Sylvia Fowles

Bugün maçtaydık arkadaşlarla, Fowles'ın bu performansını canlı izlemek güzeldi

Ayşe ile beraber izledik maçı. Güzel bir galibiyetti. Ayrıca Sylvia'yı uzun süre sonra bu kadar iyi oynarken görmek yüzümüzü güldürdü. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ayrıca bugün Sylvia'ya ikili sıkıştırmaya geldikleri an Sylvia diğer uzun oyuncularımızı çok iyi besledi. İyi paslar verdi. 5 asisti var zaten.

Ayşe ile beraber izledik maçı. Güzel bir galibiyetti. Ayrıca Sylvia'yı uzun süre sonra bu kadar iyi oynarken görmek yüzümüzü güldürdü. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ayrıca bugün Sylvia'ya ikili sıkıştırmaya geldikleri an Sylvia diğer uzun oyuncularımızı çok iyi besledi. İyi paslar verdi. 5 asisti var zaten.

Umarım playofflarda da beklediğimiz katkıları vermeye devam eder.

Ayşe ve Emre arkadaşımla beraber gittik maça. Uzun zamandır bu kadar güzel bir gün geçirmemiştim.:)Nazar değmesin Sylvia'da müthiş oynadı. Ne olursa olsun benim gönlüm Slyvia'nın gitmesine razı değil. Umarım Ekrem hoca onu takımda tutar,yani tutsun lütfen:)

Mahir Bey'e kesinlikle katılıyorum. Özellikle Alba'yı. Maçın ilk bi 5 dksı oynatıp; birde son 5 dksında oyuna dahil ediyor. Diğer türlü kestirip atsa çok fazla eleştiri oklarını üzerine çekecek. Sonuçta Alba'yı sakatlıktan önce tanıyoruz. Sakatlıktan sonra da yavaş yavaş form tutuyor. Bunu görebiliyoruz.
Fowles aslında her zaman iyi bir oyuncuydu. Onun performansı dış oyuncuların verimliliğine göre değişiyor sadece. Dış oyunculardan katkı gelmeyince herkes potaaltına kümeleniyor. Ee tek başına Fowles orada tabi ki hata yapacak, top kaybı yapacak. Fowles'ın gitmesini istemiyorum kesinlikle.

Sylvia bu sezon başından beri çok büyük hayal kırıklığı. İçerde yenildiğimiz Fener maçında onun yerine Ann'i kadroda görünce çok şaşırmıştım ama koçun doğru bir seçim yaptığını anladım maç oynandıkça. Artık kendine gelmesi lazım. Tarsus maçında iyi oynayan bir Slyvia lazım değil bize.

Sylvia bu sezon başından beri çok büyük hayal kırıklığı. İçerde yenildiğimiz Fener maçında onun yerine Ann'i kadroda görünce çok şaşırmıştım ama koçun doğru bir seçim yaptığını anladım maç oynandıkça. Artık kendine gelmesi lazım. Tarsus maçında iyi oynayan bir Slyvia lazım değil bize.

F.Bahçe maçı öncesi bir abimiz Coach'a Fowles'ı sordğunda önceki gün antremanda bileğini burktuğunu ve Final 8 öncesi riske etmemek için kadroya almadığını söylemişti Ekrem Hoca. Sakat olmasa Hocanın tercihi Fowles olacaktı muhtemelen.

Sakatlıktan kaynaklı zorunluluk takım adına daha faydalı oldu.

Ben şahsi olarak Fowles ya da Harding'in dışarıda bırakılmasından yanayım.

Ama Hocanın tercihi genellikle Ann oluyor ve bundan sonra da o yönde olacaktır diye düşünüyorum.

Tarsus maçında ise ilerleyen maçlarda ihtiyaç duyulduğunda faydalanabilmek için maç kondisyonunu koruması adına Ann'ı kadroya aldığını düşünüyorum.

Sene başındaki Cumhurbaşkanlığı kupasını saymıyorum.(10 dakika falan oynadı) Onun haricinde 1 fener maçı hariç oynadığı bütün maçlarda çok iyi oynadı...

Bütün Basketbol siteleri Sandrine Gruda'ya talip olduğumuzu yazıyor bana göre bu Sylvia'nın gideceğinin açıkça göstergesidir.Tabi Play offlarda çok aşırı işler yapmazsa Ki şahsen pek ihtimal vermiyorum müthiş oynayacağına

Sylvia Fowles'ın bu seneki performansını beğenenler galiba onun neler yapabildiğini daha önceden pek bilmiyor. Yaşadığı sakatlıklar, ailevi problemler, takımda yaşanan sıkıntılar onun iyi olmamasındaki en büyük etkenler. Ama artık finaller geldi ve iyi oynamak zorunda. Eğer önümüzdeki maçlarda yine aynı şekilde devam ederse seneye kesinlikle düşünülmemesi gerekiyor kıta dışı oyuncu olarak.

Saygılar.

Yine yanlış bir görüş bence hocamız aynen '' Alba çok büyük beklentilerimin olduğu çok büyük bir oyuncu ama bu sezon malesef beklentilerimin ve takımın ondan bekledikleri olarak çok altında dedi ki bu görüşü de bence doğru .

Yine yanlış bir görüş bence hocamız aynen '' Alba çok büyük beklentilerimin olduğu çok büyük bir oyuncu ama bu sezon malesef beklentilerimin ve takımın ondan bekledikleri olarak çok altında dedi ki bu görüşü de bence doğru .

Çok ciddi bir sakatlıktan çıkmış bir oyuncu. Bence elinden gelenin en iyisini yapıyor. Giderek eski performansına kavuşacaktır.

Sylvia öyle boş pozisyonları kaçırıp ribauntları alamıyor ki kendi kendine bile sinir oluyor saha içinde. Hele kaçırdığı pozisyonlar inanılacak gibi değil. Neyi var bu kızın anlayamıyorum. Bir toparlanma var ama çok rahat bitirebileceği pozisyonlarda çemberi bile bulamıyor bazen. İhtiyacımız var ona.

Bir işe yaradığı yok. Gelecek maçta Alba oynamalı. Gelecek sene kadroda kesinlikle olmamalı. Bu seride hiçbir etkinliği yok. Kaba olacak ama defolsun gitsin en ufak tabirle...

Metehan Bu kabalık değil hadsizlik olmuş biraz.

Sylvia benim şahsen bu şubede en sevdiğim ve gitmesini en çok istediğim oyunculardan birisi ama bu üslüp sert.

Metehan Bu kabalık değil hadsizlik olmuş biraz.

Sylvia benim şahsen bu şubede en sevdiğim ve gitmesini en çok istediğim oyunculardan birisi ama bu üslüp sert.

Hadsizlik veya kabalık. Her neyse öyle olsun ağabey. Yeter ki gitsin. Bu takımın parasıni yiyorsa karşılığini verecek. Bu sene tek bir olumlu birseyi yapamadi lehimize. Yoksa babam bile olsa farketmez,defolup gitsin...

dünya basketbolunda hastası olduğum 2 isim vardır. Dwight Howard, Sylvia Fowles.. Sen hepsini duman edecek güçtesin Syl, nolur artık gücünü göster.