Takas ve Transfer dedikoduları...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Cavs, Darnel Jackson'ı kadrosuna kattı. Jackson 22 yaşında. Kansas'ta 11 sayı 6.7 ribaund oratalamaları tutturmuş. Draftta da 2.tur da seçilmiş...
kısa savaşçı blokçu ribaundcu atletik pf serisinin son örneklerinden darnell jackson

Cassel, Boston ile bir sezon daha devam edecek. Ondan sonraki sezon ise yani 2009-2010 sezonunda ise Boston'da asistan koçluk düşünüyormuş.
Wade, Rudy Fernandez'i beğendiğini ve potansiyelinin yüksek olduğunu söylemiş. Rubio için ise draftta 1 numara olamaz demiş.

Benim merak ettiğim bi şey var.Acaba italyan oyuncuyu 1. seçtikleri için pişmanmıdırlar torontulular bu tarz bişey okuyan var mı?

bu wilks'e kontrat nasıl veriyorlar anlamıyorum gerçekten.Bu tür guardlar çok nba'de kısa boylu kepazelik diz boyu milt palacio,jack vaughn,mike wilks gibi.şut yok pas yok anca dinamizm ama onu da herkes yapamıyor ki bu tür guardlardan adam olanı da pek yok.en adam olanları keyon dooling yani :p

Deniz Baskın' Alıntı:
bu wilks'e kontrat nasıl veriyorlar anlamıyorum gerçekten.Bu tür guardlar çok nba'de kısa boylu kepazelik diz boyu milt palacio,jack vaughn,mike wilks gibi.şut yok pas yok anca dinamizm ama onu da herkes yapamıyor ki bu tür guardlardan adam olanı da pek yok.en adam olanları keyon dooling yani :p
Dooling'e laf yok.1 numaralardan oluşan smaç şampiyonası olsa gözüm kapalı alacağım adamdır.diğer 3'ü çok önemli değildir.

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":33jvgx1v]Stromile Swift, OKC ile anlaşmış...
senden böyle bir hata beklemezdim.[/quote:33jvgx1v]
Özür dilerim. Murat Abi'nin dediği gibi Robert olan. Stromile New Jersey'de. Arada olabiliyor ne yapalım! :(
Bu arada Warriors Kosta Perovic'i serbest bırakmış.

Shaun Livingston Portland ile özel antreman yapmış, Timberwolves yöneticileri de gidip Chicago'da izlemişler kendilerini ve hatta kendisiyle sözleşme imzalamak istediklerini bile söylemişler. Miami zaten ilgileniyordu. Kaynakla imzaya en yakın takım olarak Portland'ı gösteriyormuş. Ama şöyle düşülen bir dip not var, Livingston'ı alan takım bu sene kendisinden performans beklemesin. Geleceğe yatırım olarak düşünülebilir diyorlar, çünkü biliyorsunuz dizinden çok önemli bir sakatlık geçirmişti.

Timberwolves kadrosunda görmek isterim şahsen, bu sene 3. oyun kurucu olarak düşünebiliriz kendisini, bu sırada da tam olarak iyileşir. Alınabilecek bir risk...

Gordon & Marion takası mı?
Chicago Bulls ile kontrat uzatıp uzatmayacağı merakla beklenen Ben Gordon'ın, takas yolula Miami Heat'e gidebileceği kulislerde konuşuluyor.
Söz konusu takasa göre Bulls, Ben Gordon, Joakim Noah ve Larry Hughes'u Florida ekibine göndererek karşılığında Shawn Marion ve Marcus Banks'i kadrosuna dahil edecek.

Tarafların, takas konusunda görüşmeleri sürdürdükleri öğrenildi

Alper Gülgen' Alıntı:
Gordon & Marion takası mı?
Chicago Bulls ile kontrat uzatıp uzatmayacağı merakla beklenen Ben Gordon'ın, takas yolula Miami Heat'e gidebileceği kulislerde konuşuluyor.
Söz konusu takasa göre Bulls, Ben Gordon, Joakim Noah ve Larry Hughes'u Florida ekibine göndererek karşılığında Shawn Marion ve Marcus Banks'i kadrosuna dahil edecek.

Tarafların, takas konusunda görüşmeleri sürdürdükleri öğrenildi
Bildiğim kadarıyla takımlar şu anda görüşmeleri durdurdular.

Shawn Marion o kadar değerli mi?

Larry Hughes ve Ben Gordon karşılığında öyle mi? -Yazık olur Chicago Bulls'a.

Bence vazgeçmeleri en doğrusu olur diye düşünüyorum. Sonuçta Larry Hughes olsun,Ben Gordon Bulls'a katkı veren isimler arasında başta yer alır. Shawn Marion, bir LeBron, bir Kobe, bir T-Mac değil ki Chicago efsanesi yaratsın... Amaçları kadroyu güçlendirmekse bence bu transfer takımın potansiyelini artırmaz düşürür kanaatindeyim! Chicago kadrosu o kadar da kötü değil yapacağı 2 güçlü oyuncu transferiyle doğunun en iyi takımlarından biri haline gelmesi içten bile olmaz... 2 ve 4 numara yeterli değil Chicago için bana göre. Bu 2 pozisyona iyi transfer yapmayı düşünmeliler.

ben gordon zaten beleş gidecek,hughes asla eskisi gibi olamayacak,noah ise sanırım bir balon olarak kalacak fakat marion hepsini denize döker.bence chicago kabul etmeli yoksa gordon gidicek zaten

gilbert arenas büyük oyuncu değil dediğimde bir forumda yıkmışlardı resmen forumu...ama işte görüyorsunuz büyük bir skorer ama büyük bir oyuncu değil...t-mac , kobe,ivy, carter,pierce gibi adamlar kolay yetişimiyor bencxe elma ile armutu karıştırmamak lazım
hele ki arenas'ı kobe ile kıyaslayanlara da selamlarımımı yolluyorum