Takas ve Transfer dedikoduları...

Re: Re:

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Göker AKEL":1kutgw6s]NBA kulislerinden bir transfer dedikodusu var ...
Boston Celtics, NBA tarihinin efsane pivotlarından 42 yaşındaki Dikembe Mutombo ile ilgileniyormuş.
Bu dedikoduyu doğrulamayan Mutombo , bir röportajında ocak ayının başında bir takımla sözleşme imzalamayı planladığını sözlerine eklemiş.Bekleyip göreceğiz ;)
yüzük aşkına üstüne para vererekde oynar Deke[/quote:1kutgw6s]

Aynen öyle olur :p Ama onada hak vermek lazım Erwin,Shaq,Alanso Mourning,Garnet hepsi almış yüzüğünü...

Charttole Bobcats takımı yıldız oyuncusu olan forvet Gerarld Wallace'ı batı takımlarından olan Sacremanto Kings'e önereceği iddia edildi.

Charlotte Bobcats takımı,takımın yeni liderinin Emeka Okofor'un olmasını istemesi ve kadroda Diaw'ın da bulunması bu takası yapmasına neden olarak gösterildi.Pota altında uzun sıkıntısı çeken Bobcats takımı Gerarld Wallace karşılığında Kings takımından Brad Miller'ı isteyeceği ifade edildi.

Cavs'da Hedef Jamison ve Carter

Doğu konferansında iddialı bir görüntü çizen Clevalend Cavaliers takımı,19 Şubat'a kadar kadrosuna bir yıldız katmak için hareket geçtiği belirtildi.

Clevalend Cavaliers takımı iddialara göre transfer listesinde Nets'in yıldız oyuncusu Vince Carter ve Wizards ın All-Star forveti Antawn Jamison olduğu belirtildi.19 Şubat öncesine kadar bu iki yıldızdan birini kadrosuna katmak isteyen Clevalend Cavaliers takımı Ben Wallace,Wally Szczerbiak ve Anderson Varejao dan ikisini gözden çıkarabileceği belirtildi.

Gerald'ı orada da harcarlar.Benim gönlümden Wallace'ın Spurs'e gitmesi geçiyor.Hem orada aranılan 3 numara olur,hem de takıma gençlik ve dinamizm getirir.Karşılığında ne verilir diyorsanız Kurt Thomas,Jacque Vaughn,Tiago Splitter ve Bruce Bowen karşılığında bu takas olabilir.

Erdal Avcı' Alıntı:
Gerald'ı orada da harcarlar.Benim gönlümden Wallace'ın Spurs'e gitmesi geçiyor.Hem orada aranılan 3 numara olur,hem de takıma gençlik ve dinamizm getirir.Karşılığında ne verilir diyorsanız Kurt Thomas,Jacque Vaughn,Tiago Splitter ve Bruce Bowen karşılığında bu takas olabilir.

Jordan bu yaşlı takasa imza atmaz ama unu unutmamak lazım.Adamların acilen pota altına ihtiyaçları var.Ama kim pota altı oyuncusunda vaz geçerde 3 numara ister orası soru işareti.

Ayrıca Cavs bu denilen aadamlardan 1 ini alırsa kaderlerini değiştirebilirler.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Olası bir Jamison takası Cavs'in çehresini değiştirir. İşte o zaman şampiyonluktan söz edilebilir...[/quote
valla o zaman savunma takımında savunma yapacak bir tek jj hickson kalır.[anderson gider büyük ihtimalle bu takasta] ondan savunma takımı olur silme hücum takımı ama buda yarardan çok zarar olur gibime geliyor.

act_david_lee.jpg

Knicks, Lee'yi Takasta Kullanacak

NY Knicks Basketbol Operasyonları Sorumlusu Donnie Walsh'ın, kontratının son yılında olması nedeniyle David Lee'yi bırakmak istememesine karşın takasta kullanacağı belirtildi.

