TBL 12. Hafta | Beşiktaş Cola Turka 66 - 58 Galatasaray CC

Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

M.Ö Basın Acıklaması

Arkadaslar ben bu görevi hakkı ile yapamadıgımı düsünüp görevimden istifa edioyorum !!! ( tı`ye alıyorum ama burda bile okadar cesareti... vs vs gibi degerleri olduguna inanmıyorum)
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Hüseyin'den başkası yalan bu takımda... Hoca için ise hocanın ilk başlarda hatası vardır maçta ama Beşiktaş 5 kişi ile içeri kapanıyorken 9da 0 üçlük atarsan buda oyuncuların hatasıdır.Yani bizim 3 sallayanlarımız arka arkaya 2 veya 3 basket atsa şimdi yenerdik ce zaten bu takımı yenerdik havasında olurduk.Bu maçta suçu yüzde 51 oyuncularda görüyorum Hüseyin hariç...
Ayrıca bu oyunla hiç Fener maçını düşünmeyelim çıkmayıp 20-0 bitse daha hayırlı olur bizim için.
Bize bu sene para fazla geldi.Elimize yüzümüze bulaştırdık.Ayrıca bazı arkadaşlar içeriden oynasak demiş ama 5 kişi içeri kapanan takımı açmanın tek yolu dışarıdan sayı bulmaktır bunu yapamayınca yenildik zaten.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Şu tarz maçları kaybetmek gelenek oldu 3 senedir.Son çeyrek 5 sayı atabildik sadece.Setmiş,düzenmiş hak getire maçın kırılma anlarında.
11 maçta 10 galibiyet filan hikaye,ölçü şu 4 maç.Gerçi ölçülcek de birşey yok,herkesin kapasitesi ortada...
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Birisi çıkıp: ''İnşallah haftaya fülker' e farklı yenilince istifa eder.'' derse buna karşı çıkarım. Burdan da Murat Özyer' i savunduğum anlamı çıkmaz. Sadece böyle düşünenler gibi inşallah yeniliriz de hoca gider demem!

Neyse mutlu olanlar olmuştur ;) Hayırlı olsun onlara da(!)
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

ben her zaman murat özyer ve takımımıza sahip çıkılması düşüncesindeydim taki bu akşam bu maçı izleyene kadar...1 haftadır bu maçın başlama düdügünü sabırsızlıkla bekledim...fakat maç başladıktan sonra anladımki bi hafta boşuna sabırsızlanmışım...bu kadar ruhsuz oynayan bir başka takım sanırım yoktur...çakma pivotlarla çakma 4 numaralarla yabancısız hocasız oynayan bir cola turkayı yenemiyorsak hiç kimse ne kendini nede bizleri kandırmasın...zizic gibi bi adam nasıl oluyorda polata tercih edilip daha fazla tahammül ediliyor üst üste 2 üçlük kaçırdıki maçın kırılma anlarıydı...fb maçıda herhalde ahmet cömertteki maçtan farksız olmayacak...
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ole bi basin aciklamasi varmi cidden? :p

Gorsemde, duysamda inanmam onun bu basin aciklamasini yapicagina!!

Gene cikar der sapkamizi onumuze koyucaz bu maglubiyetten sonra ve tavsan cikmasini bekliycez die :oops:
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Yanlış şut tercihleri(başta polat) bugün bizim sonumuz oldu.Dışarıdan çok yüzdeli atsak neyse derimde yüzdelide atamıyoruz.

ayrıca bjk de cevher i tebrik etmek lazım maçın adamıydı.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

ya eren ne hüseyini bırak aallah aşkına ya varya bu oyuncular delirtir adamı....

hüseyin 5 dk da 6/0
gurovici sırp lar duysa asalar
erdem 45 saniyede 3 faul
cüneyt-atkins-graves takım savunması yapmayan kendileri her toptada son saniye kullanıyolar sanki sallayın topu....
polat bişey söylenemez zaten oynıyacağı belli
zizic varmısın yokmusunları oynuyo

takım için milo diyorum.....gerisi casaya
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Haftaya da istifa etmez veya şube yöneticilerimiz Özyer i görevinden almaz ise şunu çok net olarak söyleyebilirim ki sezonun geri kalanı hem takım hem de bizim için koca bir stres dolu angarya olacaktır.Belki yeni bir hoca yeni bir ruh ve heyecan getirir takıma da en azından yarı-finalde süpürülmez belki de finali görürüz.Ama öncelikle Özyerin gitmesi şart.Farklı bir fener mağlubiyetinde (fb ye karşı tarihi fark yeme konusunda oldukça tecrübelidir kendisi)o salonda ne kadar kişi varsa Özyer istifa diye bağırmalı.Herhalde ancak o zaman takımı bırakır,umarım.
 
