Sühan Cem' Alıntı:Aslında gelenlerin Kadın maçına da kalmasını istesek çok şey istemiş olurmuyuz acaba? Kızlardan mücadele bekliyoruz Botaş maçının olduğu gün erkekler Mersin ile oynamıştı sanırım. Erkekler 3000 kişiye oynadı kızlar soyunma odasından bir geldiler salonda 300 kişi anca var... Ondan sonra arman için oyna forman için oyna )
gene gidecekler abi çok farklı mı olacak o günden.Sühan Cem' Alıntı:Bak bozdun şimdi beni Alperen Yani sonuçta taraftarın büyük kısmı gitti onu kastettim
Saim Karakuzu' Alıntı:bir şey soracağım arkadaşlar saat 15teki bayan maçınıda izleyebiliyor musun ben maç günü salondan bilet alacağım salon içinden ama bench karşısından almayı düşünüyorum satılıyor mu maç öncesinde orada ?
Sühan Cem' Alıntı:Bak bozdun şimdi beni Alperen Yani sonuçta taraftarın büyük kısmı gitti onu kastettim
o yerel saatle 12:30 da oynanan maçlar ctesi günü değil eğer bi maç 13:00 te oynanacaksa bu ctesi değil pazar olmalı.!Öner Şenkal' Alıntı:maç saati problem olmamalı. İspanya ligini takip edenler varsa bilir , yerel saatle 12,30 da maçlar oynanıyor ve salonlar dolu. Müsait olan herkes maça gitmeli diye düşünüyorum.