shaun livingston ın kontrat bulduğu ligde, tinsley tabii takım bulacaktı
tinsley, gerçekten saf bir yetenek, gerçek bir sokak basketbolcusu aslında ama sakatlık sorunu hiç bitmedi..
bu arada adını vermeyen bir GM, Miami nin Shawn Marion ı trade etmek istediğini söylemiş.. Buna bir anlam veremedim.. Zaten Marion ın kontratının son senesi.. Belki de önümüzdeki yaz FA piyasasının açılmasını beklemektense, kısa kontrat arayan bir takıma vermek istiyorlardır.. Sözleşmesinin son senesini oynayan adamlar, tradelerde her zaman alınmak istenirler.. Yalnız Miami Marion dan neye karşılık vazgeçecek bilmiyorum.. Takımda Wade den sonra en dişe dokunur adam bu.. Bir de ne yapacağı ve sporcu disiplini meçhul Beasley geldi.. Ne almayı hayal ediyorlarki, onu veriyorlar çözemedim.. Belki de uydurma haberdir..
Denver da Melo, yine atıp tutmaya devam ediyor.. Bu sene çok güçlü olacakmış, defansı daha iyi olacakmış falan işte..Her pre-season aynı laflar..Denver tam anlamıyla bir çöplük artık.. İnişe geçmesi kesin gibi olan bir franchiselar artık.. Takas dedikoduları da tütmeye başladı yeniden.. Iverson ın enkaz altında kalmadan oradan mutlaka kaçması gerek..
Bu sene Denver, Dallas, Phoenix gibi batı takımlarının, geçen seneki yerlerinden altta kalmaları şaşırtıcı olmamalı.. Bir de San Antonio yu merak ediyorum.. Bu adamlardan da bıkkınlık geldi.. Sezona Ginobili olmadan başlayacaklar. Bakalım , buna da bir çözüm bulabilecekler mi.. Ki bulmaları da hiç şaşırtmasın..