Sorumsuzlar istifa
Galatasaray net olarak gorulmustur ki, seri boyunca hakemler tarafindan katledilmistir. Seriyi 0-1'e getirdikten sonra, Fenerbahce'nin tek tesellisi olan bayan basketbol da Turkiye sampiyonu olmak icin Aziz Yildirim faktoru devreye girmistir. Ilk macin kayip edilmesi Aziz Yildirim'in zoruna gitmis ve bundan sonra olacaklarin habercisi idi adeta. Hatta ilk mac Aziz Yildirim'in rahat durmadigi desifre edilmistir Eren Logoglu tarafindan iste o haber.
Aziz Yldrm iin ok iddia! | GAZETE VATAN
Aziz Yildirim " ona tapan " taraftarlarini organize edip Isil'a kufur ettirmistir.
Fenerbahce 0-1 Galatasaray
Hersey simdi basliyor. Akil almaz hakem hatalarinin oldugu musabakada Galatasaray'in verdigi mucadele, oyuncular akkitigi ter hice sayiliyor. Fenerbahce adeta seriye ortak edilmek isteniyor. Biliyorlar ki, Galatasaray 0-2 one gectigi vakit Abdi Ipekci'de olusacak ortamdan Allahi gelse Galatasaray'in sampiyonlugu alinamiyacak ve muzemize bir kupa daha eklenecek. Fenerbahce'nin serisine son, Galatasaray'in uzun yillar sonra Turkiye sampiyonlugunu taraftari ile Abdi Ipekci'de kutlamasi " birilerinin zoruna gitmis " olacak ki bundan sonra yasanan " kirli oyunlari " hepimiz izlemek zorunda kalacaktik.
Iste Gsbasket'in mac aninda attigi tweetler. Serinin ikinci maci ve sabirlari zorlayan hakem hatalari.
Gsbasket:
Bir final serisinde (Fenerbahçe lehine olsa da) komik sayılacak fauller geliyor. Fark 1, Galatasaray hücumu olacak mola sonrasında.
Gsbasket:
Bir takımın emeği ile oynuyor şu anda hakemler çaldıkları faul düdükleri ile!
Gsbasket:
Fenerbahçe'yi sürekli çizgiye getire getire öne geçirdiler, son 22 saniyede top rakipte olacak. 1 sayı gerideyiz.
Yukarida ki tweete dikkat, serinin ozeti atilan o mesaj da gizli.
Gsbasket:
Bir TKBL klasiği, bir hakem komedyası... Her zaman olduğu gibi
Gsbasket:
Fenerbahçe:55 - Galatasaray:52 Maç Sonucu. Seri 1-1'e geliyor bu sonucun ardından.
Gsbasket:
Sayı bulamayan Fenerbahçe'nin son attığı 8 sayı hakemlerin yarattığı faul atışlarından geldi.
Iste yukarida ki tweet herseyi ortaya koyuyor. Bir takimin emegi nasil calinir. Bir takim nasil kollanirin en onemli gostergesi. Biz taraftarlar olarak sinir krizi gecirirken, Ekrem hoca ve aslan kizlar mucadelelerine devam etmek zorunda idi. Yonetim ise sefa yapmak ile mesguldu.
Gsbasket:
Sutun girmeyecegini anlayan hakemlerin verdigii skandal faul karari
Pozisyon ve görüş açısı olarak hakem gözünün önünde temas olmadan faul çalıyor! FB'li oyuncular bile şaşırıyor!
Buna faul calmasalar uc sayi ondeyiz ve maci almaya dogru gidiyoruz. Resmen yaratmislar.
http://s14.directupload.net/images/130426/tme2gjc3.swf
Siz daha Isil'a sallayin, yok su kotu yok bu kotu sallayin. Yahu suna faul vermeseler 1.25 kalacak ve 3 sayi avantaji ile hucum edecegiz. Olasi bir baskette maci kazanmak adina buyuk bir adim atacagiz ve seri 0-2 olacak idi muhtemelen var mi otesi. Skandal otesi katliam resmen.
Mac boyu rakibin lehine duduk calan sikecilerin dostu Ozlem Yalman'a karsi masaya yumrugunu vuracak yoneticiler istiyoruz!
Isil'in attigi uc sayilik baskete 2 sayi verdikleri icin itiraz ettik ama sonuc olumsuz. Subenin tek olumlu hareketi olmustur.
Gsbasket
26 Nisan Hakemlerin Skandal kararları:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OhjDVH-VsCo# …!
Yoneticilerin, subenin degil de Galatasaray tv'nin bu programi yapmasi komik.
Hani Emeklerine saglik ama masaya yumrugunu vurmasi gereken yoneticiler, Veli Yigit ve Can Erbesler degil.
Galatasaray 1-1 Fenerbahce.
Fenerbahce ortak edilmistir ve 3. mac
Gsbasket:
Rakip 10/16 şut yüzdesi ile 68 sayısından 30'unu yayın gerisinden buldu.
Yuksek bir oran ile atan bir Fenerbahce ile mucadele etmekte Galatasaray.
Ama hakemler ile mucadelesinin bitmedigini goreceksiniz simdi.
Gsbasket:
SANCHOOOOOOOOOOOOO! Öne geçtik 4 saniye kala!
Gsbasket:
Basket faul vardı net şekilde. Görmedi hakemler veya vermedi
2.5 saniye kala basketi yedik ve maçı kaybettik malesef
Maç Sonucu: Galatasaray 70 - Fenerbahçe 71
Iste kritik nokta orada basket faulu verseler sizce mac kaybetme olasiligimiz neydi. Fenerbahce'in mola alamiyacagini dusununerek Ve Sancho'nun atisi sayi yapmasi ile Galatasaray 2 sayi one gecmis olsa 71-69. Sloukas uclugu yemedigimiz taktirde maci kazanan biz olacak idi. Basket faulumuz verilmeyince, rakip antrenor dogal olarak set cizdi, evet savuna bilirdik, ama kim garantisini verebilir orda hakemlerin faul yaratmayip Cappie'nin cizgiye gidip 2 de 2 atmasini.
