Takas ve Transfer dedikoduları...

Burak Ceyhan' Alıntı:
Draftını ara sıra youtube'den izlerim de vallahi gözlerim dolar. Büyük adamsın be Marbury... Koca adam seni harcıyorlar ya içim gidiyor.
Burak , Marbury bence saha dışında yaptıklarıyla kendi kendini harcıyor . New York'da oynadığı dönemde Larry Brown ile yumruklaşması(basının uydurması değilse) , oyuncularla antremanda ciddi şekilde kavga etmesi Marbury'nin popülerliğini yitirmesine sebeb oldu . Hatta Marbury maclara geldiği zaman oyuncular bırak selam vermeyi , yüzüne bile bakmıyorlarmış .

Demekki neymiş ; İyi oyuncu olmadan önce insan olacaksın .

Heat, Miller&Thomas'ın Peşinde

Takas piyasasının hareketli takımı Miami Heat'in, Sacramento Kings'e Shawn Marion'ı teklif ettiği iddia ediliyor. Miami Heat, Marion karşılığında ise ;
Kings'den Brad Miller ve Kenny Thomas'ı istiyor. Takas paketinde Heat'den Marcus Banks'in de olabileceği söyleniyor.

Kaynakların verdiği bilgilere göre Blazers'ın da, Kings'le takas görüşmeleri yapabileceği belirtildi.

Miamide çok akıllı... :)

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3n2xab3u]Draftını ara sıra youtube'den izlerim de vallahi gözlerim dolar. Büyük adamsın be Marbury... Koca adam seni harcıyorlar ya içim gidiyor.
Burak , Marbury bence saha dışında yaptıklarıyla kendi kendini harcıyor . New York'da oynadığı dönemde Larry Brown ile yumruklaşması(basının uydurması değilse) , oyuncularla antremanda ciddi şekilde kavga etmesi Marbury'nin popülerliğini yitirmesine sebeb oldu . Hatta Marbury maclara geldiği zaman oyuncular bırak selam vermeyi , yüzüne bile bakmıyorlarmış .

Demekki neymiş ; İyi oyuncu olmadan önce insan olacaksın .[/quote:3n2xab3u]

Emin abi, ben Marbury'in o kadar maçını izledim ama hiçbir şekilde o tür hareketlerini görmedim.Yanlış anlama ama ben gözümle görmediğim şeye inanmam. Hem öyle bir oyuncu olsa geçmiş tarihi büyük bir takım olan New York gibi bir takımda bulunmaz. Ha varsa söylediğin şeylerle ilgili videosu koyarsın izleriz ona göre fikirlerim değişir ama görmediğim şeye de inanamam. Francis falan olsa beklerim de, Marbury yapmaz be abi ;) .

NBA'den son takas ve transfer dedikoduları

Larry Hughes -- Washington Wizards
Jermaine O'Neal -- Shawn Marion
Jamario Moon -- Miami Heat
Mike Miller -- Cleveland Cavaliers
Josh Howard-Raymond Felton
Charlie Villanueva -- ?
Nate Robinson -- ?

Burak, benim için Marbury NBA 'nın en disiplinsiz oyuncusudur...Koçunun ne anlattığını dinlemeyen bir oyuncu ve kafasına göre oynayan bir oyuncu zaten ne oldumla kalır...

Abi Marbury Celtics'e transfer olsun görün nasıl oynadığını. Eğer Marbury disiplinsiz ise, Francis ahlaksız,terbiyesiz,nba'nın yüz karası. :)

Antalya'lı Martin NBA'de ...
Charlotte Bobcats, takımın yıldız forveti Gerald Wallace'ın sakatlanmasının ardından Cartier Martin'le anlaştı.
2.01 boyundaki Martin, geçtiğimiz sezon Antalya Büyükşehir Belediyesi formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmişti. Martin, turuncu-mavili formayla 25 maçta 8.9 sayı ortalaması tutturmuştu.
Kansas State mezunu olan Martin, bu sezon NBA'in geliştirme liginde Iowa Energy takımında yer alırken, 20.6 sayı ve 5.4 ribaund istatistikleriyle oynadı.

4858.jpg

Orlando Magic Keith Bogans'ı , Milwakuee'den Tyron Lue ile takas etti . Bu transfer ile Orlando , Jameer Nelson'ın boşluğunu Tyron Lue ile doldurdu .

Bana göre Milwakuee daha karlı çıktı bu takastan

Sizce?

