TBBL 2008-09 Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Abdullah SAYGILI' Alıntı:
Bu haberi bekliyordum. :)

Final : Mersin B.B - GALATASARAY

İnşallah :)
Mersin BB. olursa 1-0 geride ve saha dezavantajı ile başlıyoruz. Samsun olması daha iyi olurdu. Hele bir finale çıkalım da rakibe sonra karar veririz:)
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
[quote="Abdullah SAYGILI":17kapr7j]Bu haberi bekliyordum. :)

Final : Mersin B.B - GALATASARAY

İnşallah :)
Mersin BB. olursa 1-0 geride ve saha dezavantajı ile başlıyoruz. Samsun olması daha iyi olurdu. Hele bir finale çıkalım da rakibe sonra karar veririz:)[/quote:17kapr7j]

Finale çıkalımda Saha önemli değil Gerekirse Ayhan Şahenk gibi yaparız biz burayı :)
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Düşüş trendine girdi Samsun Basket, maddi sorunlar da olabilir tabii. Sarp'ın dediği gibi o kadar sayı yiyip kazanmaları çok zor zaten ki Mersin bütün maçı önde götürdü.

Scott'un dönüşü de iyi oldu onlar adına, 15 sayı 8 ribaund ile oynamış.

Mersin'den bir galibiyet çıkartabilecek mi bakalım Samsun Basket.
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Maçta Samsun geriden gelip öne geçip iyi bir hava yakalamışken tribünlerde mevzu çıktı.Bu yüzden Samsun kaybetti diyebiliriz maçı.Öndeyken 12 sayı filan geriye düştü,maçın sonlarına doğru iki üçlük atıp maçı kafa kafaya getirdi fakat Samsunle bir arkadaş sol eliyle boş turnikiyeyi kaçırınca maçı kaybetti.

Maçta çıkan olaylar

http://gelgidersin.blogspot.com/2009/04 ... -ckan.html
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Emre Sarp ı buraya alalım haha.

Kaybedene yazık olacaktı. Ama şu da var. Samsun Fener'e kafa tutamazdı. Mersinin daha çok şansı var. Çok sert oynuyorlar.

Tek sorun Ceyhun hocanın seneye Fenerde olabilecek olması.
Ceyhun hocanın karakteri konusunda çok şüphem yok ama ne olursa olsun ilginç bir durum yaratıcak bu durum.
Umarım seride sinirler gerilirde istemezler. Belki hani diyorum... :)

Bir de maç sonu Ceyhun hocanın gerginliğini anlayan bilen var mıdır ?
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Bende tam aksini düşünüyorum..Fenerbahçe Mersini çok rahat geçer..Samsunun bu seneki Galatasaray ve Fener maçlarında deplasmanda oynadıkları oyun ve kendi sahasındaki atmosferle Feneri daha da zorlayabilirdi..

Ama maalesef maddi zorluklar takımı bayağı bir zorladı..
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Erdem haklı, Bales maça çıkmama olayından beri piyasada yok.

Bugün, 3 çeyrek maç dengede gitti. 4. çeyrek sizin de bahsettiğiniz kısımda fark açıldı. Ardından, farkın kontrollü oyunla kapanamayacağı ve sürenin yetmeyeceği ortaya çıktı; fakat Samsun prese fazla geç başladı. Yanılmıyorsam, son 2:30'a kadar falan beklediler. Yıldızoğlu da 3 molası bulunmasına rağmen takımına belki de biraz fazla güvenince mola almadı ve Samsun maça geri döndü. Nihan fark üçken sol turnikeyi kaçırınca maç bitmiş oldu.

Murat Abi, Nihan savunmada sırıttı bana göre bu arada, geçen gün konuşmuştuk ya.

Mersin, normal sezonkinden daha farklı bir görüntü çiziyor. Eskisi gibi 10 oyuncuyla oynamıyorlar, doğal olarak da tam saha pres sadece zaman zaman oyunun temposunu değiştirmek için kullandıkları bir silah haline geldi ki, bugün hiç kullanmadılar desek yeridir. Halbuki Mersin, öyle pek de ahım şahım bir kadroya sahip değil ve Yıldızoğlu'nun sistemiyle %110 kapasiteyle oynuyorlardı; fakat görünen o ki Yıldızoğlu, play-offlarda daha dar bir kadroyla oynamayı yeğliyor. Ben bu tercihin Mersin'in Fenerbahçe'ye karşı zaten az olan şansını daha da azalttığını düşünüyorum. Tam saha pres, Mersin'in rakiplerini uçuk top kaybı sayılarına zorlaması dışında, onların hücum süresinden yemek, rakiplerin hücum düzenini bozmak ve bu dengesiz hücumların ribaundlarının ardından fast breakleri ve geçiş oyunlarını zorlaması anlamına geliyordu; ama Mersin'in sisteminin sac ayaklarından biri eksilmiş durumda.

Final serisinde ise, Fenerbahçe'ye karşı bu kadar uzun süreler sete set kalırlarsa işleri zor, Fenerbahçe çok daha fazla silaha sahip.

Okulun Bahar Tatili'nden dolayı Samsun'da ailemin yanındayım ve maçı salonda izledim. Maçtan önce Katie Smith'i görünce çok şaşırdım doğrusu, üstelik yanlış görmediysem üstünde Mersin eşofmanı vardı( emin değilim bu noktadan). Kendisi basketdergisi'ndeki haberde yazdığı gibi soyunma odası koridoruna da Mersin takımıyla beraber girdi. Fenerliler buna ne der, Mersin kulübü buna neden izin veriyor gibi sorular da aklıma takıldı elbette. harding'le olan hikayeyi biliyoruz ama; yine de garip çok garip.
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Samsun iyi takım kazanabilirdi de ama antrenörlerde dahil kimse sakin, kontrollü değil. Fenerbahçe'ye karşı iki takımında şansı bence aynı ölçüde idi Mersin'in finale çıkması antrenör bakımından Mersin'i önde tutsa da kadro kalitesi Fenerbahçe'de. Ceyhun Yıldızoğlu'nun oyun felsefesi oynatmamak üzere ama karşındakini ne kadar oynatmasan da sen oynamazsan maç kazanılmaz hücum setleri yeterince akıcı olmadığı gibi kritik anda bire bir skor yapacak oyuncu da bence yok. Bu milli takım içinde sıkıntı olacak bence Ceyhun Yıldızoğlu Fenerbahçe'ye de gitse ben öyle aman aman çok büyük bir değişiklik bir ilerleme beklemiyorum tabi bu transfer gerçekleşir mi? Fenerbahçe hangi takviyeleri yapar bunlarda önemli etkenler olacak.
 
Re: Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi

Malesef bir Fenerbahçeli olarak Katie Smithin davranışlarından hiç memnun değilim. Büyük camialar böyle olayları kaldıramaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst