Re: TBL | GALATASARAY - Bornova Belediye
Sahaiçi biletler bitmiş gibi birşey.20 adet kalmış..
Sahaiçi biletler bitmiş gibi birşey.20 adet kalmış..
Erhan Gür' Alıntı:Maç ile ilgili birkaç hatırlatma yapmak istedim. 2-3 hafta evel İzmir'de BB'yi Karşıyaka maçında çıplak gözle izledim. Smith adında bir oyuncuları var, çok dikkat etmek gerekli, çok hareketli ve her pozisyonda içeriyi zorlayarak atış (smaç) yapabiliyor. Maç boyu inanılmaz smaçlar yaptı. Zıplama yeteneği çok fazla. Bir de beyaz bir Amerikalıları var, onun da bileği çok düzgün. İyi şut atabiliyor. Ancak en önemli dezavantajları maçtan kolay kopabiliyorlar. İyi savunma yapabilirsek 2. periyodun sonu yada 3. periyodun başında maçı koparabiliriz. Eğer kopma olmaz ise maç sonu işimiz zor.
Tolga Kaplan' Alıntı:Sahaiçi biletler bitmiş gibi birşey.20 adet kalmış..
Yılmaz Yıldırım' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":3vlny2uz]Sahaiçi biletler bitmiş gibi birşey.20 adet kalmış..
şakadır umarım bu durum bende maç günü alacaktım çok kötü olur bu durum ..Tolga Kaplan' Alıntı:Sahaiçi biletler bitmiş gibi birşey.20 adet kalmış..
Ayhan Çelebi' Alıntı:büyük gün yaklaştı bir hafta boyunca gerek forumlarda gerek diğer internet seçenklerinde bu maç için hepimiz yoğun propaganda yaptık inşallah bu çabalar yarın boşa çıkmaz ve en azından bi 6000 7000 kişi gelir ben de bursa dan bugün geldim yarın salondayım hava soğuk saat erken gibi bahaneler kesinlikle söz konusu olmamalı..bu sene hem erkek hemde bayan takımlarımız apdi ipekçi de maç kaybetmedi inşallah sezon sonuna kadar bu seri sürer ve biz de bunun için elimizden gelen desteği vermeliyiz....
HER ZAMAN HER YERDE
ABDİ İPEKÇİ DE
EN BÜYÜK SENSİN ALEMDE...
o değilde bu beste ipekçiye uyarlanabiliyo ama türk telekom arena ya nasıl uyarlayacağız?