TBF, GS 76-72 FB maçında G.Saray'ı hükmen yenik saydı

Çekilme muhabbetinin yapılıyor olması bile bana saçma geliyor. Malumunuz, bu pislik olaylarla ilk defa karşı karşıya değiliz, son da olmayacak. O yüzden çekilmek sadece vakit kaybı olur, realist olalım. Dik duruş geri adım atmakla değil, o pisliğin üstüne daha somut ve daha da güçlü giderek olur. Tabi bizim yönetimde bunu başarabilecek kapasiteyi bir kenara bırakıyorum; çekilelim denilse dik duruşu geçtim, işlerine geleceği için sevinirler. Ha eğer illa biri çekilecekse bence takım değil, yönetim çekilsin.

Yapılacak şey basit çok çok iyi 2 ya da 3 oyuncu alıp kurdukları tezgahı dagıtacağız.Bunu yapamazlarsa çekip gidecekler bu kadar,anladık ki masa başındaki çapları o masayı dağıtmaya yetmiyor.

Elinde ekrem memnun gibi büyük bir silah varken bunu fırsata cevirememek enayiliktir ..
Kadin basketbolu denildiginde akla nasil ki Nevriye yilmaz geliyorsa ; koc denildiginde de bu branşda ekrem memnun gelir ..
Gerek gecmis yillarda kazandirdigi seri sampiyonluklar gerekse son 3 yildir Galatasaray kadin basketboluna yasattigi devrim ve eurolig sampiyonlugu ile taclandirmasi ..
Kaliteli iki transfer ile şikecilere gerekli korku salınır .. Gecen sezon bu takımın nasil bir kadro ile sampiyon oldugu ortada
Isıl yuvaya dönmüş , Nevriye gibi cok büyük bir tecrübe var .. Bahar her gecen gün üstüne koyuyor .. Aysegül ve cansu gibi kaliteli yerliler var.
Böyle elit bir yerli rotasyonuna yapacagin 2 saglam takviye ile her kupaya ambargo koyarsin.. Loyd ve Dublijevic disinda yabanci konusunda revizyona gidilmeli..

Eğer tahkim ilk toplantıda bu kararı alsaydı, bunları yazmazdım ama...İki kez karar anormal bir şekilde ertelendi, ertelendiği gün yazmıştım, tahkimden umudum kalmadı diye. Süreçte her nedense TBF başkanı saraya çıktı !!! Tek iyi olun aklı selim her kişinin onama kararından daha mantıklı bulacağı şerhlere imza atan 2 muhalif üyenin kararı değişmedi. Bu ülke için hala umut var demek. Bundan sonra yapmamız gereken aslında basit. CAS'a ihtiyadi tedbirli başvurmak, 2 yıldız transferi yapıp bize bu cezayı uygun görenlere şampiyonluklarla cevap vermek. Umarım Dursun Özbek bari bunu yapar, bu sene bize oynanan bu oyuna verilecek en güzel cevaptır çifte şampiyonluk. Ha eğer Harun hakemlerini kullanarak yolumuza taş koymak isterse, o zaman ligden çekilmeyi ciddi olarak düşünmeliyiz. Maçtan, seriden demiyorum "LİGDEN" çekilmeyi...

Yazıklar olsun bu federasyona ve yönetime. Ekrem hocanın hakkının, kızların haklarını birisi koruyamadı birisi de gasp etti. Yazıklar olsun.

17 Haziran'a geri dönsek keşke, Medya şok olsa TBF başkanı ntvspor'a bağlanıp ağlasa o günki gibi. Güzel günlerdi taa ki biat edip korkan yönetimler gelene dek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umuyorum ki çok sayın yönetim kurulumuz dün gece olağanüstü toplanıp gerekli kararları almıştır. Umuyorum geceyi sadece mışıl mışıl uyuyarak geçirmemişlerdir!

Allah topunun belasını versin, başta federasyon başkanı olacak çapsızın ve yancılarının, sonra tahkim kurulunda göz göre göre itirazı reddeden şerefsiz üyelerin ve en son olarak tabii ki Dursun Özbek ile yönetiminin. GS kulübü, bugüne kadar hiç bu kadar aciz olmadı ve hiç bu kadar kötü yönetilmedi. Rezil herifler !!! Bundan sonra yapılacak şey şudur: çıkıp takır takır oynayıp başta köpekler olmak üzere her takıma eze eze koyup şampiyon olmak. Bu noktada Ekrem hoca ve aslan kızlarımıza güvenim tam...

Allah topunun belasını versin, başta federasyon başkanı olacak çapsızın ve yancılarının, sonra tahkim kurulunda göz göre göre itirazı reddeden şerefsiz üyelerin ve en son olarak tabii ki Dursun Özbek ile yönetiminin. GS kulübü, bugüne kadar hiç bu kadar aciz olmadı ve hiç bu kadar kötü yönetilmedi. Rezil herifler !!! Bundan sonra yapılacak şey şudur: çıkıp takır takır oynayıp başta köpekler olmak üzere her takıma eze eze koyup şampiyon olmak. Bu noktada Ekrem hoca ve aslan kızlarımıza güvenim tam...

Bu ortamda nasıl yapacağız bunu Ali abi? Adamların yöneticisi bile TBF'den karar çıktığında şampiyon fenerbahçe diye twit atıyor açık açık. Sanki maç haricinde sezonun da garantisini almışlar.

Bu vizyonsuz yönetimin radikal bir karar alamayacağı ortada. Muhtemelen transfer yapacaklar ki alacakları adamlar da 2.sınıf yabancılar olacak. Üstelik geçmiş senelerden hala oyunculara ciddi borçlar varken! Utanmadan, sıkılmadan.

Tahkim başkanı ve raportör üye, yani dosyayı başından beri en iyi inceleyip toplantıya hazır hale getiren üye bizim lehimize oy kullandı. Ancak, karar 5'e-2 aleyhe çıktı. Başkan ve dosyaya en hakim üyenin görüşüne rağmen diğer üyelerin oylarının belirleyici olması adalet adına ayrıca üzücü.

Şimdi transfer yapıp bu eksiği kapatacağız. Hatta duruma göre 2 transfer de olabilir. Ama oyuncu almak, şampiyon olmak başka birşey, bu adaletsizlikle mücadele etmek başka birşey. Şu aşamada Alba ve Sancho'yu yarın geri getirsek bile Galatasaray camiası için yeterli olmamalı. Yönetim, kulüp, sporcular, taraftarlar, kısaca tüm camia bu adil olmayan kararı kabul etmeyip demokratik tepkisini her fırsatta ve her platformda göstermelidir. Bu sezon alınacak bir Avrupa Kupası ise herkese en büyük cevap olacaktır.

Dediğiniz gibi Tahkim Kurulu Başkanı ve Raportör'ün Galatasaray lehine karar vermelerine rağmen bu sonuç çıktıysa durum çok daha vahim, Diğer kurul üyelerinin talimat aldığı çok daha açık seçik ortaya çıkıyor..

En ayar olduğum cümle yine açıklamanın içine koyulmuş. ''en anlamlı cevabı sahada alın terimiz ile''

Ağır konuşacağım, olmayacak.

Tahkimin kararı Agü maçının da aslında hükmen mağlubiyet olması gerektiğini yazan gerekçelerden oluşuyor :)) O maç için de biz başvuralım, yok mu abi o cesaretiniz? Gidin o maç için Abd'li oyuncunun nasıl Avrupa'lı oynadığına dair itiraz edin de hükmen yenilgi versinler Agü maçına da, tabi yerse...