Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen sene f8'de ceyhun hoca Tina'yı almıştı kıta dışından 2. oyuncu hakkını kullanmıştı. Oysaki Sylvia'sız bir hiçtik! Adı Slyvia kim olduğunu göster!
Babasını kaybetmesi en büyük sebebi bence arkadaşlar. Fowles bu değil. Fowles Alba değişikliğini hoca da düşünüyordur. Artıları eksileriyle demek ki doğrusu bu O'na göre.
Artık kendisine yl göründü zaten o da bunun farkında. Kaç yıldır bizimle hiç bir play-off maçında dominant maç kazandıran bir winner özelliğini göremedik. Artısı her geçen yıl düşüşe geçmekte. Ayrıca çok başarılı olsa bile ben asla kalmasından yana değildim.
Bu sene çektiğin sıkıntıları herkes biliyor.3 seneden beri seni izliyor bu takımın taraftarı.Bence sen elini taşın altına koymayan birçok yöneticimizden daha yürekli ve aldığı paranın hakkını vermeye çalışan bir oyuncuydun.Bence senin bu 3 senelik süreçteki en büyük hatan bu takıma gelmekti.Kimler harcanmadı ki bu takımda.Yine de her şey için teşekkürler Sylvia FOWLES!#34
Galatasaray'da oynayan yabancılar arasında en sevdiklerimden biriydi Fowles, diğeri de Lo Bianco'dur, bu ikisinin yeri çok başkadır ben de nedense, çok üzüldüm gidişine, yolun açık olsun Big Syl
Bu sezonki yetersizliği kesin ama yinede uzun zamandır çok emek verdi bu takıma.. Çok alışmıştık. Hakkında çok şey söylenebilir ama şu an tek söyleyebileceğim ; üzüldüm.. Yolun açık olsun Big Syl !