Takas ve Transfer dedikoduları...

vc 2003-2005 arası performansı ile bitirdi kenidsine duyulan saygıyı bu nedenle haklısın...
t-mac'i ise saçma sapan konuşmaması ,onun takımını 100 atcam ,o da adam mı,o adam zaten çatlak filan türünden açıklamaları yapmayacak tarzda olduğu için aldım bu kategorye yani olgun olmak gibi bir kriter tabi bu benim gözümdeki değeri ki playoffta tur geçememiş olması onu baya düşürüyor...
arenas ve carmelo'yu birbirlerine benzetiyorum saygı duyulmaması için elinden geleni yapıyor ikisi de

Arenas bence çok büyük bir skorer. Yetenekleri skor atma yönünden oldukça cömert. Ama ilk sakatlandığında tam hazır olmadan oynamaya başlaması o sakatlığının ilerlemesine ve bu durumlara gelmesine neden oldu.

arenas'ın skor potansiyeline zaten laf eden çarpılır fakat kafa yönünden çok dirençli bir adam değil diğer süperstarlara göre...
ama en kısa sürede sahalara dönmesi dileğiyle

Deniz Baskın' Alıntı:
gilbert arenas büyük oyuncu değil dediğimde bir forumda yıkmışlardı resmen forumu...ama işte görüyorsunuz büyük bir skorer ama büyük bir oyuncu değil...t-mac , kobe,ivy, carter,pierce gibi adamlar kolay yetişimiyor bencxe elma ile armutu karıştırmamak lazım
hele ki arenas'ı kobe ile kıyaslayanlara da selamlarımımı yolluyorum

deniz ben hiç bir şey anlamadım.. üst mesajda arenas yeniden ameliyat oldu, ocak a kadar yok yazmış arkadaşlar.. sen de bunu yazmışsın.. büyük yıldız olup olmamakla sakatlanmanın ne alakası var.. her sporcunun başına gelebilir.. gidip bir bar kavgasında dizine sandalye ile geçirdilerse haklısın ama öyle bir saha dışı olay yok bildiğim kadarıyla.. arenas geçen sene play-off ta oynamayı çok istiyordu ve oynadı da.. büyük ihtimalle dönüşünü böyle öne çekmesinden olmuştur..

arenasın oyunculuğu tabii ki tartışılır, şutu tartışılmaz.. ama bunların sakatlıkla ilişkilendirilmesini anlayamıyorum.. martina hingis , daha 24-25 yaşında sakatlanıp tenisi bıraktığında dünyanın en iyi bayan tenisçisiydi çoğunluğa göre.. şimdi yıldız değil mi bu ? ya da rıdvan dilmen.. sen yaşın itibari ile izleyememiş veya hatırlamıyor olabilirsin.. rıdvan dilmen de sürekli sakattı.. hep de dizinden sakatlanırdı.. adam akıllı bir sezon baştan sona top oynayamadı ama yıldızın ağa babasıydı..

ben sakatlıkla yıldızlık arasında bir korelasyon göremiyorum.. ya da okuduklarımdan yanlış anlamlar çıkardım, bilemiyorum..

zaten alakası yok yıldızlıkla haklısın emre abi...laf lafı açtı ordan geldim bu süperstar muhabbetine yoksa ralph sampson'dan hingis'e kadar yolu var haklısın

Geçtiğimiz sezon Galatasaray Cafe Crown forması giyen Britton Johnsen Utah Jazz' in kampına katılacakmış. Johnson yaptığı açıklamada: 'Burada kalıcı olmak istiyorum. Kendimi ispatlayacağım ve kalıcı olacağım.' demiş.

Johnsen takımımdan, nba' de taraftarı olduğum takıma gitti. :) Büyük ihtimal tutunamaz. Ya geri döner avrupa' ya ya da D-League' e falan yollar Utah gibime geliyor.

knicks'in bu hafta içinde marbury'i takımdan keseceği konuşuluyor. Kontratını almak için ne kadar para ödeyecekler bakalım...

Serbest kaldıktan sonra en önemli aday Heat ama belki Celtics şansını deneyebilir, KG ile aralarının hala iyi olduğunu zannediyorum. Tabi Celtics ona çok az para verebilirim ama Knicks'den sağlam bir para alacağı kesin (:)

marbury bence fazla küçümseniyor gibi...dişini gösterdiği zzaman koparamayacağı şey yok bence

aslında doğru ama dediğim gibi kaderi kendi elinde...ipler tamamen marbury'de

Donnie Walsh dedikoduları yalanladı. Bir daha ben New York hakkında duyduğum bişeyi yazmam... Magazin gibi adamlar, sırf dedikodu...