Kesinlikle .. Milwaukee'nin guard konusunda sıkıntısı yoktu zaten , Bogath onlara skor yükü olarak ciddi bir katkı verecektir özellikle Redd'in yokluğunda ..Orlando bir hamle yaptı ama tutar mı bunu zaman gösterecek . Yeteneklerine lafımız yok lakin istikrar konusunda sıkıntıları var Lue'nun ..

jameer nelson.. tyron lue.. al birini vur ötekine diyeceğim de nelson formasını sahaya bıraksa maça gelmese, bu tyron lue asalağından daha faydalı olur. orlando bula bula bu adamı mı bulmuş guard için.. kendisini en son, 2001 finallerinde iverson'ın koluna asılırken görmüştüm..

seçenekler arasında başka kimler vardı bilmiyorum, nelson'ın şampiyonluğa oynayacak bir guard olduğuna da inanmıyorum ama tyron lue da değildir bu işin ilacı herhalde..

Phoenix Suns Genel Menajeri Steve Kerr'in, takımın yıldız oyuncusu Amare Stoudemire'ı takas etmek için görüşmelere başladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Phoenix Suns Genel Menajeri Steve Kerr'in, takımın yıldız oyuncusu Amare Stoudemire'ı takas etmek için görüşmelere başladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Şaka mı bu ? Takımda ileriye yönelik elle tutulur tek oyuncu Amare zaten .. Diğerleri 2-3 yıl içinde takımdan ayrılacaklar . Ben Phoenix'in ileriki yıllarda Amare önderliğinde bir kadro kurmalarını beklerken bu haber doğruysa şayet Phoenix'in eğer Amare'yi takasa sokarlarsa ne yapmaya çalışacaklarını çözememekteyim..

İspanyol haber ajansı EFE'nin verdiği haberde, Portland Trail Blazers takımının Orlando Magic'e yaptığı teklifte Steve Blake, Sergio Rodriguez ve Channing Frye karşılığında Hidayet Türkoğlu ve Anthony Johnson'u istediği ileri sürüldü.

Orlando Magic'in Jameer Nelson'un sakatlığından dolayı ilk olarak Portland'dan İspanyol basketbolcu Sergio Rodriguez'i istediği, ancak Portland'ın Hidayet'in de dahil olduğu bazı oyuncularla takas istemesinden dolayı bu transferden vazgeçildiği ifade edildi.

Orlando'nun sonuç olarak oyuncusu Keith Bogans'ın yanı sıra, biraz da para vererek Milwaukee Bucks'tan Tyron Lue'i aldığı bildirildi.

eğer hidayeti verselerdi orlando için her şey bitmiş olacaktı vermemeleri iyi olmuş onlar açısından ama tyron lue yu almaları da çok mantıklı değil hemde keith bogansa karşı dee brown ı alsalardı daha iyiydi bence tabi maccabi verir miydi o ayrı bir şey

hidayet, sözleşmesinin son sezonunda olduğundan iyi bir takas malzemesi şu anda..o yüzden hakkında böyle haberler çıkması normal.. hedo' yu istemediği bir adam karşısında alıp, sezon sonu bırakmak isteyecek bir sürü takım vardır..

ama adı geçmişken söyleyeyim.. bence portland geleceğin şampiyonlarından biridir.. yakında contenderlar.. tabii bulls gibi hayati bir hataya düşmezler ise..

Chandler-Marion Takası Mı?

Bazı NBA kaynaklarının iddiasına göre New Orleans Hornets ve Miami Heat, Tyson Chandler - Shawn Marion merkezli bir takasın ön görüşmelerine başladı.

Chandler'ın takımdan gönderilme olasılığının yüksek olduğu iddia edilirken, Hornets'ta yeri sağlam olan oyuncuların Chris Paul ve David West olduğu ifade edildi.

Carter İçin Spurs&Raptors Devrede

Vince Carter için takas görüşmeleri yapan New Jersey Nets, Chicago Bulls ve Cleveland Cavaliers dışında sürpriz iki takımla dirsek temasına geçti.
Nets'in Carter'ı takas etmek için görüştüğü takımlardan biri San Antonio Spurs. Ancak Carter'ın kontratı Spurs'ü çıkmaza sokan bir durum.

İkinci takım ise kaderin bir cilvesi Toronto Raptors. Carter için Nets ve Raptors'ın görüştüğü ileri sürüldü.

Cleveland ve Carter.Daha doğğrusu King Lebron ve Carter bir takımdanasıl olur?Enteresan hayaller kuruluyor.

Hido, esasında Orlando için çok iyi bir malzeme ama onlar bu tür hamlelerde biraz başarısız kaldılar şu ana kadar.