Takas ve Transfer dedikoduları...

Redd için Clippers &Knicks iddiası...
Milwaukee Bucks'ta Michael Redd'in takas sorunsalı bitmek bilmiyor. Adı bir çok takımla anılan Redd için New York Knicks ve Los Angeles Clippers'ında devreye girebileceği iddia edildi.
Guard pozisyonunda 1 ve 2 numarada arayışta olan Clippers'ın Redd'in yanında Mo Williams'ıda düşünebileceği belirtilirken olası bir takasta nasıl bir paket olacağı belirsiz.

D'Antoni'nin gelişi ile daha tempolu bir basketbol oynaması muhtemel olan Knicks'inde Redd'i isteyebileceği konuşuluyor.

act_michael_redd.jpg

Pistons'da Randolph iddiası...
Off-season'da takas yapması beklenti haline gelen Detroit Pistons için, New York Knicks'in yıldız oyuncusu Zach Randolph iddiası ortaya atıldı.
ew York'un elden çıkartmaya baktığı Randolph için Pistons'ıni girişimde bulunabileceği ifade edildi.

3 yıl için 48 milyon dolarlık kontratı bulunan Randolph, Pistons'ın salary sorunu olmadığı içinde cazip konuma geliyor.

z_beard2.jpg

Celtics Posey'i tutmak istiyor...
Boston Celtics'te benchten gelerek takımına önemli katkılar yapan James Posey'in, takımda tutulmak istendiği açıklandı.
Bu sezon Yılın Genel Menajeri ödülünüde kapan Danny Ainge'in, Final serisinin bitimiyle birlikte Posey ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

Normal sezonda Celtics forması altında 74 karşılaşmada 24.6 dakika süre alan Posey, 7.4 sayı- 4.4 ribaunt ve 1.5 asist ortalamaları yakalamıştı.

nba_ap_posey_195.jpg

Marion'a yeni kontrat mı?
Kontratında 17.8 milyon dolarlık opsiyonu bulunan Miami Heat'in yıldız oyuncusu Shawn Marion'ın, opsiyonunu kullanmayarak 17.8 milyon dolardan vazgeçebileceği ve;
Miami Heat ile daha düşük bir miktara uzun vadeli olmak şartıyla yeni bir kontrat yapabileceği ifade edildi.

Marion, Heat'e Shaq karşlığında Banks ile birlikte Suns'tan sezon ortasında gelmişti.

p3-139084w.jpg

Suns Draft için Takas yapabilir...
Geçtiğimiz sezonu hayalkırılığı ile noktalayan Phoenix Suns, draft derinliğini düşünürek ilk tur draft hakkı elde edebilmek için takas pazarına girebilir.
Kadrosuna drafttan gelecek genç yetenekleri eklemek isteyen Suns'ın, takasa girmesi halinde Leandro Barbosa ve ya Boris Diaw'ı gözden çıkartması gerektiğini belirtildi.

Suns'ın ilk tur draft hakkı için pazarlıklara başlayıp başlamayacağı henüz netleşmedi.

boris-diaw-1-med.jpg

milwaukee kadar cins bir franchise yok ligde.. ellerinde değerli olabilecek tek adam redd.. onu da yok pahasına verecekler.. tradelerde değişmez kural ; takas yapmak isteyen her zaman kaybeder.. istisnalar dışında bu hep böyledir.. redd i verip ne almayı planlıyorlar bilmiyorum.. yılda 15-16 milyon dolarlık kontratı verirken düşüneceklerdi.. ya da bogut u seçerlerken.. bogut tipli uzunlar nedense moda ama böyle takımlara bir faydası olduğunu düşünmüyorum... bogut tipli adamların takımı sırtlayacağını düşünmüyorum.. ancak tamamlayıcı olurlar.. derron williams , chris paul gibi isimler varken bogut u seçersen şimdi elindeki en değerli parçayı değiştirmek için kapı kapı dolaşırsın.. ya da sırf forma satmak ve ticari amaçlarla 6. sıradan yi jianlian ı seçersen bu duruma düşersin.. bogut ve yi belki nba oyuncusu olabilirler ama böyle 1. ve 6. sıradan seçilecek adamlar değiller.. lottery, bucks a son 3 senede güldü ama sonuç ortada.. bunlar tabii benim şahsi görüşlerim ama tablo da ortada..

aynen katılıyorum emre sana ama şöyle bişey var o bokları yiyen larry HARRİS di biliyorsun (villanueva için tj ford u vermiştir... çüşş be adam)kuzey amerikada basketboldan anlamayan 10 adam say desen sayarım.. herb KOHL un bi ara bakacağı tuttu takımın durumuna noolyor lan burda dedi(ki bucks ın onun olduğundan haberi yoktur bence birileri uyarmıştır :) ) ve şutladı HARRİS i bu sene ortası yerine de john HAMMOND geldi ki bu vatandaş missouri state i bi kademe yukarı çıkaran adamdır basketboldan çok iyi anlar bi kere bi panelde buna soru sormuştum hatta beni g.. etmişti anlatırım sana unutturma çok makaradır lafın özeti ben bu adama güveniyorum.bucks bu adam sayesinde toparlanacaktır kanımca ama redd olayında ne yapsın emre sen GM sin neyaparsın abi :)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":qy3e5bor][quote="Uğur YILMAZ":qy3e5bor]
z_beard2.jpg

Uğur sorması ayıptır nasıl bir resim bu :)[/quote:qy3e5bor]
ablak zekeriya ekranı domine etmiş :p[/quote:qy3e5bor]
Gerçek resim üzerinde sakalları ile biraz oynanmış... :) Dikkatimi çekti daha hoş geldi bunu koydum... :)

zach_randolph.gif

gerçek resim bu...

