Ben dinlemedim ne dedi acaba,aktarabilirmisiniz?
Dedikleri değil aslında demedikleri önemli...Ali Bozgeyik' Alıntı:Ben dinlemedim ne dedi acaba,aktarabilirmisiniz?
Kenan Sarioglu' Alıntı:Boyle bir anketi yapmak ayiptir arkadaslar. Millete az malzeme verdik son bir haftadir sanki, bir de bunlarla isi abartmayin. Ne dusmesi ne cekilmesi, oyak renault/beykoz falan miyiz biz? Tam tersi yuksek tansiyonu dusurmek lazimken biz kan basincini pompalamayalim..
Ferit Erdem' Alıntı:Dün kararları okurken şaşırdım. Türkiye kupasındaki 2 maça ceza gelir. Birde en fazla 3-4 puan silerler diyordum. Ama oda ne Fenerbahçeyi galip hale getirebilmek ve ben sizi atmadım demek için 10 takla atılmış. Sizi düşürürsem yayıncı kuruluşa satamam maçları, sizi düşürürsem beko da gider seneye , hatta ülkerde verdiği destekleri çekebilir. Bakın ben sizi kovmuorum. Ama süründürüyorum diyen zihniyet varsa, ben takımı çekerim ligden. Hadi bakalım bensiz devam edin. Bir hata yaptık. Oda Fenerasyona zamanında destek verdik. Bırakalım biz sürüneceğimize onlar sürünsün.
Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:[quote="Kenan Sarioglu":3svrjfj1]Boyle bir anketi yapmak ayiptir arkadaslar. Millete az malzeme verdik son bir haftadir sanki, bir de bunlarla isi abartmayin. Ne dusmesi ne cekilmesi, oyak renault/beykoz falan miyiz biz? Tam tersi yuksek tansiyonu dusurmek lazimken biz kan basincini pompalamayalim..
Mithat Duran' Alıntı:DAHA ONANMIŞ BİZE VERİLEN BİR CEZA YOK!!!!
Oyüzden şuan böyle gerksiz bir sinir harbine gerek yok!!!