Re: TBL | Galatasaray ? Oyak Renault : 68 - 67
...Ali Bozgeyik' Alıntı:Gölge etmeyin kelimesi pek şık olmamış...
...Ali Bozgeyik' Alıntı:Gölge etmeyin kelimesi pek şık olmamış...
...[/quote:3bhclgvk]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Ali Bozgeyik":3bhclgvk]Gölge etmeyin kelimesi pek şık olmamış...
Uğurcan Günel' Alıntı:Tartışmayı fitillendirmek gibi bir niyetim yok fakat benim merak ettiğim konu şu : Murat Özyer'in teknil faul aldığı pozisyonda tv'den de salondan da göründüğü kadarıyla sert "hareketli" bir tepki yoktu. Peki teknik faul almak için çıldırmışçasına hareketler mi yapmak gerekiyor, her ne kadar Murat Özyer'in karakteriyle pek bağdaşmasa da söylediği bir sözden ötürü teknik faul almış olamaz mı? Gerek televizyondan izleyenler gerekse salondan izleyip hakeme söylediklerini duymayanların ki buna ben de dahilim bu teknik faulü Yücel Platin ile karşılaştırması ne kadar doğru? Çünkü hakeme verilen tepkiler konusunda farklı yöntemler var. Eğer karşılaştırma yapılması gerekiyorsa Hüseyin Beşok'un iki itirazı ile Yücel Platin'in itirazları karşılaştırılabilir ve sonuç itibariyle ikisine de teknik faul çalınmadı. Hüseyin Beşok 5.faul konusunda haklı olduğu kadar tepkisinde de bir o kadar derece haksızdı.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Keşke cevap vermeseydinizde bende kendimi tutabilseydim ben sizden ne talep ettim onuda anlamadımya neyse. Ben sizi tenzih edebiliyorsam eğer orada söylediğim şeyden Gölge etmeyin lafım sizin için değil ha yok tenzih edemiyorsam ağır konuştuğumu düşünmüyorum Gölge etmeyin başka ihsan istemez, buna siz karar verin.
Ahmed abi tam olarak anlatmak istediğim budur, ama biz söyleyince insanlar onurumuza inceden laf ediyor, kişileri Armadan daha çok sevdiğimizi iddaa ediyorlar. Umuyorumki senin gibi birinden gelen bu cümle tüm forum ahalisi için daha aydınlatıcı olacaktır.Ahmed Salih' Alıntı:Murat ÖZYER eleştirmek için Galatasaray'ın zorlanarakta olsa kazandığı haklı galibiyete gölge düşürmek kime yarar sağlar?!
Tekitlerin nereye vardığını, kime yarar sağladığını ve kime zarar verdiğini iyi düşünmek lazım.
Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama geçen sene aldı.Ali Bozgeyik' Alıntı:Murat hoca bundan önce teknik faul almadımı :shock: