Tamika CatchinGS

Re: Tamika CatchinGS Galatasaray' da

Tamika'ya niyet, Hofmann'a kısmet
Bayanlar Basketbol Ligi'nde ezeli rakiplerin transfer savaşında Galatasaray istediğini alırken, Beşiktaş elindeki oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırdı. Transferde ilk çekişme Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşandı. Sarı-lacivertliler, İndiana Fever ve WNBA'in süper yıldızı Tamika Catchings ile görüşürken, devreye giren Cimbom, Katie Douglas faktörünü de kullanarak, ezeli rakibine transferde çalım attı. Catchings'i Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe ise gözünü Beşiktaş ile anlaşmak üzere olan eski oyuncusu Ebony Hofmann'a çevirdi. Beşiktaş'tan transfer ücretini peşin isteyen Hofmann, olumlu yanıt alamayınca Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Bu arada Panküp Kayseri, eski Galatasaraylı Vickie Johnson'ı renklerine bağladı.

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":g6ocfz19]kobeye benzeş tek oyuncu simone agustus dur..
Seimonenin benzediği oyuncu Dwane Wade bence. Sade ve efektif :)[/quote:g6ocfz19]

gecen sene eurocup ta yarı final maçındaki performansı geldikçe aklıma, Kobe diyorum sadece... Maçta her an smaç bekledim artık ondan:)

Bu bransta her an hersey olabilir arkadaslar.Kendinizi her an herseye hazirlayin bence :).Ayrica bu transfer icin Douglasa ayri bir tesekkur etmek lazim.

el de tamika mı oynayacak el resmi sitesinde katie nin ismi yazmıyordu sophia ile tamikanın ismi yazıyor ayrıca fenerin hofmann transferininden sonra kim gönderildi bilgisi olan var mı malum 5. yabancıları oldu

mustafadastan' Alıntı:
el de tamika mı oynayacak el resmi sitesinde katie nin ismi yazmıyordu sophia ile tamikanın ismi yazıyor ayrıca fenerin hofmann transferininden sonra kim gönderildi bilgisi olan var mı malum 5. yabancıları oldu
katie nin ismi aslında yazıyor ama tam resmi listede şimdi anlatmak zor. Euroligde de üçüde oynayacak sanırsam katie nin pasaport sorunu giderilmiştir çünkü 4 ay oldu. Fenerde de galiba ajavonu çıkartacaklar gibi görünüyor ama bu defa da kısa rotasyonunda sorun yaşayacaklar ama bizim için çok daha iyi dönüşümlü forma giyerler.

Emre Karakaplan' Alıntı:
mustafadastan' Alıntı:
katie nin ismi aslında yazıyor ama tam resmi listede şimdi anlatmak zor. Euroligde de üçüde oynayacak sanırsam katie nin pasaport sorunu giderilmiştir çünkü 4 ay oldu. Fenerde de galiba ajavonu çıkartacaklar gibi görünüyor ama bu defa da kısa rotasyonunda sorun yaşayacaklar ama bizim için çok daha iyi dönüşümlü forma giyerler.
katie nin pasaport sorunu halledildiyse çok süper olur. el de nilay-katie-tamika-sophia-yelena 5'iyle ummc ile başabaş oynarız tamika savunma yönüyle takıma savaşçılık kazandıracaktır ayrıca ilk fener maçında tutamadığımız penny ide savunma konusunda bu sefer sorun yaşamayacağız tek sorunumuz olan takım olabilmeyi az da olsa başarabilsek bu sene şampiyonluğa ulaşırız

Başlangıç için ve ilk maç için hiç te fena değil performansı,bu arada fenerde'de Hoffmann ilk maçında 20 sayı atmış.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":17ivshi5]İlk maçda çok fazla sayı atması bence iyi değildir ...
nedenini sorabilir miyim çok sayısının dışında 6da asisti var .[/quote:17ivshi5]
Takımla kaç gün antreman yaptı ? Bu attığı sayılar ve yaptığı asistler kendisinin çok iyi bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor . Şampiyonluğu takım oyunu kazandırır .

Takımla kaç gün antreman yaptı ? Bu attığı sayılar ve yaptığı asistler kendisinin çok iyi bir oyuncu olmasından kaynaklanıyor . Şampiyonluğu takım oyunu kazandırır .[/quote][/quote]

ben maçı izlemememe rağmen istatistiklerden iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum Tamika 8/4 ile oynadı ve serbest atışlar yani çok top kullanmadı. Bu konuda sana katılmıyorum Mustafa Bey.

mustafa zaten takımı oynatan guard yok,takım oyunu oynayacak yerli oyuncu yok...onun için yabancıların performansı daha önemli bi hgal alıyor bu sene..

Bizim hedefimiz ne önce bunu bilmemiz gerekiyor . Hedefimiz ŞAMPİYONLUK . Peki tek başına yabancıların katkısı bizi şampiyon yapabilir mi ? Eğer iyi bir şeyler yapmak istiyorsak önce takım olmalıyız .

Tamika üçlü çekmeyi de ögrenmiş çok sempatik biri gerçekden çok hoşuma gitti hareketleri taraftarın sevgilisi olma yolunda hızla ilerliyor.

İkinci olarak tartışılan insan Tamika CatchinGS yani WNBA yıldızlarından biri lütfen biraz daha insaflı olalım takım 1 2 antremana çıkıp bu performansı gösterdi sorumluluk aldı topun el yaktıgı zamanlarda içeriye drive ederek faul aldırdı ve cok akıllı oynadı bence bir macını izleyin ondan sonra yorumda bulunun

Beni yanlış anladınız. Ben de Tamika'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu söylüyorum ama takımda işler iyi gitmiyor diyorum .