde bir protesto olabilir.Sosyal ağlar üzerinden olabilir.Galatasaray resmi twitter adresine olabilir...Bunun gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum.Galatasaray için!

Mithat Duran Bey bu başlığı ben açtım 10 ay oldu yöneticilerden memnun olsam başlığı açmazdım, sonuçta burda işe el aması gereken sayın başkandır, bizi ciddiye alan yok zaten, bizi artık alıştılar hersene yapılan hatalara geçen yıl bir tane kaliteli avrupalı uzun alın Ceyhun hocayı gönderin dedik oldumu, bu yıl takımın skoreri yok dedik, skorer almak yerine gidip Harding'le Espaha'yı aldılar, taraftarı dinleyen mi var Mithat Bey, Murat Özyer'i konuşmaya gerek yok zaten onuda ben getirmedim şubenin başına getirenler hesap sorsun gerçi onlar mutludurlar...

Ceyhun Yıldızoğlu gitsin diye 2 seneden beri dilimde tüğ kalmadı.Saçımın ön bölümünde açık 3-4 tane beyazlık oluştu.Aklımız yerimizde değildi!

Ceyhun Yıldızoğlu tabi ki gidecekti ve iyi de oldu. Kendisi bir daha gelmez inşallah. Tek kişiye dayalı bir oyun sistemi var. Taurasi bile isyan etmişti. Neden yerlilere de bu görevi vermiyor diye. Mersin'de de aynısını yapıyor. Zellaus (yazılışı böyleydi sanırım) olmasa Mersin bir hiç. Setlerin hepsi tamamen onun üzerine kurulmuş durumda. Basketbol takım oyunudur. Bir kişinin çabasıyla olmaz. Ekrem Memnun takım oyununu aşıladığı için yerlilerin kalitesi yükseltdi. Gerisi oyuncuların yeteneklerine bağlı. Ekrem Memnun kişinin kendisini geliştirmesi için yol gösterebilir ancak. Oyuncu bunu yapmıyorsa; tüm suçu koça yükleyemezsin.

Ünlü bir söz vardır: Balık kokarsa tuzlanır, ancak tuz kokarsa yapacak bir şey yoktur diye. Biz tuzlamak için sürekli kadro değiştiriyoruz. Sonuç malum. Demek ki neymiş? Tuzumuz kokmuş. Bunu bizler burada düşünebiliyoruz da, neden yöneticiler düşünemiyor? Çok basit para tatlı geldi. Yönetimin acilen değişmesi gerektiğini tekrarlayıp tekrarlayıp duruyoruz. Sanırım bizi burada kimse duymuyor ya da duymak istemiyor.

Başlık: Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor? Cevap: Ülke ülke geziyor, fotograf çektiriyor, hakkını arayanları GS Ruhunu taşımıyor diye itham ediyor ve bundan başka bir şey yapmadığı kanaatindeyim.

5yıl oldu Murat ÖZYER'İN bu kulübe zarar verdiğini yazmam.Bu forumda herkes muhalefet etti bana,sezon başı yazdım dönen dolapları,delilin varmı dediler.Ama ne yazdıysam hepsi doğru çıktı.Sevindim mi? haklı olduğum asla sonuçta ben GALATASARAYlıyım.Şimdi bizi ciddiye almıyorlar yalanına inanmayın.burda yazılan her kelimeyi biliyorlar.Türbün ne işe yarar orda niye gösterilmez bu tepki!

Murat Özyer'i Cafe crown döneminde beğenmezdim sevmezdimde açıkçası, o zamanlar 16 yaşındaydım hayla sevmiyorum, taraftarın çoğuda bu şekilde tabiki(yaptığı ve yapmadığı işlerden dolayı), ama adam bu kulübe tekrar geldiğine göre onu çok seven yöneticiler bizim görüşlerimizi önemsemiyor demektir, Murat Özyer'i bir yönetim birde Medya çok beğeniyor...

Başlık: Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor? Cevap: Ülke ülke geziyor, fotograf çektiriyor, hakkını arayanları GS Ruhunu taşımıyor diye itham ediyor ve bundan başka bir şey yapmadığı kanaatindeyim.
Özellikle Whalen a denilenler çok saçmaydı bence GS ruhunu taşımıyor etmiyor.Kadın Amerikalı ve belkide ilk defa duymuştur Galatasarayı.Belkide Türkiyede ilk öğrendiği şey Galatasaraydır...Sen kadının 4 aylık maaşını ödemiyosun sonrada oynamak istemeyince böyle yorumlar yapıyosun.Whalen Haklıdır.Ülke dışına çıkmak biz GS li olduğumuz için biraz sert geliyor ama o yaptığı davranışda doğrudur.Asıl rezillik bu açıklamaları yapanlardadır.

