Maça giden bir tane bile yönetici yok, kızlar yaklaşık 4 aydır maaş almıyor ama lafa gelince sen kimsin harun. Oldu tamam. Ne kadar komik ve acınası halde olduklarının farkında değiller sanırım.
Karar düzeltme başvurusu yapıldı diye okudum bir gazetede.
Hükmen mağlubiyette mağlubiyete verilen puan kadar siliniyor, yani TBF toplamda 3 puanımızı gasp etti..
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahkimde çok yetersiz, konuya yeterince vakıf olmayan ve komik bir savunma yapmışız. Zaten bu yönetimden de başka birşey beklenmezdi. TBF kadar onlar da sabote ediyor takımı.
Karar düzeltme başvurusu yapıldı. Karar düzetme başvurusundan hiç bir sonuç çıkamayacağını başvuruyu yapanlar bile biliyor. Kizer'ın avukatının dava açtığı söylenmişti ama sonrasında ordan da bir haber gelmedi.
FIBA'nın izin verdiği Lynetta Kizer Bosna formasıyla İsrail'e karşı 34 dakika 24S 9R ile oynadı ve takımının en çok sayı atan ismi oldu
Kizer'a önce lisans vermeyip sonra veren FIBA Europe yani Turgay'ın başında olduğu FIBA Avrupa! Dolayısıyla TBF'nin not etmemesi mümkün değil. Lisansla ilgili zamanlamalar da çok manidar.
Kulüp kısmına gelince mevzuat gereği kulübün dediğiniz gibi sadece not etmek haricinde yapabileceği birşey bulunmuyor.
Bu açıklama kesinlikle yerinde bir açıklamadır. Muhtemel cezayı verecek kişilerin verecekleri muhtemel fazla cezanın TAS denetimine tabi olacağı bilinciyle hareket etmelerini sağlamaya yönelik bir açıklamadır. Sadece bu tür durumlarda da değil, hayatın her alanında karar vericilere üstlerinde bir denetim mekanizması olduğunu hatırlatmak onları her zaman daha dikkatli karar vermeye yöneltir.
Bu düzgün üsluplu açıklamalar daha kaba bir dille Kardeşim fazla ceza verirsen TAS orda, ona göre! demektir. Gerçi basketbol bölümünde bu konular neden konuşuluyor onu da anlamadım.