Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sultanlar Ligi 20. Hafta | Ni̇lüfer Beledi̇yespor Eker Vs Galatasaray Daikin
Bu seneki hedef maçımız. 5-8 Playoff yolunda çok kritik bir maç. Muhteşem idarecilerimiz ve dahi hocamız sayesinde bu zor maçı kazanabileceğimize inancım tam.
İlk set acaba Alexia Sylla yapmayı deneyip İlkin dinlendirsek mi bu maçta dinlendirmekte yetersiz en az 2-3 maç yatması lazımda öyle bir lüks yok ama en azından bu maç denenebilir kız mahvoldu.Ama Nilüferde iyi takım Ale Sylla çıkarsak maç verme lüksü yok Nilüfer zorlar baya o yüzden İlkin başlamak zorunda gibi yine.En azından çok öne geçtiğimiz setler olursa kenara gelir umarım inatla kenara da almıyo kızı öne geçsek de.
Rezalet bir görüntü. Ne şube ne takım ne hoca bu takım ilk 4 yapsın istemiyor galiba. Bu sahadaki altının amacı ne onu da anlamış değilim. Grobelna neden yok yasemin neden yok! İlkinin bu rezil performansına daha ne kadar katlanacağız bunaldım artık.
Ben artık barbolinin takımı ve şubeyi sabote ettiğini düşünüyorum. Şu kurguların başka açıklaması yok. He tabi yönetim de hoca da ilk 4 olmasını istemiyor o yüzden aman ya Nilüfer’e de yenilelim canım ne olacak kafasıyla gelmişler. Cev kupası çok önemli olduğu için sylla da giriyor Grobelna da oynuyor! Rezalet ya
Yakın geçen maç 3-0 bitti. Sylla komple smaçör olabilir ama hücumda net bitiremiyor. Alexia da net bitiremiyor. Yabancı köşelerden yeterli hücum gücünü alamıyoruz.
Avrupa dan elenmeden koçu göndermeli Bigarelliyle devam
Sylla ilkin doğru bir ikili değil bunu defalarca yazdım. Gs bütçesini lukasik Grobelna wyy frantti naz gibi voleybolculara ayırsın ama bir tane düzgün power smaçöre parası olmasın! Bu voleybol aklı zarar sadece. Bu şube radikal değişimler yapmadığı müddetçe hiçbir zaman ilerleyemeyecek
Özetini izlerim diyip izlememiştim işim vardı iyi ki izlememişim REZALET.Eczacıbaşı bugün maç verdi biz bu maçı alsak yeniden CL gitme umudu parıl parıl gelecek taraftar gaza gelecekti yine çok güzel o şansı lig de bizim seviyemizde asla olmayan iyide olsa bizle kıyaslanmayacak bir takıma set dahi vermeden verdiler.Artık CL falan hayal yönetimde bence para verdik karşılık gelmedi kafasına gelir bütçe seneye enflasyona göre artar sadece ne diyim Hernandez gibi bir adamı 2-3 maç verdi diye alel acele gönderdik Vakıf Eczacı yenen adamı Bigarelli'ye kredi tanımadık sezon başından beri tek doğrusu olmayan Barbolini halla başta yönetim izin verdi bu reziliğe.Açıkçası kurulan kadro ilk 3 kadrosuydu öyle bütçe şöyle bütçe diyen var tamamen yönetilemezlik bu kadronun hakkı ilk 3 ilk 4 dahi giremiyoruz rezalet bir sonuç.Geçen sene ne kadar müthiş bir takımsak bu sene de o kadar kötü bir takımız mallesef sezon başından beri gram zevk vermiyorlar.Eczacı 3-2 maçını vermiş Aras'a o gaz yapar da alırsın bari Eczacı bize pası attı biz yine dışarı attık bu takımdan bu sezon kanser ettiler etmeye de devam edecekler belli ki.İzlemedim ama rezalet direkt rakibin maç vermiş sende ona gram gazlanmazmısın.İyi koç bulunca en ufak hatasında şutlayabiliyoruz Barbolini Umut Çakır gibi berbat koçların kredisi sonsuz bu yönetimde ben anlamıyorum.Herkes hemen gelecek sene gelsin diye bekliyor bence bu takım geçen sene ki takımın %10 civarı kadar bile ruh koymuyor çok yazık.Bu sene gülende çok yok Yuan sadece çok pozitif geri kalan sezon başından beri bir mutsuz ben anlamadım geçen sene zevk alarak oynayan saha da aynı oyuncular bu sene niye ruh gibi çıkıyo maça.