Şubeyi yönetenler ne iş yapıyor?

Farz edin ki yönetim Candace Parker'ı almaya karar verdi. Kim ilgilenip halledecek bu işi? Şu an bu vizyona sahip biri varmı bu şubede tutup onu buraya getirebilecek? Yok. Tabiki 1 milyon alan oyuncuya 1.5 milyon verip getirmekten bahsetmiyorum.

Özge Alev'in twitterda yazdıkları hiç ama hiç olmamış. Hadi fanatik bir taraftar yazsa bunu anlarım ama sen bu şubede görevlisin, Dianayı yok pahasına kaçırmışsın ve Fener maçında hırslı ve iyi oynadı diye ayan beyan seviniyorsun. Hiç düşünemediysen biraz Ekrem hocanın finalden önce Fenerbahçe için söylediklerinden feyz al. Oldukça yakışıksız bir durum olmuş. Kaan en güzel benzetmeyi yapmış yukarda gerdek cümlesiyle zaten. Özel hayata karışmayalım diyoruz ama Fenere yenildiğimiz maçın akşamı Fenerli oyuncularla yemeğe giden birinden de böyle konularda hassas olmasını beklemek pek akla yatkın olmaz.

Whalen'ı kaybetmemizde şubedeki herkesin payı vardır. Kimse oyuncuya bok atıp yağ gibi su üstüne çıkmaya çalışmasın bu konuda. Resmen sezonu bitiren, milyonların çöpe gitmesini sağlayan hata oldu. O yüzden bu konuda kinim hiç bitmeyecek. Hele ki yalanlar söyleyerek Whalen'a bok atmak inanılır gibi bir olay değil.

Oyuncu seçimi konusunda Müge Erdem' in etkili olduğunu düşünmüyorum. Bence bu konularda adres Derya Özyer. Zira Ekrem hoca uzun seneler buralardan uzak kaldığı için oyuncu seçiminde bir süre güvendiği insanların sözü ile hareket etmeyi tercih eder diye düşünüyorum. Şu anda da şubede kadın basketbol piyasasını en iyi bilen Derya Özyer'dir diye düşünüyorum. Tabi bunlar birer varsayım. Öyle bir karışıklık ve boşluk var ki emin olmak çok zor kim ne yapıyor. Ve eminim Ekrem hoca da bu konulardan dolayı oldukça sıkıntılı.

Mithat Bey Müge Hanımı savunmaya çalışmadığınızı biliyorum.

Ben de zaten doğrudan kendisini hedef almıyorum.

Kendisini kişisel olarak çok severim. Sık sık da görüşürüm.

Çok kibar ve iyi niyetli bir hanımefendidir.

Hatta bu kibarlığı hakemlere itiraz noktasında sıkıntı oluşturacak derecededir.

Burada yanlış gördüğümüz şeyleri dile getirmeye çalışıyoruz.

O dönemde askerdeydim ve tüm detaylara tam hakim değildim.

Ben Müge ERDEM'in o dönemde etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Eğer öyle değil ve sizin dediğiniz gibiyse o zaman durum daha vahim demektir.

Şube tek bir kişiye emanet demektir.

Mithat Bey Müge Hanımı savunmaya çalışmadığınızı biliyorum.

Ben de zaten doğrudan kendisini hedef almıyorum.

Kendisini kişisel olarak çok severim. Sık sık da görüşürüm.

Çok kibar ve iyi niyetli bir hanımefendidir.

Hatta bu kibarlığı hakemlere itiraz noktasında sıkıntı oluşturacak derecededir.

Burada yanlış gördüğümüz şeyleri dile getirmeye çalışıyoruz.

O dönemde askerdeydim ve tüm detaylara tam hakim değildim.

Ben Müge ERDEM'in o dönemde etkisinin olduğunu düşünüyorum.

Eğer öyle değil ve sizin dediğiniz gibiyse o zaman durum daha vahim demektir.

Şube tek bir kişiye emanet demektir.

Evet sami bey vahim konu aynen tespitiniz.Şimdide durum böyle eğer yönetim el atmazsa seneyede böyle olacak.

Önümüzdeki sezonun bütçesi ne kadar? Bütçe daha belli değilken kime neye güvenerek teklif yapılabilir? ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ. Bizim sorun Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olmaması. Gerisi teferruat...

Ekleme: En Kötü Günün Bugünse, Bugün Daha Yüksek Sesle GALATASARAY! diyerekten Ankara'ya TED maçına gittim. Duyduklarıma F8den daha çok üzüldüm. Önümüzdeki sene, bu seneden daha kötü olursa şaşırmamak lazım.

Neler duydun, anlatabilme şansın var mı

Önümüzdeki sezonun bütçesi ne kadar? Bütçe daha belli değilken kime neye güvenerek teklif yapılabilir? ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇMİŞ. Bizim sorun Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olmaması. Gerisi teferruat...
.

Basketboldan sorumlu yönetici olmaması önemli bir problem evet. Ama Murat Özyer, Müge Erdem, Özge Alev üçlüsünün çıkardığı işte memnun değilsiniz sanırım yanılıyormuyum? Yoksa mesajınızda türlü fiyaskolara imza atan, yaptığı işi bilmeyen ve yetersiz olan bu insanları koruma gibi bir ima mı hissettim ben? Gerisi teferruat demişsiniz malum.

