• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Takas ve Transfer dedikoduları...

bu arada off season ın aç kurtu clippers camby yi de aldı.. böylece marcus camby 5 kişi oynayıp tek başına savunma yaptığı denver dan kurtulmuş oldu.. kendi adına hayırlı olmuştur.. sözleşmesinin son iki senesine girerken iyi bir performans göstererek kariyerini uzatma ve yeni/ iyi bir sözleşme kapma şansı oldu.. clippers da elton brand in yerini hücumu çok zayıf kalsa da ondan daha iyi bir savunmacı ve blokçu ile doldurmuş oldu.. denver ı zaten allah kurtarsın.. nba in en kötü savunmasıydı.. camby siz sıfır savunma olurlar artık..

haberi senden duydum anlaşılan buggets bu sene bayaa bi tokatlanacak camby i satmak takımı satmak demek aman iyi oldu günahım kadar sevmem denver ı ,geçen senede tuz biber oldu :) bunun üstüne beter olsunlar

eğer camby ı takas edeceklerse cok cok büyük hata yapıyolar . ellerinde kenyon martin ile birlikte en iyi savunma yapan oyuncusuydu . yani takımın savunmada bel kemiğiidi. kenyon martini yanlıs hatırlamıyosam takas etmeye calısıolarıdı . marcus camby de takas ederlerse ki takas edecekleri oyuncu 2 yıldır basketbol oynamayan kristic se cooook coook coook büyük hata yaparlar . nuggets GM ben olsan takasa asla onay vermem

sevgili kardeşlerim bu bir dedikodu değil haberdir.. olay bitmiştir.. marcus camby, iki adet draft hakkı karşılığında clippers lı olmuştur.. kenyon martin i takas etmek isteyip de edememelerinin nedenini ben söyleyeyim.. hiç bir şey yapmayan kenyon martinin ortalama 14.5 milyon usd lik ve daha 3 yıllık devam edecek dev bir kontratı var.. savunmada canını dişine takan ve bütün ribauntları toplayan camby nin ise ortalama 7 milyon usd den 2 yıl sürecek bir kontratı var.. marcus camby öyle bir haldeki onu isiah thomas ın new york una bile kakalayamazlar.. denver ın franchise olarak hayatı zaten kayık.. acil olarak iverson-carmelo ikilisinden birinin trade edilmesi lazım.. cap tavana dayanmış.. nene hilario bile 10 milyon usd alıyor.. coach george karl ın dünya umurunda değil.. seneye play-off yapacaklarına hiç inanmıyorum.. eser için rahat olsun yani..

clippers ın ise ne yaptığını veya yapmak istediğini anlayacak adam bulmak zor.. herkes gitti / herkes geldi.. baron davis guard bu kesin.. uzun ikilisi de chris kaman / marcus camby şeklinde olacakkki çok sert ve savaşçı bir pota altları olacağı kesin..özellikle savunmada.. ancak 2 ve 3 numaralar için soru işaretleri sürüyor.. correy magette nin tutulamamış olması kötü oldu.. shaun livingston ı yedek guard olarak bile tutmak istemediler.. anlaşılan daha çok transfer yapacaklar, off-guard, combo guard, swingman ne varsa saldırmaları gerekecek.. ayrıca çaylaklarından ne alabileceklerini de iyi hesap etmeleri gerekiyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
clippers ın ise ne yaptığını veya yapmak istediğini anlayacak adam bulmak zor.. herkes gitti / herkes geldi.. baron davis guard bu kesin.. uzun ikilisi de chris kaman / marcus camby şeklinde olacakkki çok sert ve savaşçı bir pota altları olacağı kesin..özellikle savunmada.. ancak 2 ve 3 numaralar için soru işaretleri sürüyor.. correy magette nin tutulamamış olması kötü oldu.. shaun livingston ı yedek guard olarak bile tutmak istemediler.. anlaşılan daha çok transfer yapacaklar, off-guard, combo guard, swingman ne varsa saldırmaları gerekecek.. ayrıca çaylaklarından ne alabileceklerini de iyi hesap etmeleri gerekiyor..
ya sakın yanlış anlama ama emre los angeles da clippers ı bu kadar takmıyorlar bırak rahat ol sen clippers sürünür alışıktır onlar,başarı onların yaradılışına aykırı baron değil chamberlain geri gelse clippers los angeles dan adam gibi bi location agitmezse başarılı olamaz.
bak sana bi örnel yazı göndereceğim lakers-clippers maçına giden bi vatandaşın staples center notları işin olmadığında oku..
http://kingsantillana.blogspot.com/sear ... /Basketbol

hiçbir yedek guard bulamazlarsa tutarlar livingston'u
eğer tutarlarsa 1 numara iyi olur
2 numara zaten mobley ve gordon
3 numarada yedek olarak ross var ama bir adettamamlayıcı bulmaları şart
potaaltı brand-kaman iyi de peki ya gerisi????

