Cem Diken' Alıntı:[quote="Nilay KIZILOK":1xtu2ryh]Ne yuzuymus o bi soylesenize bu adam fb-efes macında da soyledi. Kaan Kural ile bir kere sohbet ettiniz mi hemen karakter analizi yapıyorsunuz. Kaan Kural'ın kac programını izlediniz bugune kadar. ? Soylediklerinde de kızacak birsey yok. Yanlıs birsey soylememis.
Ben beşiktaş kadıköy vapurunda çok sohbet ettim. Biraz yol yurudukten sonar nefes almakta zorluk çektiği için aslında pekte sohbet edemiyorsun. Yanı kısacası kendısını gayet ıyı tanıyorum. Efes - Fener macından sonra da böyle konusmus olabılır. ancak su varkı burası NBA degıl. NBA olsaydı eğer taa en bastan oyunculara en cezalar gelırdı. Fenerbahce macında yumruk atan fenerlı oyuncunun bu sezonu kapatması gerekırdı. Ikıncısı attııgı ıddaa sacma ben buna soz soyluyorum. Kulup hıc ceza almadı dıyor. tekrar soyluyorum 1. bıtırdıgımız kupa grubundan ıhraç Ayrıca lıgde 5 mac maglup sayılmak.+ 6. haftadan ıtıbaren 0 puanlar baslamak Ve lıgın dıbıne gonderılmek. Bunlar ceza degılmıdır. Sımdı eğer bu cezaların ardından bız bu performası gosteremeseydık. Lıgden yıne dusme tehlıkesı ıle karsı karsıyaydık. Yanı biri Kaan'a bunu bi anlatmalı daha mantıklı hareket edebılır. Yanı kusura bakmayın sizde bu cezaları az goruyorsanız dıyecek bi sozum yok
[/quote:1xtu2ryh][/quote]
Forumda bir destekçi bulmuşuz.
Benimde görüşüm bu yönde.
(Kaanla konuşmuş olmama rağmen.)