Süper Kupa Final Müsabakası | Galatasaray - Fenerbahçe

Şimdi nasıl bileniyorlardır kim bilir ama yine kendi hırslarında boğulacaklar :D
Ezici bir skorla alabilirsek bu maçı Fenerliler Aziz homurdanmaya başlar diye tahmin ediyorum
 
Genelde Avrupa'da bozgundan sonra takımlar kendilerini affetirmek için sonraki maçlara ekstra motive olurlar. Dolayısıyla Vaslui çaksın sonra biz çakalım görüşüne pek katılamıyorum.
 
renktaslar atv nin avrupa yayininda bu maci vercek mi ?? bi bilgisi olan varmi?? avrupadaki bizler nasil izlicez maci... tsk simdiden cevaplar icin...
 
Beşiktaş her şeyi yapabilecek bir takım şu anda şampiyon da olabilirler ilk üçe de giremeyebilirler ama Bursaspor ve Trabzonspor'u da şampiyonluk mücadelesinde yabana atmayalım.

Bjk şampiyon olsun ben futbolu bırakırım bir daha ne izlerim ne konuşurum o derece :) İlk 3'e girme şansları %20'den yüksek değil. Ne adam gibi camia, ne adam gibi takım, ne adam gibi bir başkan, ne adam gibi stad, ne adam gibi bir taraftara sahipler hiç bir şey olmaz onlardan ki kurulan takımlara bakıldığında Kasımpaşa'nın şansı ve kadrosu bjk'dan daha üstündür.
 
fenerbahçe nin orta sahası ve savunması çok kötü
bekir egemen ikisili topu oyunu sokamıyor
orta saha da pas alış verişi yapamıyor
alex geriye top almaya geldiği için hücumda çoğalamıyor
eğer orta sahada iyi pas yapar üstünlüğü ele geçirirsek
hücumda elmander umut ikilisi rakip savunmaya baskı yaparsa
savunmamız kişisel bir hata yapmazsa bence kazanmamız için bir sebep yok
 
fenerbahçe nin orta sahası ve savunması çok kötü
bekir egemen ikisili topu oyunu sokamıyor
orta saha da pas alış verişi yapamıyor
alex geriye top almaya geldiği için hücumda çoğalamıyor
eğer orta sahada iyi pas yapar üstünlüğü ele geçirirsek
hücumda elmander umut ikilisi rakip savunmaya baskı yaparsa
savunmamız kişisel bir hata yapmazsa bence kazanmamız için bir sebep yok

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama adamların bütün defansı milli takım o da ilginç :)
 
fenerbahçe benim tahminim maça volkan-gökhan-yobo-egemen-hasan ali-cristian-selçuk-krasic-alex-stoch-kuyt çıkar...sow-caner-m.topuz-topal gibi yedekleri olacak... bizse muslera-eboue-semih-dany-hakan-selçuk-hamit-engin-emre çolak-elmander-umut çıkıp....amrabat-necati-riera-culio-melo?(oynarsa)gibi yedeklerimiz olacak melo ilk 11 de ve hazır olsa fark yaratırdı...dany-semih ikilisi uyum sorunu yaşamamalı onların açığını kapatacak bir melo yok ve defansif ön liberosuz çıkıcaz desteksiz kalıcaklar buda hakan-eboue nin ileri çıkmalarını engelleyebilir umarım sorun yaşamayız....
 
Bu bizim Sabri'li, Servet'li, Zan'lı, Balta'lı defansa ''Milli Takım defansı'' dememiz gibi, tek fark onlar da Gökhan kaliteyi yukarı çekiyor.
Al benden de okadar :)

Takım anlamında özellikle kale-defans ve orta sahada fb'ye karşı çok üstünüz. Hücum anlamında Aykut'un takıntıları olduğu sürece yine biz üstün kalırız.

Öte yandan Elmander-Umut ikilisinin pres gücüne teknik İtanyan defansları bile dayanamamışken fb defansı ve orta sahası madar olur,kalp yetmezliği çeker.

Tek endişem fb balı ve Dany-Semih ikilisinde oluşacak bir uyumsuzluk :)
 
sabri-zan-servet-balta defansı konusunda sizin gibi düşünmüyorum euro2008de iyi maçlar çıkarmış(gökhan zanın ilk maçta sakatlanması dışında) ve 2008 de şampiyon da olmustuk bu defansla su an gözümüze kötü gelebilir ama balta ve özellikle sabrinin müthiş oynadığı almanya yarı final maçı herkesin aklındadır...
 
Çok düz, orta sahasının defansif kısmının hücuma yönelik etkilerinin vasatın altında olduğu, savunması Allah'a emanet bir Fenerbahçe varken bu fırsatı kaçırmamalıyız.. Forvetlerimiz mücadele konusunda çok iyi ama son vuruşlarda sıkıntı var. Melo'nun durumunu bilemiyorum oynaması Selçuk için daha yararlı olur Melo'nun olmadığı vakitler hücumda Selçuk %100 ile oynayamıyor..

Tahmini 11'ler
Volkan-Gökhan-Egemen-Yobo-Hasan-Baroni-Selçuk-Caner(Stoch)-Mehmet-Alex-Kuyt (Krasic konusunda biraz soru işaretlerim var geçen sezon pekte oynamadı takıma da yeni katıldı. Vaslui maçında ki 11'i bozmayacaktır tahminimce..

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Hakan-Hamit(Melo)-Selçuk-Engin-Emre-Elmander-Umut (nerdeyse kesin 11 gibi) Engin topu ayağında çok tutuyor hücumda sıkıntı yaratıyor bazen bu.. Hamit'in performansına çok ihtiyacımız olacak..
 

Üst