Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Whalenı idare edemeyip, kaçmasına sebep olan kimler? Müge Erdem, Özge Alev, Murat Özyer!

Özellike Müge Erdem ve Özge Alev senelerdir yapılan bir sürü rezalet hatalara rağmen hala bu kulupten para kazanıyor. Senelerdir başarısızlık var ve bu insanlar hala görevde. Bu kadar yüzsüzlük olmaz, insan biraz gururlu olur da çekip gider. Tabi çiftlikten boş beleş para kazanmak güzel değilmi?

Müge Erdem, Özge Alev Görevden Alınsın!

Herkesin kabul ettiği bu sene şampiyon olamayışımızın iki büyük sebebi var. Biri hakemler diğeri ise Whalenı kaybetmek.
Hakemlere gücümüz yetmiyor belli. Ama işin diğer kısmında idari bölümdeki bu insanların senelerdir yaptığı hatalar artık yetti. Normalde bu başlığı istifa diye açmam gerekirdi ama kendileri malum istifa etmezler, şeker gibi para kazanıyorlar. Senelerdir hata üstüne hata ve başarısızlık olmasına rağmen umurlarında değil. Artık yönetimin bu şube ile ilgilenmeye başlamasını ve temizlik yapmasını istiyorum. İlk iş olarakta bu iş bilmeyen iki insandan kurtulmamız gerekiyor. Umarım artık yönetim duyar bu sesi.

Bence de Mert konuyu açarsa daha iyi olur. Whalen'in gitmesinin, hakemlerin bizi katletmesinin veya transferlere hala başlanmasının bu kişilerle bağlantısını öğrenirsek biz de gerekirse destek veririz. Özge -Müge-Murat bunların yetki ve konumlarına göre kabahatlerini öğrenelim bilenlerden.

Işıl Bahar da senelerdir bu takımda. Misal bu sene Malzemeci Hasan yoktu. Böylece takım malzeme anlamında sıkıntı çekmedi. Yeni malzemeci daha profesyonel olduğundan öyle mi Tanju?

Özge Alev´i tanımam ancak Müge Erdem´i az da olsa tanıdığımı düşünüyorum. Uzun yıllardır bizde görev yapan Galatasaray geleneklerini bilen bir isim. Ankara´daki maçlarda gözlemlediğim kadarıyla da oyuncuların sorunlarıyla birebir ilgilenen birisi. Peki bunlar yeterli mi Galatasaray´da bu seviyede görev alabilmek için, o kafamdaki soru işareti... Ama görünen o ki, yeterli değil.

Ben Galatasaray´ın hakkını en sert biçimde savunabilecek gücü kendinde görenleri isterim şubede, kadın basketbolunda yıllardır hakemler ve federasyon odaklı çalışan rakibimizin elde ettiği şampiyonlukları görünce bu istemim daha da coşar. Teknik ekip ve oyuncular rakipten ve çirefliklerinden korkmazken, "saha içi bizde" mesajı verirken, kenarda görev alan isimler de saha dışı olumsuzlukları bertaraf etmek de bizde diyebilmeli.

Rakip taraftar oyuncularımıza yönelik küfür ettiğinde masaya yumruğunu vuracak, "ya bu kötü tezahürat biter ya da ben takımı parkeden çekerim" diyecek yüreğe sahip isimler görmek isterim kenarda ya da hakemlerin art niyetini bariz belli ettikleri anlarda benzer tepkileri verecek gücü kendinde görenleri isterim. O işler söylendiği kadar kolay değil diyenler olabilir... Peki o zaman ne yapmalı, oturup bu oyunun figüranı olarak devam mı etmeli?

Ben futboldaki şampiyonluğu içim buruk kutluyorsam kadın takımının elinden çalınan şampiyonluk nedeniyle, bedel isterim.

Buyrun size daha önce burada yapılan bir roportajdan kestiler. Ne iş yapıyorlarmış ögrenin! Yabancı oyuncularla ilgilenen benim değilmi şubede??? Hayır onuda geçtim doğru düzgün ingilizce konusamıyor bu insan bir roportajında izlemiştim! Yabancılarla roportaj yapılınca yardımcı koç çeviri yapıyordu düşünün!

daha geçen sene yabancı oyunculardan bazıları açık ortamda twit atarak dalga geçiyordu bu insanların yaptıklarıyla, kimbilir içerde bizim bilmediğimiz neler oluyordu!

