T.S.B Süper Lig 11. hafta | Galatasaray - Şanlıurfa Engelliler

T.S.B Süper Lig 11. hafta |Galatasaray-Şanlıurfa Engelliler

Tarih : 20 Şubat Pazar

Yer : Ahmet Cömert Spor Salonu

Saat : 11:00

Biraz Şamil abisel bi yorum yapayım.Nispeten yeneceğimiz bir maç :)
 
11:00 çok geç ya biz 9:00 olacak diye bekliyorduk!

Yiğit Nispeten yeneceğimiz ne demek ya ne anlama geldiğini bile bilmediğim cümlelermi kullanıyorum ben yorumlarımda :) . Abicim insan anlamayınca sallama ile anca o kadar oluyor idare edin artık.

Bu arada gerçekten psikolojik olarak yoruldu takım, böyle bir maçtan sonra onlara hak ettikleri desteği vermeye çalışmak boynumuzun borcu olsun. Takımı şampiyonlar ligine ne kadar fazla seeyirci ile uğurlarsak o kadar güzel olacak ha gayret ya forum ahalisi.

Maçmı, Nispeten yeneriz :) :) . Şaka bir yana artı 50 olur.
 
Öyle söylüyorum dimi Yiğit vallahi iyi yakalamışsın :) . Ama ne yapayım nispeten zor maçlar oluyor abicim hem böyle söyleyince belki 3 5 kişi daha fazla gelir salona sanıyorum. Umut işte abicim :) .
 
''Hakkaten Alperen sen neden gelmiyosun abicim, neyse siftahi bu maçta yaparsın inşallah. Sonra zaten kendin hep gelmek istersin öyle bi etkisi var engelsiz aslanların. Hem hiç olmadı Şamil abin için gelirsin değilmi . ''

Önce arma için sonra senin için geliyorum abi :)

+50 bekliyoooruz şanlı GALATASARAY :) ordayım :)
 
Gazo ilgi fenaymış gerçekten ama bi bukle aşarız gibi sanki o sayıyı :) . Bak Alperen, Yiğit, Okan, Arca'da geliyor. Bakarsın Önder abi de orada olur. haliyle yüzde olarak baya bi artış oluyor 5 kişi fazladan gelince :) .
 
Uykuyu bahane edecekler şimdiden isim yazdırsın, seve seve ararım onları sabahın köründe. : )

Bir işe yaramış olurum böylece Engelsiz Aslanlar için...
 
çoktandır denk getiremiyordum engelsiz aslanlarımızın maçına gelmeyi, kısmetse yarın salondaki yerimi alacağım. maç ile ilgili konuşmaya gerek yok, her dakika sevdamızı haykıracağız.
 

Üst