Tamika CatchinGS

Re: Tamika CatchinGS Galatasaray' da

Topu o kadar çok elinde kim tutsa, yapar onları.
Dediklerinize katılıyorum, ama ilk maç 7 top kaybı ikinci maç 9 top kaybı.
Hucumlarımızın olmayan akışkanlığını etkilediğini düşünüyorum.Topu elinde çok tutuyor.

Burak Barut' Alıntı:
Topu o kadar çok elinde kim tutsa, yapar onları.
Dediklerinize katılıyorum, ama ilk maç 7 top kaybı ikinci maç 9 top kaybı.
Hucumlarımızın olmayan akışkanlığını etkilediğini düşünüyorum.Topu elinde çok tutuyor.
Evet topu elinde çok tutuyor ama bu işi yapacak Nilay hiç sorumluluk almadığı için yapacak birşey yok.Normalde Nilay'ın Katie ve Tamika'ya pozisyon hazırlaması lazım.

Burak Barut' Alıntı:
Anlaşılan bu kızın 2 maçlık performansını beğenmeyen tek kişi benim.
Savaşmasına lafımız yok da topu elinde çok tutmuyor mu? aşırı top kaybı yapmıyor mu? kötü şut yüzdesiyle oynamıyor mu ?

savaşmayla kıyaslıyorsak gerçek mvp Erdem Türetken.

Yanlız değilsin :)
Bence de yarardan çok zararı fazla gibi...

Yapmayın yahu. Tamika olmasa Fenerbahçeyi 60 altı sayılarda tutabilir miydik? Savunmaya attırdığı 2-3 kademe var tek başına Tamika'nın. Hücumda da Sophia ile birlikte sorumluluk alan tek oyuncu. Rakip savunmayı bu 2 oyuncunun üzerine yoğunlaştırınca hata yapmaları kadar normal bir şey yok. İddia ediyorum Tamika olmasa her 2 maçta da Fenerden +15 sayı civarı fark yer, +75-80 arası sayı görürdük potamızda.

Sühan Bey de belki sinirle belki karmaşayla yazmış cevap verelim. Çağlar yazmış gerçi, bugünde açıkladım bir kaç kişiye.
Winner oyuncu benim için maç sıkıştığında özellikle böyle skorsuz maçlarda kendi şutunu yaratıp eli titremeden şutunu atabilecek oyuncudur.

Mücadele,hırs ve biraz da deli olan oyuncuya sevgim ayrı tabi :)

Benim için de Winner oyuncu farka isyan edip savunma ve hücumda ekstra işler yaparak maça yeniden ortak eden oyuncudur. Tamika da izlediğim çoğu maçta bunu yapıyor. Maç son sayıya kaldı mı NBA'de Lebron'u koruyup dokunulmasa bile faul verirler ama bizim ülkemizde hareketli savunmacıya hücum faul çalınır.

Murat İNAL' Alıntı:
Sühan Bey de belki sinirle belki karmaşayla yazmış cevap verelim. Çağlar yazmış gerçi, bugünde açıkladım bir kaç kişiye.
Winner oyuncu benim için maç sıkıştığında özellikle böyle skorsuz maçlarda kendi şutunu yaratıp eli titremeden şutunu atabilecek oyuncudur.

Mücadele,hırs ve biraz da deli olan oyuncuya sevgim ayrı tabi :)

Murat dostum yok est. ne kızması. O senin görüşündür bu benim görüşüm:) Eğer yorumumda bir terbiyesizlik yada haddini aşmışlık sezdiysen ben özür dilerim. Öyle bir düşüncem yok.

Galatasaray bayan basketbol takımının yıldız oyuncusu Tamika Catchings gelecek sezon Ocak ayından itibaren herhangi bir sakatlık vb. gibi bir sıkıntı yaşamadığı takdirde forma giyecek. Bu sezon takımımıza ikinci yarıdan itibaren katılan ve istikrarlı bir performans çizen Tamika, kendisi ve menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından Avrupa'da Ocak ayından evvel forma giymek istemediğini belirtti. Bu nedenden ötürü yıldız oyuncu ile Ocak ayından itibaren geçerli olacak bir anlaşma yapıldı. Yıldız oyuncuyu Ocak ayından önce takıma kazandırmak için görüşmelerimizin devam ettiğini belirtmekte fayda var. Gelişmeler oldukça burada bilgilendiririz..

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Her basketbolcu kaçırır ama final maçında pota altından o kadar büyük oyuncu kaçırmamalı ; onu geçtim bütün maç süper oynayıp onu kaçırsa görmemeye çalışırız ama son maçta özellikle çok kötü oynadı.Zaten performansını beğenmiyodum bu da son nokta oldu benim adıma.

Catchings geçen sene Efes'teki Smith'in durumuna düştü. Savunmayı o yapsın, top çalsın, hücumda mucize yaratsın. Öyle bir dünya yok tabii. Dengeli hücum ediyor olsak, Catchings çok daha az top kaybı yapar, çok daha yüzdeli sokardı arkadaşlar. Oyuncuyu suçlamadan önce bunları düşünmek lazım.

Tamika'ya yıldız değil diyenler bugün başlayan sezon öncesi WNBA.com'da yapılan anketlere bir gözatsınlar bence.

Yıldızı kullanamamak başka, yıldız olmamak başka birşey.

A.Çağlar TORUN' Alıntı:
Tamika'ya yıldız değil diyenler bugün başlayan sezon öncesi WNBA.com'da yapılan anketlere bir gözatsınlar bence.

Yıldızı kullanamamak başka, yıldız olmamak başka birşey.
Belki oyun kurucumuzun olmamasindan kaynaklaniyordur ama cok basit top kaybediyor bu bir gercek.

Bütün iç-dış faktörleri bir yana koyarak söylüyorum ben. Az ribaund almış, çok top kaybetmişinde falan değilim. Tamika'ya yıldız değil denildi bu forumda, diyenler açsın baksın wnba.com'u diyorum. Bu işin zirvesindekilerin oy kullandığı ankette ne sonuçlar varmış.

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Şu linke bakıp karar verin arkadaşlar:

http://www.wnba.com/schedules/2009_game ... tober.html

Tamika, geçen yılki final serisinde son 4 maçın tamamında en fazla ribaund alan, 1'inde de en fazla sayı atan oyuncu.

Şu linkte de muhteşem istatistikleri var:
http://www.wnba.com/playerfile/tamika_c ... stats.html
Tesekkürler link icin.
Burda dikkatimi ceken normal sezon ribaund ortalamasi 7-8 civarinda play-offlarda hep 10-11 civarinda.