Bu arada buraya gelene kadar Fenerbahce'nin bas antronru Iniguez'e calinmayan teknik foulden bahs etmedim. Birinci mac zilyon kere uyarilmasina ragmen hakemin, uslu dur teknik faul calarim uyarilarina ragmen seri boyunca parkede gezen Iniguez bir kere bile teknik yememistir. Gstv'nin hazirladigi video da izliyebilirsiniz.
Galatasaray 1-2 Fenerbahce.
4. mac eze eze kazaniyoruz. Ne hakemler kurtarabilirdi nede Aziz Yildirim. O yuzden susup son kursularini son maca hazirlamislardi. Bizim yonetim ise Galibiyetin keyfini surmek ile mesgul idi, ve son maca gidip Galatasaray'in hakkini yedirmemek akillarina gelmemis idi.
Galatasaray 2-2 Fenerbahce.
Mactan sonra.
Gsbasket:
Ekrem Memnun: Kupayı almaya gideceğiz oraya. Alıp geleceğiz inşallah
Hocamiz inaniyor idi ama subedikiler nerede, bakin Whalen'e falan da girmedim.
http://www.gsbasket.org/forum/kad%FDn-tak%FDm%FDm%FDz/9727.htm
Yukarida en guzel sekilde belirtilmistir yapmaniz gerekilenler.
Ama ben bunlari okurken olmayacagini biliyordum. Olsa idi sasirmaktan oteye giderdi.
Evet son maci uydurulan stepsler geri geldigimiz anda sacma sapan dudukler ile kaybettik. Hakemler sampiyonlugumuz gasp ettiler. Aziz Yildirim at kosturdu. Peki soruyorum sizler neredeydiniz. Futbol takiminin sampiyonlugu ile mesguldunuz herhalde. O takimda adeletsizlikleri yendi. Ama kizlarin gucu yetmedi. Herkesin 3-0 ile eleniriz demesine ragemen savastilar. Muazam bir mucaedele sarf ettiler, terlerinin son damlasina kadar. Sampiyonlugun cok yakisacagi Ekrem Memnun'u ile Isil Alben ve niceleri. Ama hak ettiklerini alamadilar. Hepsi sizin yuzunuzden. Yumrugunuzu masaya vursaniz, Whalen'e kacirmasaniz " ki Harding iyi bir seri cikardi".Galatasaray hak ettigini alacak idi.
Murat ozyer tweet atmak ile olmuyor. Tweeteri olan arkadaslar istifaya davet etsinler kendilerini.
https://twitter.com/coachozyer
Hakkimizi yedirdigi icin ve Whalen hakli iken haksiz duruma cikarmaya calistigi icin. Kiz parasini alamadi gitti senin isin ne parasini odeseydiniz ya. Herkes Isil gibi Galatasaray ruhu ile oynayacak degil. Dogal olarak kiz parasini alacak. Bizi ezdirdin.
https://twitter.com/burcinbadem
Seni de anlatacak olan anlatsin ne dolaplar cevirdigini. Gorevini laiki ile yerine getirmedigin icin istifa.
ye Girii
Tweeter adresi olmayanlar veya olanlar fark etmez.
Galatasaray sitesine uye olanlar yukarda ki adresten sorumsuzlarin istifa etmesine zorlayalim.
Guzel bir yazi yazarak veya bu linki kopyalayarak bu arkadaslarin gorevine son verilmesine yahut bu arkadaslarin gorevini yapmasina zorlayalim." Ikinci secennek pek olasi degil "
Kim Galatasaray'in hakkini yedirmeyecek ise o gorev alsin.
Sorumsuzlar istifa sorumlular goreve.
Not: Eger bizi ezdirmeye devam edecekler ise, Ekrem Memnun hocum lutfen giden, Isil ve digerleri gidin lutfen. Ekrem hoca oldugu icin katlandim, yoksa bu tiyatroyu bile bile izlemek resmen aptallik. Transfer konusulacagina once bu konular konusulsa keske. Oyuncularin emegini caliyorlar kimsede tik yok. Dedigim gib Ekrem hocaya destek cikacak olan bir yonetim, masaya yumrugunu vuran bir yonetim ve onun kuracagi takim ile sampiyonluklar gelir ama sube ile ilgilenmiyen yonetciler oldugu surece ve taraftar biz dogranirken, oyuncusuna saydirdigi surece biz " serefli " ikincilikler ile devam ederiz.
Bunu bir kez daha kopyala yapistir yapacagim.
Sunu calmasa bugun daha farkli konusuyor olurduk.
Ama bu subenin dogru yonetildigini gostermez idi.
Siz daha Isil'a sallayin, yok su kotu oynadi yok bu kotu oynadi sallayin.
Resmen kurban edildik daha koc gitsin, su gelsin, bu gelsin.
Yahu suna faul vermeseler 1.25 kalacak ve 3 sayi avantaji ile hucum edecegiz. Olasi bir baskette maci kazanmak adina buyuk bir adim atacagiz ve seri 0-2 olacak idi muhtemelen var mi otesi. Skandal otesi katliam resmen.
http://s14.directupload.net/images/130426/tme2gjc3.swf
Bu sadece 1 tanesi. 1 degil 2 degil 3 degil, sinirsiz. Ne demistik Isil tu kaka Ekrem hoca isi bilmiyorsun vs, siz bu kafa ile devam edin.