Başlıkla çelişiyo gibi dediğim ama dedikodu olur gerçeklik payı olur hep, New York'un haberleri hep kolpa çıkıyor...

Allen Houston , parkelere geri dönüyor ...
Dizindeki ağrılar nedeniyle 2005 yılında basketbol kariyerini noktaladığını açıklayan yıldız oyuncu, 2007-2008 sezonunda sahalara geri dönme kararı aldıktan sonra New York Knicks'in kadrosuna katıldı. Çocuğunun doğumu nedeniyle sadece 1 sezon öncesi hazırlık maçında görev yapan Houston, geri dönüş kararını ertelemek zorunda kaldı.
Bakalım 37'lik Houston , kronik diz sakatlığını atlatıp New York Knicks için aranılan aşı olacak mı ?

** jason williams basketbolu bıraktı..
** indiana, jamal tinsley nin en uygun teklifle takas edileceğini açıkladı..
** Eski Indiana lı A.Croshere de hazırlık kampına katılacak Pacers ile..
** Nowitzki emekliliğinden önce Almanya 'da basketbol oynama ihtimalinden bahsetti..

** Shaun Livingston ın hali içler acısı.. Kulüp bulmaya çalışıyor hala.. Miami li olabilir.. Pat Riley sıcak konuşuyor..

** Derek Fischer, başkan adayı Obama ya destek oluyormuş.. Kampanya bilmemnesine katılacakmış..

** Marbury de gündemde.. Takası söz konusu.. Kontratının satın alınıp serbest bırakılması sözkonusu. O da bir şans daha istiyorum demiş.. Yalancı çoban hikayesi..

** Sixers ın GM i Stefanski, Andre Miller ın menajeri ile kontrat uzatma görüşmelerine başlayacak.. Miller ın bu sene kontrat sezonu.. Miller da mutlu olduğunu ve kalma taraftarı olduğunu söylemekte..

** Kings, F. Garcia ile 5 yıllık 30 milyon USD civarı bir paraya sözleşme uzatmış deniyor..

** Mutombo , Rockets ile sözleşme hakkında görüştüğünü, kalmak istediğini ve takımın cevabını beklediğini söylemiş.. Adam 42 yaşında.. O da kağıt üzerindeki yaşı.. Öncesinin olma ihtimali de yüksek..

** Garnett, Los Angeles daki evinde 1 Ağustostan bu yana yoğun şekilde çalışmış..Süper başlayacağını söylüyor lige..

** Ve tabii, Iverson takasının olası ve normal olduğunu söyledi..

**

Golden State Dan Dickau ile anlaşmış. Dickau yazın İtalyan Avellino ile anlaşmış ancak kısa süre önce takımdan ayrılmıştı.
Bu arada basketbolu dizinden yaşadığı ve bir türlü iyileşmeyen sakatlığı nedeni ile bırakan Abdur-Rahim, Sacramento'ya asistan koç olmuş.
Geçen seneki draftın 1 numarası olan fakat geçirdiği sakatlık nedeni ile sezonu hiç oynamadan bitiren Greg Oden dizinin iyileştiğini söylemiş. Lamarcus da ile iyi bir ikili olacaklarını belirtmiş. Bunun yanında bu seneki draftın 2 numarası Beasley MVP olmak istediğini söylemiş...

beasley iyice sapıttı...ilk draft olduğunda da pg oynayabileceğini iddaa etmişti

Juan Howard'ı neden transfer etti Nuggets anlamış değilim. Yaşlanmış ve yıpranmış bir oyuncunun takımlarına ne gibi bir yararı olacak merak ediyorum. Howard ne Mutombo ne de Alonzo Mourning... Neyse bakalım neler olacak.

Ayrıca Mutombo'nun takımda kalma çabası beni çok sevindirdi.Yao'nun sakatlandığı dönemlerde takımda o yaşına rağmen büyük işler yaptı.Sayı olarak çok şey yapmasa da nerdeyse her maçta 10 rib alıyor,3 blokla kapatıyordu... Yao'nun yorulduğu anlarda büyük işler yapabilecek bir isim. Ayrıca takım oyuncularını besleyebilecek tecrübeye sahip isim. Geçen yıl oynadığı maçların çoğunda Scola'yı olsun,Landry'i olsun çok iyi besliyordu.Umarım Rockets yönetimi Mutombo'yu takımda tutar!

Francis'ın durumunun netleşmemesi beni üzüyor,Rockets yönetimi artık sözleşme imzalasa çok iyi olur... Tek bir haber duydum. Francis, yazın ayağından ameliyat olmuş ve çok başarılı geçmiş. Sezona çok iyi başlayacağını söylemiş ve şu anda hazırlanıyormuş bakalım neler olacak.