Özge Alev: FIBA yazışmalarını yürütüyorum, hakem organizasyonlarında görev alıyorum. Müge Erdem’in de yükünü hafifletmeye çalışıyorum. Yabancı oyuncuların kalacağı yerden, yiyeceği yemeğe kadar birçok konuda veya herhangi bir başka sorunları olduğunda onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Sezon başladığında özellikle yabancı oyuncularla ilgilenmek olsa da görevim, yerli oyuncularla da dostluğumuz devam ediyor tabii. Tüm oyuncuların üstleriyle ilişkilerini sağlamak da görev kapsamıma giriyor.

Buyrun size daha önce burada yapılan bir roportajdan kestiler. Ne iş yapıyorlarmış ögrenin! Yabancı oyuncularla ilgilenen benim değilmi şubede??? Hayır onuda geçtim doğru düzgün ingilizce konusamıyor bu insan bir roportajında izlemiştim! Yabancılarla roportaj yapılınca yardımcı koç çeviri yapıyordu düşünün!

daha geçen sene yabancı oyunculardan bazıları açık ortamda twit atarak dalga geçiyordu bu insanların yaptıklarıyla, kimbilir içerde bizim bilmediğimiz neler oluyordu!

Mert şampiyonluğun kaçmasında ne gibi suçları var? sen onu bi yaz istersen,kızdım istifa etsinler yok öyle ama ben sana Özyer ile ilgili sayfalaraca yazırım

Şampiyonluğun kaçması değil de Özge Alev'in görevlerindne birisi de yabancı oyuncuların sorunları ile ilgilenmiş burası çok önemli bir ayrıntı bence. Whalen'ın durumu malum zaten. Diğer yandan geçen gün Wauters'in mutsuz olduğu kirada kaldığı evde bile sıkıntı yaşadığı söyleniyordu. Özge Alev'in görevleri yabancıların her türlü sorunları ile ilgilenmekse o zaman Özge Alev işini iyi yapmıyor demektir.

Bu insanlarin ingilizce bilmemesi bile başlı başına yetecek bir etkendir. Baska bir sebep aramaya gerek yok.

arkadaşlar ben konulara fazla hakim değilim benim düşümcem basketbol şubesinin rezalet yönetildiği ve lütfen tek dileğim bu sorunları yönetime anlatacak çözüm önerileri sunacak kişilere ulaşmamız ya da burada varsa bunu yapacak arkadaşlar onlara destek olmamız lütfen artık şube geri dönüşü olmayan yola girmeden önlemler alınsın ...

arkadaşlar ben konulara fazla hakim değilim benim düşümcem basketbol şubesinin rezalet yönetildiği ve lütfen tek dileğim bu sorunları yönetime anlatacak çözüm önerileri sunacak kişilere ulaşmamız ya da burada varsa bunu yapacak arkadaşlar onlara destek olmamız lütfen artık şube geri dönüşü olmayan yola girmeden önlemler alınsın ...

Basketbol maçlarında bir tane yönetm kurulundan üye gördünüz mü?

Serinin 3. maçında ve aldığımızda takdirde %90 şampiyon olacağımız bir maçta sadece Fatih Terim ve ailesi vardı.

Bu ne demektir? Bu şubeye kimse bulaşmak istemiyor, kaçıyor.

Bu şubeye bizzat başkan düzeyinde müdahele lazım. Lütfüler mütfülerle bu iş yürümez. Lütfüde turgayın diğer bir versiyonu.

Unal Aysal'in olan bitenden haberi yok gibi gozukuyor. Sube inanilmaz kotu yonetiliyor. Subenin kotu yonetilmesi sayesinde hakemler tarafindan dograniyor. Unal Aysal'dan ses yok. En onemlisi Murat Ozyer'den ses yok. Hadi Unal Aysal'in calistirdigi elemandan haberi yok, ama Murat Ozyer'den de icaart yok. Ne seri boyunca bir icraati oldu, ne seri sonrasinda. Bir Galatasaray'li da cikip sampiyonlugumuz calinmisdir demiyor. Evet caldirmiyacaktin, ama caldirdin, hadi calindigini acikla kamuoyuna, maalesef. Sosyal medyada da Murat Ozyer'in sesi, solugu cikmiyor.

Galatasaray tv cok sasirtti bizleri zon zamanlarda calinan kupadan sonra yayin yapmasi ile. Rakip yine ayni idi, bu sefer bayan degil erkek. Maalesef Turkiye kupasinda da sampiyonlugumuz subenin kotu yonetilmesi tarafindan gasp edilmistir. Gecen sezonda yari finalde Besiktas'a karsi hakemler tarfindan dograndik, maalesef baskanimiz Unal Aysal, faturayi basarili koc Oktay Mahmuti'ye kesmekte buldu. Oktay hoca ile uzun bir imza atilmasi beklenirken, sampiyonluk istiyorum nedeniyle, " 3 kupa " ile sezonu tamamlayan Ergin Ataman ile anlasildi. Hala oktay hocanin takimdan gonderilmesi icimde kanayan bir yara. Ekrem hoca ve kizlar ellerinden geleni yapmasina ragmen, rakip takimi, hakemi, Aziz Yildirim'i, Turgay Demirel'i yenemediler bu kadar basit. Sorunu baska yerlerde aramamiza gerek yok.

