TBL 1. Hafta l Trabzonspor MP 58 - 80 Galatasaray

O kadar kötü bir sezonu geride bırakmışız ki şu maçı izleyince basit birkaç sayıdan pastan savunmadan bile mutlu oldum ya. Çocuklar gibi sevindim. Teşekkürler Yenilmez Armada inşallah sezon sonuna kadar yayılır bu performans...

ercegten kurtulunca hem pota altı sertliği arttı hemde içeri gömülmek zorunda kalmadığımızdan dış savunmanın direnci arttı.
mahmuti zamanından beri böyle savunma yaptığımızı görmemiştim.

Gerçekten güzel bi sezona başladığımızı hissettim nedense, roller oturdukça, verim de artacaktır ki bence çok iyi olacağız. Tebrikler ve teşekkürler Yenilmez Armada.

Hazırlık maçlarında Göksenin'i, Green'i hatta zıplmayı unutuan !!! Dorsey'i eleştirenlere çok şey demek isterdim bu maçtan sonra ama, cevabı tüm sezon takım verse daha iyi...
İyi oynuyoruz, daha da iyi olucağız...
Zor bir deplasmanı çocuk oyuncağı yapan takıma tebrikler...
Bu arada bizim kadromuz dar mar değil...Oldukça geniş....

Herkesin katkı verdiği ve yorgunluktan dili dışarda gezmediği bir maç ne kadar güzel.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sene çok keyif veririz. Savunmada inanılmaz agresif olma potansiyelimiz var ve bir çok opsiyondan da sayı üretebiliyoruz. Abdi İpekçi dolduğu sürece -ki bu takımın taraftarı inanılmaz çekmeye başlayacağını düşünüyorum- Eurocup ve Şampiyonluk gerçekten hayal değil.

Takimimiz güzel bir oyun dan sonra çok güzel bir galibiyet aldi. Tüm takimi ve teknik ekibi tebrik ediyorum. Biraz zaman ilerledikçe tüm oyuncularimiz la daha da iyi olacağimizi düşünüyorum

Herkes oyuncular hakkında çok güzel şeyler söylemiş.
Ama en büyük övgüyü Yağızer Hoca hak etti diye düşünüyorum.
Takıma müthiş yönetti.
Farka 5-6 olunca hemen mola aldı.
Farkın erimesine izin vermedi.
Rotasyonu müthiş kullandı.
Tebrik ediyorum kendisini.

Tüm takıma da sonsuz teşekkürler.
Uzun zaman sonra çok rahat bir maç izlettikleri için hepsine çok teşekkür ediyorum.

Güzel günler bizi bekliyor.
Yeter ki artık sakatlık olmasın.
Ödemeler zamanında yapılsın.

Çok güzel ve çok doğru bi basketbol oynayarak kazandık.
İsmail Şenol'un söylediklerinin aksine Dorsey hiç de sezonu tamamlayamayacak bi görüntü vermedi, double double yaptı.
Kadroyu yazarken Green'in yanına soru işareti yazıyorduk ama oraya bir "tik" atabiliriz
Göksenin çok doğru yolda inşallah bu görüntüsünü sezona yayar.
Çoğu oyuncumuz standardında oynadı ve rahat bi maç çıkardık.
Yağızer Uluğ da rotasyonu çok doğru kullandı.
McCollum maçı 15 sayıyla bitirdi ama pas zekasını ve oyun görüşünü birkaç seviye yukarı çekmesi gerek eğer Avrupa basketbolunda yer edinmek istiyorsa.
İzzet'in hali içler acısı.Ona verilen süreyi Ege fazlasıyla hakediyor.

Kazanacağımızı düşünüyordum ama ne yalan söyleyeyim bu kadar farklı bir galibiyet alacağımızı beklemiyordum çarşamba günü oynayacağımız Neptunas maçını daha bir hevesle beklemeye başladım iyi bir başlangıç yaptık sonu da güzel olur inşallah

Az süre aldı ama Ege fiziksel olarak gelişmiş gibi sanki, ne dersiniz?
Ribound'a çıkışı falan sağlamlaşmış. Garbage time olduğu için net bir şey söylenemiyor tabii, olumlamış da olabilirim :)

İzzet'te de hiç ışık göremiyorum ve çok üzülüyorum. O fizikle basketbolu bırakacak bu gidişle :/

