TBL 10. Hafta l Banvit: 82 - Galatasaray: 75

hiçmi savunma yapılmaz be arkadaş,yapacağın tek iş fortson denilen adamı bırak durdurmayı az bi yavaşlatmak için hiçmi konuşmadın,uyarmadın oyuncuları,göksenin eric sinan hep savunmada adama mesafe verdiler,sezon başından beri gördüğüm en kötü oyun bu,atamazsın anlarım ama az bi mücadele gösterin ya,bitsede gitsek havası bu maçda olmazki,50 sayı ilk yarıda hiç yakışmadı hiç!

Hafta içinde bu kadar hafif tempo bir mactan sonra bu macta daha fazla direnc ve mücadele beklerdim . İlk yarinin tamamini forse eden bir banvit izledik . 18 sayi farkla içeri girdiler . Mactan öncede söyledigim gibi ' zorluk derecesi' yükseldiginde takimin gösterecegi reaksiyon açısından kritik bir mactı . İlk yari savunma ve takım pamuk ipligi gibi çözüldü. Kenarda Ergin hoca'nin caresiz görüntüsü ise ilk yarinin özeti gibiydi .. . '' Rakip 15-0 seri yakaliyor ortada ne bir mola var ne bir müdahale .. .. Yakladigimiz 4-5 sayilik serilerden sonra rakip kocun aldigi molalar ve oyuna direk etki etmesi MOLA Dersi verir gibiydi ... Kadro mu yetersiz , mental bir sorun mu bu ikisi kafami kurcaliyor ..

Maci daha bandirmaya gelmeden kaybetmisiz. Ergin Ataman cok yetenekli bir koc ama ne yazik ki kendini gelistirme ve kendi konsatrasyonunu sezona yayma konusunda cok eksigi var. Bu sebepten elit koc seviyesinin oralarda dolasiyor ama bir turlu o sinifa dahil olamiyor. Ben sahsen maci ilk ceyrek bitince kapattim, cunku takimin gelmedigi maci seyretmenin alemi yoktu. Forston uzerinden oynayan takima karsi safak ile maca baslayan koc zaten o maca kendide gelmemistir. Odeme falan deil bu maglubiyetin tek sorumlusu Ergin Ataman'dir. Ne zaman ki ornegin fenerbahce maclarinda koc olarak gosterdigi yogun konsatrasyon ve hazirligi sezon geneline yayar, bence o zaman avrupa nin elit 3-5 kocundan biri olur.