TBL 10. Hafta | Beşiktaş Milangaz 73 - 65 Galatasaray MP

Euro Leauge´de son 16´ya kalmanın verdiği moral ve biraz da yorgunlukla çıkacağız Sinan Erdem Arena´nın parkelerine.

Lokavt devam etse bizim için çok zor geçecek karşılaşmalardan biriydi ama mevcut şartlarda maça bir adım önde çıkacak olan tarafız. Son yıllardaki üstünlüğümüzü devam ettirip klasik bir Beşiktaş derbisi izleyeceğimizi tahmin ediyorum.

Akatlar'da olsa ne durumda olsalar da korkardım ama Sinan Erdem'de deplasman maçı gibi olmayacak atmosfer. Akatlar ufak ama cidden çok farklı bir salon bu tarz maçlarda, kazanırız diye tahmin ediyorum.

Ortalama oyunumuzu sahaya yansıtırsak fişi çekeriz...

Ben çokta kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum.Boyalı alanda sıkıntı çekmeyiz bence çok ama forvet pozisyonlarında gününde olduklarında ve ritmi yakaladıklarında sıkıntı yaratabilecek oyuncuları var .Çekişmeli geçeceğini ama kazanacağımızı düşünüyorum.

Akatlarda çalışma yok 10.000 kişiyi salona getirebileceklerini sanıyolar o yüzden Sinan Erdem'de maç. Hayır Basketbol ne kapansın diyen taraftar profilinden oraya zor adam getirirler Deron falanda gitmişken.

Çok sıradan bir maç sakın karşı tarafı küçümsediğimi düşünmeyin ama bizim ayarımızda değiller Deronlu yada Deronsuz..

Ergin Ataman'a göre maçın favorisi yokmuş. Doğru bir tarafta Eurochallange'da bir üst tura çıkmış Bjk diğer tarafta Euroleague top 16'ya yükselmiş Galatasaray. İnsan utanır biraz öyle söylerken.

Yasak var ama maça gitmeyi düşünüyorum evime yürüyerek 30 dk mesafede. Ama gidip gitmemek konusunda kararsızım. Maç esnasında vereceğin tepkiler kötü sonuçlar doğurabilir:)

Akatlar'da olsa kazanırdık, Sinan Erdem'de daha rahat kazanırız diye düşünüyorum. Beşiktaş kan kaybetti ama Mensah ile yara kapatmaya çalıştılar. Maçlarını pek takip etmiyorum ama Türk oyuncu konusunda oldukça sıkıntılı bir takım. Takımı doğrudan etkileyen oyuncularının hepsi yabancı. Kemp skor yükünü çekmeye çalışacaktır her zamanki gibi.

hem maçın Sinan Erdem'de olması hem de Beşiktaş'ın sezon başındaki kadrosunun dağılması galibiyeti bize getirecektir. Ancak kolay bir maç beklememek lazım.

Yasak var ama maça gitmeyi düşünüyorum evime yürüyerek 30 dk mesafede. Ama gidip gitmemek konusunda kararsızım. Maç esnasında vereceğin tepkiler kötü sonuçlar doğurabilir:)

Gecen seneki bütün finallerde hem sinan erdemde hemde ipekçideydim hele sinan erdemde fb'i yendiğimiz maçta ship'in son saniye basketi ile ben ve arkadasımın tepkisi inanılmazdı,bir an napcagımızı şaşırdık falan :) Ama Kendimi tutarım diyorsan gitmelisin biz yine orda olucagız :) Ama küfür olayı cok oldugunda zaten salondan cıkıyoruz.

Kafama takılan tek nokta bu maçın neden Sinan Erdem'e alındığı. Neden BJK'ye haksız fazla kazanç sağlama imkanı tanınıyor kendi salonu varken?
Ergin Ataman bugün "BJK taraftarı sıkışmasın diye herkesi Sinan Erdem'e bekliyorum demiş. Allah Allah, ne alaka?
:wl