Takıma tebrikler bununla birlikte hem Ligimizde hem EC'ta sıkıntı yaşamamak için hala saf bir oynatan pg almamız gerektiğini düşünüyorum,E.McCollum'un kendisinden skor üretmesi kadar takımı oynatması istendiği müddetçe zorlanır ve alışık olmadığı bu rolunden dolayıda sezon boyunca zorlanacağını göreceğiz gibi adam görevini yapacaktır verimde verecektir şüphe yok ama bu zamana kadar oynadığı takımlarda bizim takımdaki gibi oynatma değilde genelde skor odaklı oynadığı için iki kulvardada çok bocalama yaşayabilir o nedenle hem takım için hem bu oyuncu için şartları aleyhte fazla zorlamadan 1 pg alınmalıdır diyorum bir kaç arkadaşla birlikte McCollum'un alındığı ilk günlerden bu tarafa bu ısrarı dillendirdik hala aynı şekilde düşünüyorum,umarız bu galibiyete aldanıpta varsa bu düşüncelerini iptal etmezler.

Trabzon ikinci periyotta Goksenin, Green ve Dorsey'in atletizmine cozum uretemedi. Micov da yuzdeli atinca maci kopardik. Son periyotta da Mccollum onculugunde farkin kapanmasina izin vermedik.

Green hafta icindeki hazirlik macinda toparlandiginin isaretlerini vermisti. Bugun de cok iyi katki verdi.

Tebrikler aslanlara.

Takım beklediğimden daha iyiydi.
Schilb ve İzzet dışında herkes gayet iyi performans gösterdi. Schilb yazın milli takımda olduğu için takıma hala alışabilmiş değil ve bu maç özelinde erken faul problemine girdiği için oyuna hiç giremedi ama takım içindeki rolünü belirlersek ondan da katkı alabiliriz. İzzet'e gelirsek hiç mi hiç umudum yok. Belki daha erken diyebilirsiniz ama herhangi bir hazırlık maçında ve bugünkü maçta hiçbir ışık göstermedi. Ona verilen süreleri Ege'ye verilmesi taraftarıyım.
Bunun dışındaki oyuncular ve oyundan da memnunum. Özellikle savunma yapan takımı özlemişim.
Son olarak Yağızer hocama da kocaman tebrikler.
Başladığın gibi bitir #YenilmezArmada!

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sene hep söylediğim gibi bence 4 numara günümüzde fark yaratan bir mevki ve Erceg ne kadar üst düzey bir şutör olsa da diğer 4 numara özelliklerini (ribaunda sağlam girme, potaya gitme, savunma direnci) taşımadığı için inanılmaz sıkıntı yaşıyorduk. Green ile bu maç gördük ki adam akıllı üçlük atmasa bile 4 numara takımı bir yerden alıp başka bir yere götürebiliyormuş. Ben Green'i çok beğendim, umarım hep böyle devam eder yalnız biraz dış şutunu geliştirmesi lazım özellikle tepeden çok kötü atıyor. Bununla birlikte iki önemli oyuncu olan Schilb'den hiç, McCollum'dan ise çok az katkı aldığımız bir maçta böylesine zorlu bir deplasmanda güle oynaya galip gelmek güzel. Göksenin de hem savunmada hem hücumda çok iyiydi. Sinanın asisti ise muazzamdı. Tebrikler takıma, şöyle basketbol izlemeyi özlemişiz yahu :)

Uzun süre sonra yazıyorum,en son felaket senaryolarından bahsediyordum,o dönemden bu yana Dorsey'i almamız,avrupa maçlarımızın TrtSpor'da olması güzel gelişmeler oldu ve sezona beklediğimin aksine harika girdik yinede ilk maç bizi kandırmasın.Schilb'in bazı kolay maçlarda yıldızlaşacağını ama zor maçlarda ortada olmayacağını düşünüyorum,onun dışında o kadar eleştirmeme rağmen ortaya fena bir kadro çıkmadı,asist yönü çok iyi olan bir guard'a hala ihtiyacımız var bence.5 numara bölgesi belki son 10 yılın en sağlamı,Ege daha çok süre almalı maç başı en az 7-8 dakika.Ayrıca takımı hep yağızer koç mu yönetse :) Şimdilik herşey iyi gidiyor ama ben yönetime hala güvenmiyorum bu güzel başlayan hikayeyi drama çevirmezler umarım.Bu arada ismimiz odeabank'la daha güzel duruyor,verdikleri para konusuna girmiyorum,sadece görsel olarak böyle daha iyi.