Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadece Göksenin demek istiyorum
24dk sahada kaldı 5Sayı 2Ribaund 4Asist 2Top çalma. Harika idi bugün ve takımda ki o sorunuda göksenin ile çözecez gibi.
Taylor hakkında gerçekten erken konuşmuşuz. İnşAllah sadece bu maç'a özel değildir bu performans devamını diliyorum
Haluk iyiydi bugün yaralıydı. Ermalde keze aynı şekilde.
Rancik bugün gününde değildi. Sanki geçen sene izlediğimiz başka bir adamdı.
Göksenin ve Taylor oyunda kaldıkları süre içerisinde çok etkililerdi. Son periyotta Haluk çilingir oldu resmen Rancik çok kaçırdı, Ermal da fena değildi.
Ribaund sorunumuz devam ediyor maalesef.
Göksenin'in 25 dakika sahada kalması, müthiş gayreti ve çıkarken alkışlanması harikaydı. Taraftar da müthişti.
Takımın mücadelesi çok iyiydi, savunmada gayret ettik ama doğal sorunlardan dolayı büyük sıkıntı yaşadık. Fiziksel olarak sert değiliz ama mücadelemiz ile bunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz ama yetmeyecek, bunu da görüyoruz. Bunun dışında ribaundlarda da büyük sıkıntı yaşıyoruz. Tamam J.Thomas tam bir ribaund canavarı ama bu kadar geride kalmamalıydık maç içinde. Taraftarın maça ilgisi de sezona dair umut verdi. Yalnız sorunlar moral bozmaya devam ediyor, nasıl olacak bilmiyorum.