Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sultanlar Ligi 20. Hafta | Ni̇lüfer Beledi̇yespor Eker Vs Galatasaray Daikin
Bu seneki hedef maçımız. 5-8 Playoff yolunda çok kritik bir maç. Muhteşem idarecilerimiz ve dahi hocamız sayesinde bu zor maçı kazanabileceğimize inancım tam.
İlk set acaba Alexia Sylla yapmayı deneyip İlkin dinlendirsek mi bu maçta dinlendirmekte yetersiz en az 2-3 maç yatması lazımda öyle bir lüks yok ama en azından bu maç denenebilir kız mahvoldu.Ama Nilüferde iyi takım Ale Sylla çıkarsak maç verme lüksü yok Nilüfer zorlar baya o yüzden İlkin başlamak zorunda gibi yine.En azından çok öne geçtiğimiz setler olursa kenara gelir umarım inatla kenara da almıyo kızı öne geçsek de.
Rezalet bir görüntü. Ne şube ne takım ne hoca bu takım ilk 4 yapsın istemiyor galiba. Bu sahadaki altının amacı ne onu da anlamış değilim. Grobelna neden yok yasemin neden yok! İlkinin bu rezil performansına daha ne kadar katlanacağız bunaldım artık.
Ben artık barbolinin takımı ve şubeyi sabote ettiğini düşünüyorum. Şu kurguların başka açıklaması yok. He tabi yönetim de hoca da ilk 4 olmasını istemiyor o yüzden aman ya Nilüfer’e de yenilelim canım ne olacak kafasıyla gelmişler. Cev kupası çok önemli olduğu için sylla da giriyor Grobelna da oynuyor! Rezalet ya
Yakın geçen maç 3-0 bitti. Sylla komple smaçör olabilir ama hücumda net bitiremiyor. Alexia da net bitiremiyor. Yabancı köşelerden yeterli hücum gücünü alamıyoruz.
Avrupa dan elenmeden koçu göndermeli Bigarelliyle devam
Sylla ilkin doğru bir ikili değil bunu defalarca yazdım. Gs bütçesini lukasik Grobelna wyy frantti naz gibi voleybolculara ayırsın ama bir tane düzgün power smaçöre parası olmasın! Bu voleybol aklı zarar sadece. Bu şube radikal değişimler yapmadığı müddetçe hiçbir zaman ilerleyemeyecek