Takımı Şampiyonlar Ligine Uğurluyoruz "KKTC" Maçı (Cumartesi 12:00)

Tarih: 5 Mart Cumartesi
Saat: 12:00
Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu (Ataköy)


Şampiyonlar Ligi öncesi evimizde oynayacağımız son maç, Yalova'da hep beraber çıkardığımız güzel işin havada kalmaması için, anlamlı olması için herkesi Cumartesi günü salona bekliyorum daha doğrusu takım bekliyor. Hadi hep beraber takımımızı hakettikleri destekle Şampiyonlar ligine uğurlayalım.

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZE DARGELE...
 
Mactan sonra kadin takimimizin da maci var, guzel bir kalabalik olur insallah.

Samil'in dedigi gibi Yalova'daki guzel organizasyon havada kalmasin. Bundan sonra Engelsiz Aslanlar her mac hem kalitesi hem de sayisi artan bir tribun ile oynasin.
 
Olmamız gereken yerde olacağız. Takımımıza Şampiyonlar Ligi öncesi gereken desteği sağlayacağız inşallah. Dilerim tribünlerin doluluğu da Yalova'daki sayımızı geride bırakır.

şampiyonlar ligi bize dargele..
 
Burak, sana dayak dargele...

Bu çağrı dershanesi, o saatlerde ders çalışma zorunluluğu olmayanlara yönelik.
 
Selam olsun tüm dostlara,Yalovadaki topluluğu salonda görmek isteriz.İnşallah bu sefer Okana börek tepsisi taşıma görevi verilir :D Burak How are you doing?
 
Benim Engelsiz Aslanların maçına ilk gidişim olcak inşallah bu maça gidersem güzel bir ortamın beni beklediği inancındayım. Efes maçına gidicem zaten bu maça da gelmeye çalışacağım
Bu arada Engelsiz Aslanların maçına bilet gerekiyomu yoksa gelen girebilirmi?
 
Yalova team'den zaten fire beklemiyorum zorunlu durumlar hariç . Hem arkasından kızların da maçı var. 4 saat Ahmet Cömert. Mükemmel :)
Yiğit sünneti orda hallederiz. çantana koymayı unutma sünnetliğini ;) İşlemi Arca yapcakmış -eski sünnetçiyim ben diyor- haberin olsun...
 

Üst