Bu yıl $1.7milyon kazanacak olan David Lee'ye yeni sezonda salary cap'i nedeniyle fazla bir para teklif edemeyecek olan Walsh'ın, bu nedenle yıldız oyuncuyu takasta kullanarak karşılığında bir isim almak istediği ifade edildi. Golden State Warriors ile Denver Nuggets'ın gündeminde olan David Lee için, Walsh'ın All-Star arasına kadar kararını vermesi bekleniyor.

Warriors, David Lee için çaylak forvet Anthony Randolph'u gözden çıkartırken, Nuggets ise Litvanyalı Linas Kleiza ile başlayan bir takasa sıcak bakıyor.

NY Knicks'de coach Mike D'Antoni'nin göreve gelmesiyle kariyerinin en parlak dönemini geçiren David Lee, bu yıl 26 karşılaşmada 14.3 sayı- 10.7 ribaund- 1.8 asist ortalamaları yakalamıştı

Oklahoma City Thunder'ın veteran forvet oyuncusu Joe Smith'e Cavs'ın yanı sıra 3 Nba takımında talip olduğu belirtildi.
Nenad Kristic'i kadrosuna kadar Oklahoma City Thunder'ın mevcut kadronun üzerine çıkması sebebi ile Joe Smith'i serbest bırakabileceği belirtildi.Joe Smith ile Cavs'in yanı sıra Maimi Heat,Orlando Magic ve Toronto Raptors takımlarıda ilgilendiği belirtildi.

Sacramento Kings takımı,Chicago Bulls takımının forvet/pivot oyuncusu Drew Gooden'ı takas listesine aldığı belirtildi.
Sacramenton Kings takımı,Bulls takımından Drew Gooden'ı isterken karşılığında Brad Miller'ı verebileceği belirtildi.Gerarld Wallace ile de ilgilenen Sacramento Kings takımı,takım sahibi Maloof kardeşler Drew Gooden'ı takasını ilk sıraya aldığı belirtildi.Ayrıca Bulls takımı Salary'i dengelemek için Tyrus Thomas'ıda vereceği iddia edildi.

Krstic yeniden NBA'de ...
Sezon başında New Jersey Nets'ten ayrılarak Avrupa kıtasının yolunu tutan Nenad Krstic'in Avrupa macerası kısa sürdü.
Krstic, Oklahoma ile 3 yıllık anlaşmaya varırken, kulüp politikası nedeniyle Sırp pivotun ne kadar alacağı açıklanmadı. Ancak Oklahoma City Thunders'a yakın kaynaklar, Nenad Krstic'in bu transfer karşılığnda 3 yıl için 15 milyon dolar kazanacağını iddia ediyor.
New Jersey, Krstic'in haklarını elinde tutabilmesi için önümüzdeki 1 hafta içinde Oklahoma'nın teklifini ya da daha fazlasını Krstic'e önermesi gerekiyor.

Suns'ın tercihi Dee Brown ...
Çaylak Sean Singletary'nin Jason Richardson takasında Charlotte'a gönderilmesi, Sloven Goran Dragiç'in de beklentilerin altında çıkması yüzünden Steve Nash'i yedeklemek konusunda sıkıntı yaşayan Suns, Dee Brown'u kadrosuna kattı.
Darrell Armstrong, Dee Brown, Eddie Gill, Troy Hudson, Walker Russell Jr. ve Damon Stoudamire, US Airways Center'da idmana çıktılar. Bu antrenmanın ardından Suns, Brown ile minimum kontrat imzalamaya karar verdi.Brown'un kontratı garanti olmayacak. Böylelikle Phoenix Suns istediği zaman diğer beş isimden biriyle 10 günlük kontrat imzalayabilecek.

Francis Memphis'te

Houston Rockets takımının veteran oyuncusu Steve Francis,Memphis Grizzlies takımı ile anlaştığı belirtildi.

