TBL 10. Hafta l Banvit: 82 - Galatasaray: 75

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 10. haftasında Bandırma'da Banvit'e konuk oluyor. 12 Aralık Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak olan mücadeleye Kara Ali Acar Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Geride kalan 9 haftada 7 galibiyet alan ve maç fazlasıyla lider durumda bulunan Yenilmez Armada ''tescilli'' Fenerbahçe ve Darüşşafaka Doğuş (D) galibiyetleriyle normal sezon liderliği hedefine dair etkin performanslar ortaya koydu. Belirttiğimiz maçlara görece yakın bir anlam taşıyan bu zorlu deplasmanda takımımıza başarılar diliyoruz.

Çok zor ve güzel bir maç olacak . Banvit bu sene revizyona giderek üzerinde ki ölü toprağı attı daha çok savaşan ve daha güçlü bir takım oldular. Moerman ve Slaughter bizi zorlayacak oyuncular olacaktır Vidmara da pota altında kolay sayılar vermemeliyiz. Fortsonı Göksenin savunması gerekiyor hataya açık bir oyuncu onu maç başında sinirlendirip rahat oynamasına izin vermemeliyiz.

Durumunda bir değişiklik yoksa Simmons olmayacak bu maçta 6 yabancı-Tolga-Nusret şeklinde bir rotasyonları var.

Dinlenerek gitmek bir avantaj olabilir onlar da yorucu bir maçtan çıktılar.

Bende bu maçta gökseninin baskısının önemli olacağını düşünüyorum. Bence beklendiği kadar zor olmayacak bizim kalibremizde takım değil net bir oyunla kazanırız...

Banvit'in salonu müthiş sıkıntı veriyor bana. Shipp'in kötü anısı da etkili midir bilmiyorum ama nefret ediyorum o salondan, maç keyfi olmuyor hiç.

İşi sıkı tutarsak kazanırız. Hoca da dahil buna, iyi motive olursa katkısı bir başka oluyor kenardan.

Krasny macinda esas oyuncularimizin bol bol dinlenmesi banvit ve nhizny macı öncesi gayet iyi oldu . Bu iki mac, lig ve avrupa'da gosterecegimiz reaksiyon açısından önemli . Özellikle Nhizny macinda Ergin Ataman'ın takimi cok iyi motive edecegini düsünüyorum . Geçen hafta eurolig'de Real madrid deplasmanina lider cıkmasina ragmen Fenerbahce'nin Real madridi elinden kacirdigi maci izledik . Ki Real madrid 'in grup sonuncusu ve son şansı oldugunu unutmayalim . Bizim durumumuz ise daha farklı . Bizim birincilik icin kazanmamiz gerekiyor .. Bu macta gösterecegimiz reaksiyon bence kapasitemizi net bir şekilde görmemize yardimci olacak ... Vurup gecmemiz lazim :x

Ev sahibi takımda koç Selçuk Ernak cezasından dolayı takımın basında olamayacak bu macta.Her macta zaman zaman takım olarak sacmalıyoruz.İnsallah o sacmaladıgımız kısımlar bu macta az olur.Macla ilgili düsüncemse vurur geceriz :cool:

Selçuk Ernak'ın olmaması büyük avantaj sağlar bize.
Zor bir maç olacak kesinlikle.
Fortson'a Göksenin baskısına bende katılıyorum.
Slaughter ve Moerman'a dikkat etmek lazım.

Değerli bir maç, hafta arasını hafif bir maç ile geçirdik. Bu sebeple odaklanıp galibiyetle Bandırma'dan dönmek önemli.

Moerman ve Slaughter zaten değerli oyuncular ama ben daha çok Vidmar'ın fiziğine karşı dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden Dorsey'nin sürelerini ona göre ayarlamak lazım. Ayrıca Carmichael'ı da beğeniyorum. Geçen sene İsrail'de önemli istatistikler yapmıştı, bu sezona sakatlıkla girse de kendini buluyor.

Vidmar ile eşleşecek size da oyuncumuz yok bu bize yine problem çıkarabilir. Fortson ı da max 12 sayıda tutmalıyız

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kötü başladık. Hücumda ve savunmada istediklerimizi hiç yapamıyoruz

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci periyotta hareketleneriz fark kapanır diye tahmin ediyorum. Bu arada koçun bu kadar çok gösterilmesi bir beni mi rahatsız etti?

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi