S
Semih Nisanci
Misafir
Re: TBF Kararını Açıkladı
Resmen kepazelik. Takımın gidişatını da etkiliyorlar. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz!
Resmen kepazelik. Takımın gidişatını da etkiliyorlar. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz!
Ben inanıyorum ki Okan Çevik ve Koray Mincinozlu liseli olmasa, kesinlikle süresiz ihraç edilirdi. Hatta kan bağı bulunan kişiler dahi ihraç edilirdi, sizin de mayanızda vardır diyerek.Hikmet CaN' Alıntı:Galatasaray Spor Kulübü Disiplin Kurulu Duyurusu
10 Aralık 2009 Perşembe günü Beyoğlu Kulüp Merkezinde toplanan Disiplin Kurulu'nun aldığı kararlar aşağıda bildirilmiştir.
1. Genel Menajer Ali Türsan hakkında Yönetmeliğimizin Disiplin cezalarının herhangi birisinin uygulanmasına mahal olmadığına,
2. Basketbol A Erkek takımı baş antrenörü Okan Çevik?in gerçekleşen eylem doğrultusunda cezasının Kulüp Tüzüğümüzün 73.maddesi c fıkrası uyarınca 1 yıl Kulüpten geçici ihracına,
3. Menajer Mert Uyguç hakkında yine Kulüp Tüzüğümüzün c bendi uyarınca 1 yıl Kulüpten geçici ihracına,
4. Teknik danışman Koray Mincinozlu hakkında Kulüp Tüzüğümüzün 73 c maddesi uyarınca
6 ay geçici ihracına,
Tüm kamuoyuna ve basın mensuplarına duyurulur.
Saygılarımızla,
Galatasaray Spor Kulübü Disiplin Kurulu
Serdar Abi bize de bıkkınlık geldi bu durumdan ama... Peki belirsizliğin egemen olduğu bir ortamda tartışmak, havanda su dövmeye benzemez mi?serdarmengi' Alıntı:Artık şu liseli lisesiz tartışmasından gına geldi. Hep beraber daha iyi nasıl oluruzu tartışssak ya.
Ben inanıyorum ki Okan Çevik ve Koray Mincinozlu liseli olmasa, kesinlikle süresiz ihraç edilirdi. Hatta kan bağı bulunan kişiler dahi ihraç edilirdi, sizin de mayanızda vardır diyerek.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Hikmet CaN":7bjaaovv]Galatasaray Spor Kulübü Disiplin Kurulu Duyurusu
10 Aralık 2009 Perşembe günü Beyoğlu Kulüp Merkezinde toplanan Disiplin Kurulu'nun aldığı kararlar aşağıda bildirilmiştir.
1. Genel Menajer Ali Türsan hakkında Yönetmeliğimizin Disiplin cezalarının herhangi birisinin uygulanmasına mahal olmadığına,
2. Basketbol A Erkek takımı baş antrenörü Okan Çevik?in gerçekleşen eylem doğrultusunda cezasının Kulüp Tüzüğümüzün 73.maddesi c fıkrası uyarınca 1 yıl Kulüpten geçici ihracına,
3. Menajer Mert Uyguç hakkında yine Kulüp Tüzüğümüzün c bendi uyarınca 1 yıl Kulüpten geçici ihracına,
4. Teknik danışman Koray Mincinozlu hakkında Kulüp Tüzüğümüzün 73 c maddesi uyarınca
6 ay geçici ihracına,
Tüm kamuoyuna ve basın mensuplarına duyurulur.
Saygılarımızla,
Galatasaray Spor Kulübü Disiplin Kurulu
Mithat Bey, bu davranışın sahibini savunmak mümkün değil. Galatasaray kongre üyesine yakışan bir davranış değil neticede. Delili de olduğuna göre, tüzüğün ilgili maddeleri gereği Disiplin Kurulu´na sevk edilmeli, hak ettiği ceza da verilmeliydi.Mithat Duran' Alıntı:Onur bey peki Galatasaray başkanına şeref türbününde ana,avrat küfür eden kongre üyesi ne ceza almalıdır.
Aynı zamanda bunu başkanın yüzüne baka,baka yapılmışsa,elde kaset görüntüleri varsa sizce ceza ne olmalıdır.Siz cezanın ne olacağını yazarsanız.Bende kim olduğunu yazarım.İyi geceler.
Mithat Duran' Alıntı:Hakareti yapan kişi,Haldun ÜSTÜNEL,hakaret yapılan kişide,sn. Başkan Faruk Süren şimdi hakareti yapan şimdi yönetci,
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Polat, tüzüğü yenileyelim dediğinde kıyamet kopuyor ama Mithat Bey.Kimileri çok memnun olmalı bu tüzükten.
Mithat Duran' Alıntı:Sn başkan ne zaman demiş tüzüğü yenileyelim diye,kendisi yalnızca Aş. ile kulübü ayıralım dedi onun için tüzük değişikliği istediler.
Doğan kardeşim suçlamadan önce bir araştır isterseniz.
Muhammet Çelebi' Alıntı:Şimdi ben bu klübün sahiplerine,divan üyeleri farklı bir şekilde değinmek istiyorum.Klübün sahibi takımına fayda sağlar.Ürünlerini alır,dergisine abone olur.Ne bileyim başka aklıma gelmiyor.
Kesin bir dille konuşmuyorum ama bu kendini klübün sahibi sananlar acaba muhalefetten başka birşey yapmazlar mı?
Bu klübün gerçek sahibi taraftardır.Ben liseliyim,ben divan kurulundanım,benim,bizim dediğimiz olur demekle olmaz.