Forum kuralları gereği ikili tartışma yasaktır. Bu nedenle bazı iletiler silinmiştir.

Sevgili Onur YAVUZ bunca yaşanan rezaletten sonra hiç bir konuya yorum yazmamanız uğradığınız büyük hayal kırıklığından olsa gerek.Sanırım güvendiğiniz dağlara kar yağdı,sükutu hayale uğradınız üzüldüm sizin adınıza.

Benim üzülmem sorun değil Mithat Bey, şube adına üzülüyor insan. Onca emek, harcanan paralar...

Konu yazmaksa, yazıyoruz zaman elverdikçe, dilimiz döndüğünce...

Başkanımız her röportajında amatör branşlarımız önceliğimiz demesi beni mutlu ediyor..ki bu söylemden yola çıkarak branşlarda küçülmeye gideceğini sanmıyorum..çünkü taraftara ve başkanımıza göre branşlarımız kulübümüz için mihenk taşıdır..bunu yıkacağımızı pek sanmıyorum..şahsi kanaatim kadın basketbol ve erkek voleybolda küçülmeye gitmeyip dahada güçleneceğimiz düşüncesindeyim..hayırlısı olsun.

yönetim bayan takımımız la ilgili bir karar vermeli artık ya adam akıllıadımlar atsınlar yada kapatsınlar şubeyi nedirbu çektigmiz kardeşim bu sezonfb karşısında şansımız oldugunu düşünen renktaşlarım malesef hayal görüyor

Hepimiz sinir stres hastası olduk ama çoğumuz vazgeçmedik. Şube kapatılma mevzusu o kadar tartışıldı ki bu platformda, sürekli yinelemek istemiyorum. Bir şeyler anlatmaya çalışmaktan yorulduk. Kapatılmasına canı gönülden inanıyorsanız, lütfen gidin o zaman. Biz basketbolseverler burada sakince bilgi alışverişinde bulunalım. İyi günler diliyorum.

Böyle iş bilmez, acemi, iftiracı, yalancı şube idarecileri olacaksa bencede kapatalım gitsin. Daha fazla sinir stres olmaya hiç gerek yok.

Neyse bu konuda şimdi final serisi bitene kadar susalım ondan sonra herkesin ipliğini pazara çıkaracağız zaten!

Ne zaman tepki vereceksiniz?

Hakemler "siz sahaya beş basketblcuyla çıkamazsınız" kararı verince mi? "Top potadan geçti ama çok yakın mesafeden attınız, sayı iptal" diyince mi?

Federasyon "Hayır size yabancı oyuncu transferi yok" kuralı getirince mi?

Turgay Demirel "şampiyon oldunuz ama kupa mupa yok size" diyince mi?

Ne zaman? Nedir o kutsal(!) sabır eşiği?

Nasıl böyle aciz ve sessiz bir camia olduk biz? Daha kaç kupamızın, kaç milyon dolarlık yatırımımızın, kaç maçlık emeğimizin çalınması gerekiyor tepki vermemiz için? Ne zaman bu kadar vurdumduymazlaştık, tokat yiyince öbür yanağımızı çevirir hale geldik?

Galatasaray tarihine ihanet ediyorsunuz. Kurucumuz Ali Sami Yen başta olmak üzere bu renklere gönül ve emek vermiş değerlerimizin kemiklerini sızlatıyorsunuz. Ve bu taraftarın sabrını yaşırıyorsunuz.

Bu karanlığa, adaletsizliğe, çifte standarda tahammülümüz kalmadı artık.

Takımı ligden çekelm 3.maça çıkmayalım gerekirse gıkımı çıkarmam yönetime ama yeterki ses çıksın abi bu nedir ya yazık günah. Yıllardır hakkımız yeniyor ama bu seneki başka bir şey yahu o kadar güç farkına rağmen takım savaşıyo, hakemler emeklerimizi çalıyor, Bahar'a 4 maç ceza veriliyor ve ses yok hiç. Ben bir taktik buldum 3.maçta yerli oyuncularımızdan az süre alanlar, mesela Nevriye, Özge Yavaş, Yaso kavga çıkarsınlar İvana, Cappie ve Angel ile hepsi diskalifiye olsun onlar da ceza alsın. Yeter artk ya yeter

Maçın bittiğinden beri düşünüyorum düşünüyorum bir türlü çıkamadım işin içinden.. Sylvia'nın pozisyonunda, elini açıp, itiraz edemedi. Yahu koskoca Galatasaray bu kadar aciz mi? Senelerdir yeter yahu yeter, herkesin sabrının bir sınırı var.

Hakikaten bizim basketbol şubemizi yönetenler ne iş yarıyorlar. Hakemler basketbol oyunun bizim aleyhimize af edersiniz ama içine ..çıyorlar, emek hırsızlığı yapıyorlar biz ne yapabiliyoruz hiç bir şey. turgay demirel bu ülkede başkan olmaya devam ettiği müddetçe bize daha çok uydurma fauller, teknik fauller çalınır. Rakibi oyuna ortak etmek için her türlü çaba hakemler tarafından gösteriliyor. Dün ki yaşanan rezalete artık ne söylenebilir bilmiyorum ama yeter artık ya harbiden yeter...