Bugün maçtaydık arkadaşlarla, Fowles'ın bu performansını canlı izlemek güzeldi
Bugün maçtaydık arkadaşlarla, Fowles'ın bu performansını canlı izlemek güzeldi
Ayşe ile beraber izledik maçı. Güzel bir galibiyetti. Ayrıca Sylvia'yı uzun süre sonra bu kadar iyi oynarken görmek yüzümüzü güldürdü. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Ayrıca bugün Sylvia'ya ikili sıkıştırmaya geldikleri an Sylvia diğer uzun oyuncularımızı çok iyi besledi. İyi paslar verdi. 5 asisti var zaten.
Sylvia bu sezon başından beri çok büyük hayal kırıklığı. İçerde yenildiğimiz Fener maçında onun yerine Ann'i kadroda görünce çok şaşırmıştım ama koçun doğru bir seçim yaptığını anladım maç oynandıkça. Artık kendine gelmesi lazım. Tarsus maçında iyi oynayan bir Slyvia lazım değil bize.
Ekrem Hoca sadece Fowlesı değil, Albayı da harcayacak gibi geliyor bana... Ceyhun Hocanın Tuğbayı harcadığı gibi...
Yine yanlış bir görüş bence hocamız aynen '' Alba çok büyük beklentilerimin olduğu çok büyük bir oyuncu ama bu sezon malesef beklentilerimin ve takımın ondan bekledikleri olarak çok altında dedi ki bu görüşü de bence doğru .
Metehan Bu kabalık değil hadsizlik olmuş biraz.
Sylvia benim şahsen bu şubede en sevdiğim ve gitmesini en çok istediğim oyunculardan birisi ama bu üslüp sert.