bugün manyaqtı tribün...
Walla salona tesisat kuruldu bu son maçta ve bundan sonraki maçlarda da dewam edecek 1 uygulama ilerleyen haftalarda salonda daha güzel organizasyonlar göreceksiniz...redsong' Alıntı:budur..........XhAn!' Alıntı:Salonda taraftarı coşturacak şarkı varmı?
Taraftarı çekecek organizasyonlar yapılıyormu?
İzlemeye değer oyunumuz varmı?
Daha niye gelsin taraftar?
roberto baggio' Alıntı:sergi günlerini örnek veren arkadaşlar yanlış hatırlıyorlar.
büyük çoğunlukla biz sadece skorboard altını ve protokolün yarısını alırdık fenerbahçe geri kalan yerleri doldururdu. üst kat karışık olurdu. bunun harici ben tek maç hatırlıyorum fenerin tek pota arkasında kaldığı. yani fener seyircisi o günlerde de baskete daha fazla ilgi gösterirdi.
ama yine de ilgi bundan çok çok fazlaydı onun nedenlerini de defalarca yazdım. genellikle futbol maçıyla aynı güne konurdu maçlar ve saatini ona göre ayarlarlardı. çok maç hatırlarım inönüden çıkıp koşa koşa sergide bilet sırasına girdiğim günleri.
bizim gibi evli barklı adamlar haftanın 2 gününü maça ayırdığında özel bir durum değilse (mesela fener maçları) evde sorun çıkar. (evliliği bırak sevgilisi varsa bile sorundur ya) öyle bir ayarlayacaksın ki basket maçından çıkıp futbol maçına gidebilecek bir günde 2 işi birden bitirebilecek adam. bu seneler önce yapılabiliyorken bugün nasıl düşünülmez anlamıyorum. koy saat 14:30 a basket maçını çıkışa da 10 tane otobüs ayarla (ücretli de yapabilirsin) bak bakalım seyirci sayısı artacak mı? (tabi halili gönderdikten sonrası için konuşuyorum. o varken taraftarda çok büyük artış beklemeyin)
uTKu' Alıntı:XHAN ;
Salak salak konuşma ok !