Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun oyuncuların form tutması zordur özellikle fizik olarak iyi durumda değilse çok zordur dorsey i alarak biz zoru seçtik ama form tutmaya başlıyor zaten en üst duruma geldiğinde neler yapacağını biliyoruz az çok.
İkinci ceyrekde 29 sayi bularak trabzon'u abondane ettik . Calleb green 'in fastbreak oyununa ne kadar yatkin oldugunu bir kez daha gördük . 15 sayisi var. Henüz shlibb, mc collum ve micov'un da hic devreye girmedigini hatirlatalim.
caleb green, dorsey, lasme, schilb ile savunmada müthiş bir size avantajımız var. hatta duşanı da kat buna. hücumda da yine lasme, dorsey ve greenin hareket kabiliyeti, mccollumun faul aldırmaya çok müsait dribling tarzı ile ritim bulunca büyük fark yaratıyoruz. geriye bir tek micov, sinan, göksenin ve şafakın ceza şutlarını iyi bitirmesi kalıyor.
26-43 ilk yarı
2.periyot müthiş oyun müthiş savunma
Green çok iyi oynadı
Dorsey pota altını kararttı
Göksenin hem savunmada hem hücumda çok iyidi
Micov çok akıllı oynadı
Ben çok beğendim takımı
Mccollum hakkında bir fikir oluşmadı bende
Ama sanki daha oynatan biri daha iyi olurdu sanki
Sinan'ın muazzam pası için yorum yazmaya geldim Abi ben bile unutmuşum Green 'in orada olduğunu
Dorsey Green pota altı çok sert oldu Dorsey kendine gelmiş görünüyor ileri ki haftalarda daha iyi olacaktır ( o blok neydi )
Schilb yerine daha Gordon , Hawkins tarzı bir oyuncu alsaydık sanırım çok iyi olacaktı ama o da kendisine gelecektir . Milli takımda ki gibi kaçak oynamamalı.
Göksenin de 3 sayılık atışlarını çok temiz kullandı demek ki çalışıyor devam et ASLANIM
2. periyod denize döktük resmen müthiş savunma yaptı takım. Dorsey hayata küstürdü adamları, Green de fast breaklerde hep en önde, Göksenin yüzdeli atmaya başlamış, Lasme de orta mesafelerden affetmiyor. En iyi skorerimizin hiç devrede olmadığı ilk yarıda 17 sayı öndeyiz. Müthiş iş aman nazar değmesin.
Sanırım 22-17 den 26-43 e geldi skor savunmamızı siz düşünün,inanılmaz bir asist yaptı sinan sanırım yılın asisti olur caleb green'in driveları ercegle farkı olucak,savunmada da çok beğendim,bu muazzam farkı lasmenin oyunda olmadığı anlarda yapabilmemizde çok önemli,şafak,izzet ve dusan süre almadı,ben açıkçası çok ümitlendim ilk maçtan..