Re: TBL | Beşiktaş - Galatasaray
Bu takım şampiyon falan olamaz. Olmasını da istemiyorum hak etmiyorum kardeşim. Böyle saçma sapan bir oyun görmedim ya. Ben 4 tane arkadaş toplayım Beşiktaş'a karşı daha iyi oynarız. Ne savunma var,ne hücum var, hücum da herkes topu sallıyo potaya, ne bir set oyunu var. Hiçbir şey yok hiçbir şeey!! Yazık ya bu takıma destek veren seyirciye,gönül veren herkese. Bu takımda oynayan herkes çeksin gitsin.Bizler METİN OKTAY gibi oynayan oyuncular istiyoruz!! Bir daha Galatasaray erkek basketbol takıma bölümüne bir şey yazmayacağım taaa ki adam akıllı kazanmayı isteyen bir takım görene kadar! Böyle takım olmaz olsun!! Suç Sn.Özyer'in değil, Gurovic'i,Atkins'i,Graves'i bu takıma alanların!! Çok ararız Hite'yi,Gaines'i,Owens'i !! Bu takım şampiyon olacak öyle mi!! Bu maçtan sonra ümidim artık 0! Hiçbir zaman da değişmeyecek bu sezon. Ne bu takımı seyretmek istiyorum,ne de Galatasaray maçı var denilince heyecanlanıyorum.
Graves,Atkins,Gurovic,Zizicccccccc!! O formanın ya hakkını verin ya da defolun gidin!!!!!! Ah ulaaan ahh...