Tamika CatchinGS

Maçın heyecanı ile kaçırmış olduğumuz bazı noktalar olabilir diye bir kez daha izledim maçı. 29:37 dakika sahada yer almış Tamika, istatistikleri de, 17 sayı - 7 ribaund - 3 asist - 2 top çalma şekilde. Ancak dün istatistik kağıdına yansımayan bir bunun kadar daha katkısı olduğu ortada. Son maçını 1 eylülde oynadığının altını çizmek istiyorum. 5 aydır maç temposundan uzak olup geldiği hafta böyle performans göstermek, her oyuncunun harcı değildir.

Her hücumu, savunması derslik niteliğinde. Böyle bir oyuncuya -geç olsa da- sahip olmak inanılmaz bir duygu. Sahada mücadelesine bizler tribünde ortak oluyoruz bir şekilde. Tamika ile birlikte takımın gösterdiği bu baş kaldırış, senenin dönüm noktası olacak kesinlikle.
 
en uç soruyu de ben yazayım.tamika, seimone, fowles üçlüsünün tamamı amerikan milli takımında forma giydiği için bu üçlünün aynı anda euroleague kadrosunda yer alması imkansız değil mi?
 
evet imkansız.
ABD milli takımından üç yıldıza sahip olmak da ayrı bir onur :) Bi de Türk Milli Safiye olsaydı çok iyi olurmuş. Ben bu kadarını beklemiyordum. Helal olsun Tamika !
 
en uç soruyu de ben yazayım.tamika, seimone, fowles üçlüsünün tamamı amerikan milli takımında forma giydiği için bu üçlünün aynı anda euroleague kadrosunda yer alması imkansız değil mi?

Önümüzdeki seneyi düşünürsek seneye Seimone-Fowles-1 yada 2 Avrupalı Kısa-1 Avrupalı Uzun-Safiye ile başlayıp 2.devre de Tamika katılabilir takıma.

Maçına göre oyuncu seçebilir antrenörümüz. Neyse daha bunları düşünmek için erken, lige konsantre olalım.
 
veliyigit Veli Yigit
İlgilenenlere, havalimanında karşılamak isteyenlere; Tamika Catchings Pazartesi 16.00'da Atatürk Havalimanında olacak



Havalimanı DEPLASE!
 
Tamika gelip hemen sıkı antremanlara başlamalı onun ile birlikte Augustus ve Fowles üzerinden ikili oyun çalışmalılar.
hadi Kızlarımız siz sadece keyf alarak basketbolunuzu oynayın karşı tarafta dönen pislikleri boşverin.
 
Kontratı gereği Fenerbahçe maçı için gelip dönen Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Catchings play-off'lar bitene kadar takımıyla birlikte olacak.






Galatasaray Medical Park’ın yıldız oyuncusu Tamika Catcgings İstanbul’a geldi.

Bilindiği gibi Catchings kulübüyle yaptığı anlaşma gereği Fenerbahçe maçından 5 gün önce gelmiş, karşılaşmadan sonra Amerika’ya dönmüştü.

WNBA Oyuncu Birliği Başkanı olarak Sosyal Sorumluluk Projeleri’ndeki görevi nedeniyle kontratı bu şekilde hazırlanan Catching, play-off’lar bitene kadar takımıyla birlikte olacak.

Tamika Catchings, Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi 76-66 yenerek liderlikten ettiği maçta 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile oynamıştı.


Basketfaul.com
 
Sahada herşeyini veren, basketbolda yetenekten çok hırsın, mücadelenin, azmin daha önemli olduğunu gösteren bana göre "Dünyanın en iyi oyuncusu".

Geç tanıdık onu, keşke daha uzun yıllar izleyebilsek...
 
Görüldü ki bu takım sadece ligde degil avrupada da iş yapabilir ancak tamika gibi bir oyuncumuz olursa.Augustus ve Fowles ikilisini iyi savunma yapan takımlar bi şekilde durdurabiliyor ama bu ikiliye tamika gelince durdurulmaları zor bi üçlü oluyorlar.maalesef de tamika sezon içerisinde gelmiyor sezon sonu geliyor.Onun için sophia young,torrens(inş ismini yanlış yazmamısımdır :) ) gibi 3 numara oynayabilen gerekirse 4 numara da oynayabilen skor yönünden Fowles ve Augustusa destek olucak bir oyuncuyla gelecek sezondevam etmeliyiz.Ama tabiki de yine mümkünse play offlara yakın bi zamanda yine tamika gelsin :D
 
Turnike atmayı öğrenmiş mi artık ? Ceyhan maçında hala kaçırıyodu yaa :D :D :D


BÜYÜKSÜN TAMİKA REYİZ ! Sen iste kendimi keseyim :D
 

Üst