Re: TBL 1. Hafta | Darüşşafaka C. Tires - GALATASARAY : 58 - 73
Bende oradaymışım=)
Bende oradaymışım=)
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Erdal'a ithafen maç yorumum!
Yabancılarda 5 te 4 yapmışız, umarım Marshall zamanla düzelir yoksa işimiz zor!
Milojevic ve Zizic'i izlemek çok keyifli, Gurovic çok sempatik vede taraftar canlısı biri, şayet biraz destek olursak büyük bir silah!
Graves'ten guard olmaz, fakat şutu ve penetreleri çok iyi!
Cemal, Cücü, Erdem ve Alican'ın performansları sevindirici, özellikle Alican çok iyi savunma yapıyor!
Taraftar olarak kendimize ait bölümleri doldurduk, 10 ytl bilet parasına rağmen.
Son olarak!
Keşke çıkıp şaka desen!
BU PANKART İÇİN ÖNCE HOCALARIMIZA SONRADA OYUNCULARIMIZA TEŞEKKÜRLER!
Daçka maçında en büyük sıkıntım Hüseyin'in oynanaması oldu.Eren Aydın' Alıntı:yok böyle komik bişi
Bergutay Kızılkaya' Alıntı:yaa salonun doluluk oranı nasıldı ? maça nasıl girdniz geçen sene gibi bedava kombine olayı oldumu? bide maçta milo veya ziziç hızlı hucüm sonucu smaç bastımı merak ediyorum maçı izleyemedim de
Okan BAKIR' Alıntı:[quote="Bergutay Kızılkaya":2ufqz71g]yaa salonun doluluk oranı nasıldı ? maça nasıl girdniz geçen sene gibi bedava kombine olayı oldumu? bide maçta milo veya ziziç hızlı hucüm sonucu smaç bastımı merak ediyorum maçı izleyemedim de
Bende guard eksikliği tamamlanmadan bu takımdan çok şeyler beklenmeyeceğini yazıyorum.Ama bazı arkadaşlar 3 üçlük 3 asist yapan oyuncuyu kahraman ilan ediyorlar.Sonrada eleştiri yapanlara eleştiri yaparak hedef saptırıyorlar.Ben guard için umudu kesmek üzereyim.Ne de olsa kahramanımız var,Guarda ne gerek var ki.O 8-9 üçlük sallar maçı kurtarır(!)serdilcan cangözlü' Alıntı:öncelikle forumunuzda yeniyim. daçka-GS maçını değerdirmek üzere klavyenin başına geçtim.
bu sezon gördüğüm kadarı ile GS tarftarı için basketbol biraz zor ve sıkıntılı geçicek. bunun en önemli sebebi GS-cafe crown'un yetersiz bir türk rötasyonuna sahip olması ve guard denilen mevkide yeller esiyor olması. daçka maçını tv'den seyrettim. öncellikle daçka bu sezon kesin küme düşer. kesinlikle lise takımı havasında,acemi bir takım daçka. GS.c.c 'nin böyle savunması kötü ,adam paylaşması fiyasko olan bir takıma 73 sayı atması gerçekten gülünç. böyle takımlara en az 85 ve üzeri atmak gerekli. gelelim GS.c.c nin durumuna;
1-takım inanılmaz derece ağır oynuyor. fiziksel olarak son derece yetersizler.
2- sözde uzun diye alınan zizic,gurovic,nalga gibi uzunlar ribaund alacak atletikliğe sahip değiller.(yani geçen sezon ki hite,gaines,owens 'ı çok ararız)
3- takımdaki oyuncuların tecrübesi üst düzey ama bu tecrübeyi kullanacak bir guard takımda kesinlikle yok.
4- graves tam bir acemi. topa bu kadar elinden kaçıran bir oyuncu daha görmedim. zaten o bir guard değil, şutör.
5- herkesin de bildiği gibi m.s tam bir fiyasko. koca maçta bu kadar az süre alacaksa niye alındı. anlamak mümkün değil?
6- asıl bomba şu: milan groviç kesinlikle fiyasko. bu adam kesinlikle miladını doldurmuş.artık basketbolda sırpların devri kapandı. top mümkün olduğunca hızlı oynanmalı. 2'ye birler. drive'lar yapılmalı. ama bunların hiçbiri ne groviçte var ne de diğer oyuncularda (belki biraz graves).
son söz olarak "bu sene tarihin en iyi kadrosunu kurduk diyenler" ne yazık ki guard boşluğunu görmemekteler. ne kadar acıdır ki en kötü türk basketbolcu rotasyonu bizde. o yüzden bence büyük beklentilerin karşılanması imkansız. playofflar'a 5 yada 6'da katılırız. ilk turda eleniriz. avrupa zaten bu yapılanma ile hayal.