Artest: Opsiyonumu %99 kullanmıyorum...
Sacramento Kings'in yıldız oyuncusu Ron Artest, kontratındaki opisyonu kullanmayacağını açıklarken, free-agent olmayacağını belirtti.
Artest, basına yaptığı açıklamada ''Ben %99 opsiyonumu kullanmayacağım.'' dedi.

Artest ayrıca Kings'in kendisiyle kontrat uzatabileceğini söyledi. Kings'in ise Artest'i takas kozu olarak kullanabileceği ifade edildi.

ronartest.jpg

Gordon'dan Takas Yorumu...
Geçtiğimiz sezon Chicago Bulls'la yaptığı pazarlıklar sonuçsuz kalan ve adı bugünlerde takaslarla anılan Ben Gordon ilginç açıklamalarda bulundu.
New York Knicks'e takas olma ihtimali üzerine yapılan haberler hakkında yorumda bulunan Ben Gordon;

''Dürüst olmak gerekirse NBA'de her şey için bir ihtimal vardır. New York benim memleketim ve sen kime sorsan memleket takımı için oynamayı isteyeceğini söyler. Bende böyle birşey olursa mutlu olurum. Ama bu Knicks'te oynamak istiyorum demek değildir. Ben hala Bulls'un oyuncusuyum. Ve burada kalmak isterim.'' dedi.

gordon_300_070104.jpg

Lakers, Odom'ı Takas Mı Ediyor ?

NBA Finallerinde Boston Celtics'e 4-2 kaybederek şampiyonluk umudunu gelecek sezona bırakan Los Angeles Lakers'ta Lamar Odom'ın takası gündemde.

Play-off'larda özelleikle final serisinde gösterdiği istikrarsız performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Odom'ın takas edilebileceği konuşuluyor.

R-Jeff takas pazarında...
New Jersey Nets'in yıldız forveti Richard Jefferson, takas pazarının en aktif oyuncularından olacağı benziyor. Nets'in takasına sıcak baktığı;
Richard Jefferson için bir çok takımın adı geçerken, Lakers'ın Lamar Odom'ı takas etmeyi düşünmesi basında Jefferson - Odom takasını gündeme getirdi.

Ayrıca Mavericks'te adı sürekli takaslarla anılan Josh Howard'ında, Jefferson'la takas olabileceği ihtimalleri yazılıyor.

richard_jefferson-arton21034-240x240.jpg

Lakers Bynum için beklemede...
Sezona fırtına gibi girerek müthiş bir gelişme gösteren Andrew Bynum'a Lakers tarafından kontrat yapılması bekleniyor.
Altı senelik 80 milyon $ tutarında bir kontrat beklenirken Bynum'un sakatlığı dolayısıyla Lakers işi ağırdan alıyor.Lakers'ın Bynum için sezon başındaki hazırlık kampındaki performansına bakarak bir kontrat yapması bekleniyor.

2009 yazında sınırlı serbest olacak Bynum kontrata sıcak bakıyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Bynum kontrat teklifi edilirse hemen kabul etmek isteğini dile getirirken,ailesinin rahatça yaşaması için hemen kabul edebilceğini ve iyi bir kontrata hayır demeyeceğini söyledi.

andrew-bynum-pic.jpg

Artest Sorunsalı...
Sacramento Kings'in yıldız oyuncusu ve takas pazarının en aktif isimlerinden olan Ron Artest'in, peşinde bir çok takım dolaşırken Artest'in gelecek sezonda başka bir takımda olup olmayacağı ise henüz belirsiz.

Sezon ortasında Denver Nuggets'ın istediği Artest için Nuggets'ın tekrar devreye girebileceği belirtilirken, Rick Carlisle'ın gelişi birlikte Dallas'ında Artest için girişimlerde bulunabileceği ifade edildi.

Öte yandan Artest için bir diğer alternatif ise New York Knicks. D'Antoni'nin gelişi ile kabuk değiştirecek olan Knicks'inde Artest'i istediği yönünde bir çok haber dolaşıyor.

ron-artest-1-med.jpg

Portland Barbosa'yı istiyor...
Phoenix Suns'ın draft hakkı karşılığı takas edebileceğini açıkladığı Leandro Barbosa için Portland Trail Blazers devreye girebilir.
Portland'ın, Barbosa için Suns'a;

Martell Webster ve 13. sıra draft hakkı ya da başka bir seçenek sunabileceği belirtildi

act_leandro_barbosa.jpg

Diaw-Ford takası?
Toronto Raptors ve Phoenix Suns arasında takas görüşmeleri olduğu iddia edildi. Drafta az bür süre kala iki takımın takasa girebileceği ifade edilirken;
Toronto'nun Boris Diaw'ı istediği ve karşılığında Suns'a;

T.J. Ford ve 17. sıra draft hakkı önerdiği ifade edildi.

boris-diaw-1-med.jpg

Camby: Kalmak İstiyorum...
Denver Nuggets'ın yollarını ayırmak için takas etmeyi düşündüğü Marcus Camby, yaptığı açıklama ile takımda kalmak istediğini tekrarladı.
Camby, basına yaptığı açıklamada;

''Ben burada kalmak istiyorum. Ama bende kalacağım yerde beni istediklerini hissetmek isterim. Her gün bir takas söylentisi çıkıyor. Ama ben neyin ne olduğunu bilmiyorum.'' dedi.

act_marcus_camby.jpg

Cavs, Harrington ile ilgileniyor...
Gelecek sezona daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Cleveland Cavaliers'ın, Golden State Warriors'lı Al Harrington'la ilgilendiği ifade edildi.
Warriors'ın takasa sıcak bakması halinde, Cavaliers'ın Harrington için takasa gireceği belirtildi.

USHarrington_468x608.jpg