Deniz Baskın' Alıntı:
hiçbir yedek guard bulamazlarsa tutarlar livingston'u
3 numarada yedek olarak tt var ama bir adettamamlayıcı bulmaları şart
potaaltı brand-kaman iyi de peki ya gerisi????deAndre jordan iyi iş yapacaktır fakat iş al thornton'da bitiyor eğer thornton 4 numarayı hakkıyla oynarsa clippers çok yol alır

dark baron- ? -brevin knight
mobley -gprdon
??? -tim thomas-
camby--thornton-josh powell
kaman-- deandre jordan

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":31kys7gd]hiçbir yedek guard bulamazlarsa tutarlar livingston'u
3 numarada yedek olarak tt var ama bir adettamamlayıcı bulmaları şart
potaaltı brand-kaman iyi de peki ya gerisi????deAndre jordan iyi iş yapacaktır fakat iş al thornton'da bitiyor eğer thornton 4 numarayı hakkıyla oynarsa clippers çok yol alır

dark baron- ? -brevin knight
mobley -gprdon
??? -tim thomas-
camby--thornton-josh powell
kaman-- deandre jordan
[/quote:31kys7gd]

deniz iyi hoş yazmışında bu takımda o brevinle baron arasındaki ? işareti kim olacak o şanssız insan o bahtsız bedevi kim olacak:) bana teklif gelse girmem o ikisinin arasına brevin bu sene bence bikaç maçı potaya bakmadan bitirecek zaten şutu yok bide bu düzende brevin kayıp :(

ben o bölge için murat abiyi düşünyordum...elgin baylor bi açıklamasında demiş zaten ''murat inal yoksa kapattırırım o basket sitelerinin forumunu'' diye

Posey Hornets'e gitti. Çok kritik hamle Hornets için. Kritik anlarda eli titremeyen bir adama çok ihtiyaçları vardı onu da aldılar. Belki biraz daha az para verilebilirde ama kim ne derse desin Posey gördüğü 2 şampiyonluk ile fiyatını katlamıştır.

posey, yanlış bilmiyorsam ortalama 6 milyon usd yıllık paraya oynayacak.. bence fiyatı çok reel..tam bir kenardan gelip, savunma yapacak, ceza şutunu sokacak, şampiyonluk ve play-off tecrübesi fazla olan bir oyuncu.. hornets ın genç kadrosuna çok yardımcı olacaktır.. stojakovic den dahi süre çalabilir..

bu arada phillyden 5 yıllığına 57 milyon usd teklif alan iguodala hala düşünüyormuş..neyi düşünüyor bilmiyorum.. iguodala iyi bir oyuncu ama bu bile çok para.. bir gram şutu yok.. üç sayı tehdidi sıfır.. sadece atletizmi için para verilen darius miles gibi bir adam mı olmak istiyor anlamadım.. bence iggy ne karar verecekse çabuk versin.. gidecekse de gitsin.. biz bu paraya daha iyisini de buluruz.. merak etmesin yani..

eser, verdiğin linkteki yazıyı okudum.. zaten ben clippers la ilgili her hangi bir şey söylemedim.. her tarafa saldırıyorlar ve belli ki iddaalı olmak istiyorlar.. bana göre ne ihtiyaçları var onları yazdım..

clippers ın o şehirde üvey evlat olması çok normal.. başlarında elgin baylor bile olsa bu böyle... lakers, knicks , celtics... bunlar öyle büyük organizasyonlar ki.. ülkeye sığmıyorlar , kendi şehirlerine nasıl sığsınlar.. ama ben lakers ı sevmediğimden güçlü bir clippers tabii ki isterim..

clippers niye gitmiyor los angeles dan anlamıyorum bi ara vegas a gideceklerdi keşke gitselerdi!
bende her zaman ezileni tutarım o yüzden clippers ı lakers a tercih ederim
zaten bu yüzden atletico yu real e;sparta yı feyenoord a,west hamı chelsea ye,yogileri scoobylere,robin i batman e,turturro yu micheal douglas a tercih ederiz her zaman zayıftan,hakkı yenmişten yanayız :)

inanıyorum bu sene final oynayacağız ligin en iyi guardı bizde en iyi 6.adamı bizde ;)

T-Mac,Detroit'e giderse neler olur merak ediyorum ama hiç istemiyorum bu transfer gerçekleşsin çünkü eğer T-Mac Detroit'e giderse harcanır gibi geliyor! T-Mac durduğun yerde dur. Hadi Denver,Golden State,Phoenix,Orlando gibi takımlar olsa anlayacağım ama gitmesi gereken son takımlardan biri Detroit.Takımda adam gibi adam bana göre Billups var.T-Mac takım oynu oynayamaz :)

4687772.jpg

rasimbasak.jpg

2007-02-20_zeki001.jpg

74.jpg

254.jpg

3382.jpg

resim_normal.asp

165.jpg

işte new york'un 2010 da lebron'un üstüne kuracağı kadro :P

deniz böyle olmaz :) zaza enden ile zeki gülay cap de çok yer kaplar.. baksana sıfatlara :) bu arada bilmediğin bir kural var nba de .. nba oyuncusu olmak için kötü de olsa basketbolcu olmak gerekiyor.. zaza veya zekiyi hangi sınıfa sokacağız. bunların alakası yok..

Emre Yuksel' Alıntı:
deniz böyle olmaz :) zaza enden ile zeki gülay cap de çok yer kaplar.. baksana sıfatlara :) bu arada bilmediğin bir kural var nba de .. nba oyuncusu olmak için kötü de olsa basketbolcu olmak gerekiyor.. zaza veya zekiyi hangi sınıfa sokacağız. bunların alakası yok..
zaza bilet gişesinde durur zeki de maskotluk yapar

umut tınay gözaltı sicil kaydı fotosu çektiriyormuş gibi..altındaki adını bilmediğim vatandaş da hunharca öldürdüğü talihsiz vatandaş gibi çıkmışlar!

Geri