Houston Rockets ve Memphis Grizzlies takımları arasında gerçekleşen bu takasda eski All-Star oyuncu Steve Francis Memphis takımının yolunu tutarken,Grizzlies takımı ise Houston takımına 2011 ikinci tur draft haklarını verdiği belirtildi.Ayrıca Memphis takımı Houston takımında 2009 ikinci tur draft haklarını aldığı da belirtildi

Göker AKEL' Alıntı:
Suns'ın tercihi Dee Brown ...
Çaylak Sean Singletary'nin Jason Richardson takasında Charlotte'a gönderilmesi, Sloven Goran Dragiç'in de beklentilerin altında çıkması yüzünden Steve Nash'i yedeklemek konusunda sıkıntı yaşayan Suns, Dee Brown'u kadrosuna kattı.
Darrell Armstrong, Dee Brown, Eddie Gill, Troy Hudson, Walker Russell Jr. ve Damon Stoudamire, US Airways Center'da idmana çıktılar. Bu antrenmanın ardından Suns, Brown ile minimum kontrat imzalamaya karar verdi.Brown'un kontratı garanti olmayacak. Böylelikle Phoenix Suns istediği zaman diğer beş isimden biriyle 10 günlük kontrat imzalayabilecek.

Allah Phoenix'e sabır versin Dee geldiyse :) Tek kişilik fastbreak yapıp takımın anasını ağlatır kanımca :)

Knicks'te Marbury Sorunu

New York Knicks takımının genel Menajeri Donnıe Walsh,oyuncusu olan Stephon Marbury'in buy-outu için Marbury'e teklif yapacağı belirtildi.

Donnıe Walsh'ın Stephon Marbury'in kontratından 3 Milyon Dolar indirmesi isteyeceği ancak Marbury'in 1 Milyon Dolarda direneceği belirtildi.5 Ocağa kadar karar vermesi zorunda olan Donnie Walsh'ın 1 Ocak'tan sonra Marbury'in kontratını satın almak için başka teklifte bulunacağı ve teklifi yükseltebileceği belirtildi.Walsh'ın ayıraca eğer Marbury ile anlaşamazsa ondan sahaya çıkmasını ve oynamasını isteyeceğide gelen haberler arasında.Öte yandan iddialara göre yılbaşı gününden sonra Marbury'in boy-out olarak takımdan ayrılacağı ve batı takımlarından birine gideceği belirtildi.

Walton Takas Malzemesi

Batı konferansın zirvesinde bulan Los Angeles Lakers takımının başarılı forvet oyuncusu olan Luke Walton'ı takas edebileceği belirtildi.

Koç Phil Jackson'ın isteği üzerine Luke Walton'ı takas malzemesi olarak kullanabileceği ve takas edebilecekleri belirtildi.Luke Walton'ın 21.6 Milyon Dolarlık kontratı bulunması ve istenilen düzeye gelememesi takas olmasına neden olarak gösterildi.Koç Phil Jackson,Walton'ı bir takas paketin içinde kullanmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Jackson:Baron Dönmek İstiyor

Los Angeles Clippers takımının süper yıldızı Baron Davis,en yakın arkadaşı olan Stephon Jackson'a göre Golden State takımına dönmek istediğini söylediği belirtildi.

Pazar gecesi bir açıklamda bulunan Stephon Jackson yaptığı açıklamada''Onunla cumartesi günü bir buluşma gerçekleştirdim.Onun evine uğradım.Onun annesi ile ve kendisi ile uzun uzun konuştum.Bana Golden State'e geri dönmek istediğini söyledi.Bende onun döneceğini düşünüyorum.Ben Davis'in bu takıma çok yararı olacağını düşünüyorum.Koçumuz onu seviyor ve geçmişte Monta ile beraber iyi bir kimya yakaladılar.Organizasyon için büyük bir oyuncu''dedi.

Öte yandan Jackson'ın 'Baron Golden State'e geri dönsün' diye bir kampanya yapmayı düşündüğü belirtildi.

Baron'a sistem ve oyun tarzı konusunda G.State cuk diye oturuyordu . Ben zaten daha en baştan bu takasa bir anlam verememiştim . Umarım geri döner ve eski formuna kavuşur .