Pek ala seneye bu duzen devam eder ve bilincsiz taraftar Isil'a hakaret etmeye devam eder.
Koskoca Galatasaray'in hakki yeniyor, akli selim olan taraftarlar disinda kimseden cit yok. Unal Aysal kizlar sampiyon olsa gurur duyacak idi pek ala. Formalite olsun diye serinin 4. macina da gec de olsa geldi kendileri. Ama maalesef serinin son macinda dograndik, ondan once ki maclar dograndik, olmayan stepsler uyduruldu, olmayan fauller verildi, olan basket faul verilmedi, bizim taraftarlar 4 saniye daha dayansaydiniz diye kizlara giydirmekler mesgul, ancak seri boyunca yapilan muhtesem savunmayi gormuyor. Tesekkuru sampiyon olamadik diye cok goruyorlar, halbuki hakem faktorunden bahs etmiyorlar.

Bu kafa ile gideceksek ben de bir daha mac izlemeyecegim, Ekrem hocama ragmen. Ekrem Memnun'da Isil'in da gitmesini isterim. Nasil olsa bunlari gormeyen tarafatarlar Isil'a hakaret eden taraftarlar, sen nasil kaptansin diyecekler adim gibi eminim. Kaptan gemisini terk eder mi ?. Pek ala sevinc cigliklara atanlar da olacaktir ama bu duzen devam ettigi surece sorunun Isil olmadigini onlarda anlamis olacaklardir. Ki Isil'in yerini kiminle dolduracaklar o bile muamma. Isim dahai soyliyemiyorlar yeter ki gitsin diyen futbol taraftarlari. Isil iyi giderken citlari cikmayanlar, Whalen'in gitmesini ardindan, hakemlere tepki koyacaklarina, kendi oyuncusunu kurban seciyorlar. Sorun Ozge alev degil, sorun kotu yonetilen sube. Sube iyi yonetilsin, Ozge Alev, Muge Erdem falan dillenmiyecek buna da eminim.

Bu insanların bir çok hatası oldu doğrudur, fakat asıl sorun daha büyük yerlerde. Zaten bu insanların kapasiteleri sınırlı. Yukarıda bir arkadaş doğru düzgün ingilizce bile konuşamadıklarını yazmış. Eğer bu doğruysa nitelik olarak buraya nasıl geldiklerini çok merak etmekteyim.

Lakin dediğim gibi bun insanlardan önce orayı çekip çevirecek tek isim olan Mihriban Oğuz gelmelidir. O bu insanlara ne yapılacağının kararını verir zaten. Şahsi fikrim gönderilmeleridir tabi.

Saygılar.

Işıl Bahar da senelerdir bu takımda. Misal bu sene Malzemeci Hasan yoktu. Böylece takım malzeme anlamında sıkıntı çekmedi. Yeni malzemeci daha profesyonel olduğundan öyle mi Tanju?

Sapla samanı karıştırmamak lazım abi.

Müge Erdem çok iyi bir insan olabilir ama bu görev için fazla yumuşak bence. Görevden alınır/alınmaz bilmiyorum ama o konuma daha cevval biri gerekli.

Özge alev konusuna girmiyorum. Çünkü nasıl bu kulüpte çalışabildiğini hala anlamıyorum.

Ben arkadaşlardan Bülent Tulun Basketboldan elini ayağını çek diye bir başlık bekliyordum.Zira şuanda Amatör şubeler sorumlusu olarak görev yapıyor.Ayrıca Whalen olayında gazetelere karalama haberlerini yaptıranda Bülent tulun dan başkası değildi.

Bülent Tulun sadece Sportif AŞ'de görevli gibi duruyor resmi siteye göre. Basketbolla olan ilgisi sanal tutulmuş gibi. Bence de bir ilgisi var. Ama Ekrem Memnun gider Bülent Tulun kalır, çünkü baskanın has adamı.

Murat Özyer de hem erkek hem kadın basketbol için şube direktörü. Erkek takım da iyi gidiyor, bu da ayrı bir konu.

Bir yönetici, takımı yeniden lige yükseldiği sezondan beri sürekli ezeli rakibinin şampiyonluğunu izliyorsa, bırakmak için zaten çok geç kalmıştır.