Takımı Şampiyonlar Ligine Uğurluyoruz "KKTC" Maçı (Cumartesi 12:00)

Şampiyonlar liginde sahada kalan oyuncuların puanları toplamı 14,5 olabildiği için şöyle bi kadro çıkabilir.Özgür+Fifi+Tucek+İsmail+Fikri=14,5 fakat bu kadroda oyun kurucu yok :D Skora çok ihtiyaç olduğumuz anlarda bu kadro denenebilir.Trt'nin iç saha maçlarını yayınlaması çok güzel olur.Fakat biz yine salonda olucaz.En azından tekrarını izleriz maçların.Şube kaptanımız da artık salondan çıkmaz.
 
Topu Öxgür getirebilir orada sıkıntı yok ama Matt, Tucek, Fifi bir arada oynayabilsin diye Seyran tekrardan transfer edildi abicim. Özgür, Matt, Fifi, İso, Seyran tam 14,5 oluyor. İlk Beş budur abicim.

Özgür 4,0
Fifi 4,0
Matt 3,5
İso 1,0
Seyran 1,5

Seyran yerine Murat Yazıcı'da oynar arada 1 puan o da.

Tucek'i unuttuk iyimi, Tucek oyundayken Özgür top getirir dediğim gibi sıkıntı yok :) .
 
Şamil abi yazdığın kadro toplamda 14 puan ediyor.Benim 14,5 luk önerim Şampiyonlar Ligi için.Yazdığım kadro ile çok sayı bulabiliriz.Ayrıca Şampiyonlar Liginde Seyran yerine Fikriyi tercih ederim ama ligde Seyran -0,5 veya -1,5 oluyor o zaman dağlar kızı tercih edilebilir tabiki :D
 
Af buyurun.Daha öncede görmüştüm ama dikkatimi çekmemişti.Bu puan mevzusu nedir? Anlaşılan bir baraj var.Bu puanlar neye kime göre belirleniyor?
 
Yine aynı yüzler ile elimizden geldiği kadar takımımıza desteğimizi verdik. Onlara dair inancımızı her dakika haykırdık, biliyoruz ki bu inancımızı Avrupa sahnesinde boşa çıkartmayacak Aslanlar.

Bugünkü oyunumuzda özellikle Filipski ve Özgür öne çıkan isimlerdi, Matt Scott ise ayrı bir oyuncu, insan her saniye topun onda olmasını istiyor vallahi. :) Süre şansı bulan bütün oyuncularımıza mücadelelerinden dolayı sonsuz tebrikler..

Şimdi sıra bizim asıl gücümüzü gösterdiğimiz yerde, eh bugün de fazla söyledik tekrar etmenin bir sakıncası olmaz herhalde, şampiyonlar ligi bize dar gele..
 
öncelikle gs basketin bu sene engelsiz aslanlarımızla olması ve sadece bu başlıkta başarı dilemeyi unutup salonlar için fedakarlık yapmaları ve bunda şamil olmak üzere diğer genç kardeşlerimizinde artık fedakarlık yapmları takımın başarısı kadar güzel bir şey benim için.

takım her zaman ki gibi.sedat hoca ve ekibimiz her zaman ki gibi iddalı her oynanan maçta.

salonda unılı kardeşlerimizin gün geçtikçe sayının artması artık başarının daha da sağlamlaşmasının temel sebeplerinden biri olacak.

salon güzeldi.

fifi ,tucek ,piskopat, sedat hoca ayrı bir keyif.

bir tarif yok bu sevdaya....
 
Maalesef maçın saati ve yerin uzaklığı dolayısıyla "Engelsiz Aslanları" izlemeye gelemedim...
Uygun bir zaman olursa bir daha ki sefere gelmek için elimden geleni yapacağım..
Gidenlerin yine her zaman ki gibi ellerine,ayaklarına sağlık....
Allahtan bu tür maçlara arabeskçiler takılmıyor ( Sen varya sen ..... :)))
 

Üst