Özellikle Whalen a denilenler çok saçmaydı bence GS ruhunu taşımıyor etmiyor.Kadın Amerikalı ve belkide ilk defa duymuştur Galatasarayı.Belkide Türkiyede ilk öğrendiği şey Galatasaraydır...Sen kadının 4 aylık maaşını ödemiyosun sonrada oynamak istemeyince böyle yorumlar yapıyosun.Whalen Haklıdır.Ülke dışına çıkmak biz GS li olduğumuz için biraz sert geliyor ama o yaptığı davranışda doğrudur.Asıl rezillik bu açıklamaları yapanlardadır.
Yetmedi sonra arkasından dedikodu çıkardılar şubedekiler kendi rezlatlerini örtbas etmek için. Rezillik bitmez!

100 bin dolar fark vermemek için Diana Taurasi'yi elinde tutma, 4 ay maaşını alamayan Whalen'ın çektiği ihtarı dikkate alma, kaçıp gitmesine göz yum birde arkasından iftira at. Ama Nevriye Yılmaz'a 500 bin euro senelik para ver.

Gerçekten merak ediyorum bu şubedeki idareciler, görevliler insanların suratına nasıl bakıyor? Hiç mi utanmaları yok? Yöneticileri nasıl ve ne yalanlar söyleyerek uyutuyorlar gerçekten merak ediyorum.

Saygılar.

DEVRİM niteliğinde bir yapılanma olmalı.Sesimizi duyurmamız lazım!Bu konuda yetkili kişilerin artık bir el atması lazım ve sesimizi en güçlü şekilde duyurmamız lazım.Yoksa 8 seneden beri süre gelen alışkanlığımız devam edecek ve seneye yine aynı şeyler olacak.Eylem niteliğinde bir protesto olabilir.Sosyal ağlar üzerinden olabilir.Galatasaray resmi twitter adresine olabilir...Bunun gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum.Galatasaray için!
Aynen katılıyorum Kubilay beye,ne a takım seviyesinde ne altyapıda diğer takımlardan gerideyiz,hiçbir başarı yok olan galatasarayın bütçesine oluyor,komple bir temizlik lazım....en üstten en alta kadar...

100 bin dolar fark vermemek için Diana Taurasi'yi elinde tutma, 4 ay maaşını alamayan Whalen'ın çektiği ihtarı dikkate alma, kaçıp gitmesine göz yum birde arkasından iftira at. Ama Nevriye Yılmaz'a 500 bin euro senelik para ver.

Gerçekten merak ediyorum bu şubedeki idareciler, görevliler insanların suratına nasıl bakıyor? Hiç mi utanmaları yok? Yöneticileri nasıl ve ne yalanlar söyleyerek uyutuyorlar gerçekten merak ediyorum.

Saygılar.

Yanlış olmasın ama Nevriye bu yıl 550bin seneye 450bin Euro alacak. Ağzınıza sağlık iyi sorular sormuşsunuz. Ama ben de size şöyle yanıt vereyim. Takımın koordinatörünün yıllık aldığı para 420.000 TL (Aylık 35.000 TL'den) Takımda Nevriye hariç hiç bir türk bu kadar para almıyor. Takımın yıldız oyuncularından daha fazla kazanan bir koordinatör garip değil mi? Misal Futbola uyarlarsak İdari koordinatör Bülent Tulun Selçuk İnandan daha fazla para alıyor gibi bir şey bu. Şimdi bu yağlı kapıyı bulmuş adam kovulmadan gider mi GS'dan? Keseyi doldurmak varken senin benim gibi adamların eleştirileri GS'ın başarısızlığı derdi midir? Arada afilli laflar eder hiç olmadı Galatasaray Lisesi mezunu olduğunu hafiften bir hatırlatır tamamdır. Bu yüzden merak etmeyin Metin bey. Onlarda surat yok ki milletin suratına bakmaktan rahatsız olsun. Zaten bir grup gevşek var onları görünce yalakalık yapan. Bu yüzden rahatlar