TBF, GS 76-72 FB maçında G.Saray'ı hükmen yenik saydı

Maça giden bir tane bile yönetici yok, kızlar yaklaşık 4 aydır maaş almıyor ama lafa gelince sen kimsin harun. Oldu tamam. Ne kadar komik ve acınası halde olduklarının farkında değiller sanırım.

Maça giden bir tane bile yönetici yok, kızlar yaklaşık 4 aydır maaş almıyor ama lafa gelince sen kimsin harun. Oldu tamam. Ne kadar komik ve acınası halde olduklarının farkında değiller sanırım.

Transfer yasağını kaldırmak için ödenen para 1.3 milyonmuş. Bonsu, Jawai, Aradori ve Nolan Smith'in alacaklarıymış bunlar. Kanım dondu resmen. Spor yöneticiliği bu ise cidden yazıklar olsun.
Futbol takımındaki asalaklara hiç futbol oynamadan ödenen paraları düşündükçe basketbol şubesinin haline ağlamamak mümkün değil.

Galatasaray'ın son 10 yılda işe yaramaz futbolculara harcadığı para (Bonservis+Oyuncu ücreti) 300 milyon euro civarı olması lazım yani 1 milyar tl varın gerisini siz düşünün..

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tahkimde çok yetersiz, konuya yeterince vakıf olmayan ve komik bir savunma yapmışız. Zaten bu yönetimden de başka birşey beklenmezdi. TBF kadar onlar da sabote ediyor takımı.

Bana göre çok rahat iptal ettirilebilecek bir karardı.
1- bahsi geçen kural sezon için abd'li avantajı elde etmemek için yapılıyor. yani kulüpler keyfi nedenlerle iş yapmasınlar diye.
2- burada yapılan değişiklik fiba yazısı üzerine yapılıyor.
3- TBF'nin lisans kurulunun yaptığı işi tamamen kulübe yıkıyorlar.
Lakin adamlar Fb'yi her şeyin üstünde tutuyor.

Maçlar kazanılır, maçlar kaybedilir; şampiyonluklar gelir, şampiyonluklar gider... Ancak, Galatasaray'ın zedelenen itibarı, salt "Sen Kimsin Harun" jargonuyla onarılamaz.
Üzüntülüyüm Sevgili Forum!.. Üzüntülüyüm çünkü, bugüne dek omuzlarımızı kabartan Galatasaraylılık Gururu'nun, maalesef içini boşaltıp koflaştırmaya çalışıyorlar... Üzüntülüyüm çünkü, son zamanlarda, hep gelen gideni aratıyor!..

Sen kimsin Harun dedi. Zaman kazandı. Tabi araya zaman girdikten sonra taraftarların genel bir bölümü olayı unuttu. Dursun Özbek'de amacına ulaştı ve konuyu kapattı. Federasyonun verdiği hükmen kararı başkanı gram üzdüyse bende Galatasaray'lı değilim. Kimler geldi kimler geçti. Hepsi hak yemeye devam etti. Bu onama kararının ardından biri çıkıp gereken sert açıklamayı yapamadı. İcraat gösteremedi. Takımı ligden çekiyorum diyemedi. Dursun Özbek koskocaman bir fiyasko.

Sen kimsin Harun dedikten sonra All Star'a oyuncu yolla o şerefizlerin logosunu twitimizde paylaş.

GS Düşmanı Karaktersiz Harunla kokteyller falan.

Bizde burda kendimizi yoralım.

Hepiniz yancısınız. Madem batıyoruz karakterimizle şerefimizle batalım.

ImageUploadedByTapatalk1453893520.304112.jpgImageUploadedByTapatalk1453893552.655382.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tahkimde çok yetersiz, konuya yeterince vakıf olmayan ve komik bir savunma yapmışız. Zaten bu yönetimden de başka birşey beklenmezdi. TBF kadar onlar da sabote ediyor takımı.

Bu karar düzeltme başvurusuna dair herhangi bir habere rastlamadım. Karar çıktı mı bilen var mı? Taraftarlarımızın içi rahat olsun sonuna kadar takipçisi olacağız diye bir açıklama yayınlamıştı kulüp. Onların zamanı yok diye ben takipçisi olmaya çalışıyorum.

FIBA'nın izin verdiği Lynetta Kizer Bosna formasıyla İsrail'e karşı 34 dakika 24S 9R ile oynadı ve takımının en çok sayı atan ismi oldu

Kizer'a önce lisans vermeyip sonra veren FIBA Europe yani Turgay'ın başında olduğu FIBA Avrupa! Dolayısıyla TBF'nin not etmemesi mümkün değil. Lisansla ilgili zamanlamalar da çok manidar.

Kulüp kısmına gelince mevzuat gereği kulübün dediğiniz gibi sadece not etmek haricinde yapabileceği birşey bulunmuyor.

Böyle mantık dışı birşey olamaz, mutlaka yapılacak birşey olmalı. Kız Bosna milli takımı için oynuyor atık daha ötesi var mı?

Lynetta Kizer'in avukatı Oktay Huduti Spor hukuku konusunda önemli bir isimdir bu işin peşini bırakmazlar.

Galatasaray kulübü başkanı UEFA ile yapılan toplantının çıkışında CAS'a gideceğiz diyor. Ceza 1 hafta içinde açıklanacakken. Bileklik satarak zararı kapatacağız diye savunma yapmışlar. Ümitliyiz ama CAS'a gideceğiz diyor.
Biz de burada Kizer olayını çözeceklerini umuyoruz. Kulüp tarihi böyle aciz bir yönetim görmemişti malesef...

Büyük ihtimal 1 sene ceza verilip ertelenecek ama daha belli olmadan cas'a gideriz demesi manasız..

Avrupalı kafa yapısında böyle eyyamcı bir düşünce olabileceğini zannetmiyorum, UEFA bu karar CAS'a gider ve acaba orada değişir mi diye düşünmez ne ceza verecekse verir, Zaten karar aleyhimize çıkarsa CAS'a gidileceğini cümle alem biliyor, Ben hala dile getirildiği gibi büyük bir cezanın çıkacağını düşünmüyorum, CAS açıklaması için süreç beklense daha iyi olurdu..

Bu açıklama kesinlikle yerinde bir açıklamadır. Muhtemel cezayı verecek kişilerin verecekleri muhtemel fazla cezanın TAS denetimine tabi olacağı bilinciyle hareket etmelerini sağlamaya yönelik bir açıklamadır. Sadece bu tür durumlarda da değil, hayatın her alanında karar vericilere üstlerinde bir denetim mekanizması olduğunu hatırlatmak onları her zaman daha dikkatli karar vermeye yöneltir.

Bu düzgün üsluplu açıklamalar daha kaba bir dille Kardeşim fazla ceza verirsen TAS orda, ona göre! demektir. Gerçi basketbol bölümünde bu konular neden konuşuluyor onu da anlamadım.

Ben Kizer olayına referans olması için burada yazdım bu mevzuyu.
Kabadayı üslupla "sen kimsin Harun" demekle kazanılmıyor hukuk savaşları. Ben böyle bir skandal ne gördüm ne duydum. Kizer Bosna pasaportuyla oynuyor, Galatasaray bu nedenle bir maçı hükmen kaybediyor ve oyuncusunu da parasını ödediği halde ligde oynatamıyor. Siz bu kulübün yönetimini ve başkanını savunuyorsunuz. Pes!