tabi üstte ki yorumu daçka maçı topiğine yapsam daha iyi olcakmış ama :ehue
Bu hakkaten çok gerekli.Takımımız her tarafında "Şampiyon Ülker" yazan bir salonda oynuyor.redsong' Alıntı:mademki maçlarımızı ahmet cömertte oynayacağız ozaman şu salona biraz yatırım yapsınlar iyi bir ses düzeni duvarlar sarı-kırmızı pota arkasındaki tribünü düzeltseler maçlardan önce galatasaraylı sanatçılardan ufak konserler............ belirli semtlerden cüzi miktarda ücretle otobüs kaldırsalar mesela (taksimden kalksa eminim dolar) ne bileyim bunun gibi şeyler işte ama bizim yöneticilerin kanı donmuş beceriksizler............ ben basket maçlarına taraftarımızın ilgi göstermediğini kabul etmiyorum bence bu aciz yönetime rağmen iyi taraftar geliyor inşallah dahada iyi olacak...........
renkdaş biz zaten geliyoruz maçlara amaç daha fazla insan getirmek bunun için bazı şeyler yapılması şart derdimiz bu........roberto baggio' Alıntı:iyi de akatlar için şehirin göbeği diyorsunuz ahmet cömerte ulaşım çok daha kolay. metro hemen dibinde deniz otobüsü sıksan yürüyeceğin mesafede 57966067987987 tane otobüs hattı önünden geçiyor. araba ile gelen için e-5 kenarı ulaşım rahat çok fazla park problemi yok. salonun yeriymiş müzikmiş showmuş bunların hepsi hikaye. salon aynı zamanda maçı yaşamak için çok uygun. eeee daha ne olsun değil mi?
kenarda oturana bir bakın isterseniz.
onuryavuz' Alıntı:Aşkta; gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler ama bu Galatasaray aşkında bu durum geçerliliğini yitiriyor. Galatasaray Spor Kulübü´nün herhangi bir branşının Ankara´ya (farklı illerde oturanlar da kendi illerine) gelmesini özlemle bekliyor insan. Ancak İstanbul´daki renkdaşlarımızda bir doygunluk var. Onlara da hak veriyorum ancak İstanbul´un nüfusu ve en çok taraftarımızın İstanbul´da olduğunu düşündüğümde o salonların boş kalmasına yüreğim el vermiyor. Umarım birgün tribünlerimiz eskiden olduğu gibi dolar...