Utanç verici bir yenilgi!..

Baxter dışında yabancısı olmayan, -Baxter'da kısıtlı yetenekleri olan bir oyuncu- takımın ana silahı Cevher Özer ile Mehmet Yağmur olan Beşiktaş'a karşı maçın başından sonuna dek kötü oynayarak maç kaybedildi!

Takımımız sahada ne yaptığını bilmiyor. Bugüne kadar oynanan maçlar içinde, bu ligde bu kadar kötü hücum eden başka bir takım görmedim. Son çeyrekte takımımızın attığı sayı sadece 5! Topu eline alan dış şut atıyor. Beşiktaş'ın pota altı oyuncusu yok, pota altına on sette bir kere top iniyor. Bakmayın siz yediğimiz sayının 66 olmasına... Savunmamızın iyi olmasından ötürü değil, rakibimiz yığınla boş şut kaçırdı. Karşımızda eli düzgün, şut sokan bir takım olsaydı bugün +100 sayı yerdik.

Bu maç Murat ÖZYER adına tam bir skandaldır. Bugün oyuna etkisi tamamiyle olumsuzdu. Son çeyrekte hiçbirşey yapamadık, oyuncuların sürekli dış şut atmasını seyretti. Polat'ın 1/6 üçlük atması ne demek? Buna bir koç nasıl müsaade eder?! İlla üçlük atılacaksa bu takımda Milan Gurovic yok mu, Cüneyt yok mu, Graves yok mu?!

Ben, bugün Milan'ı geçtiğimiz maçlara oranla daha hırslı gördüm ama, adamın eline top gelmedi. Bu adamı saha içi lider yapmadıysak neden transfer ettik? Şayet saha içi lider yaptıysak neden adamın eline top gelmesi için dakikalar geçmesi gerekiyor?! Cüneyt ve Graves sağolsunlar takımı oynatmak namına hiçbirşey yapmadı! Bugün mücadele eden oyuncular Rashid Atkins, Hüseyin ve kötü oynamasına rağmen Cüneyt'ti.

Hakemler maçın başlarında Beşiktaş'ın sert oynamasına müsaade ettiler ve oyuncularımızın her temasına faul çaldılar. Ancak bu yenilginin sebebi kesinlikle hakemler değildir! Ne kadar art niyetli hakemler olursa olsun, Cevher ve Mehmet Yağmur'un süreklediği, pota altında Adem Ören'den başka alternatifi olmayan; Haluk Yıldırım'ın 4 numara oynadığı bir takımı Hüseyin'li Gurovic'li, Zizic'li takım yenemiyorsa hakemler asla bahane olamaz.

Açık söylüyorum; bugün karşımızda Beşiktaş olduğu için şanslıydık. Şayet bu oyunla haftaya F.bahçe Ülker'in karşısına çıkarsak tarihi fark olur! Başka söze gerek yok!..
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Hüseyin olağan üstü istatistikler yaptı demedim zaten düşünerek birşeyler yazın şuraya.Onun dışında hırsı olan savaşan yenilgiyi kabullenmeyen kim vardı? Elma ile Armut'u birbirinden ayırın...
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ben foruma fazla mesaj yazan birisi değilim ama şu oyunu gördükten sonra yazmak istedim.
Sayın Murat Özyer'e 3 sorum var;
-Son periyot'ta en az 8 hucum 3'lük kullandık zizic,hüseyin,cemal,polat gibi boyalı bölgeyi domine edebilecek oyuncularımız vardı neden içeriden değilde dısarıdan?
-Dısarıdan oynayacaktık madem niye gurovic,atkins,graves,cüneyt'e bos alanlar yaratılmadı?
-Biz bu polatı 3 numara diyemi aldık 8-1 üçlük yüzdesi (yanlış hatırlamıyorsam)
Son olarak sayın Murat Özyer Galatasaray'ın gelecegi için lütfen istifa!!!
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Şu haldeki aciz besiktasi yenemezsek kimi yenecegiz !!

İki önemli mac (Efes-besiktas) 2/0

Balon patladi .
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Çok üzücü bir skor gerçekten.Ben takımımızın halen bir istikrar yakaladığını düşünmüyorum.Tam herşey iyi gidiyor,bir galibiyet serisi yakaladık diyoruz sonra 2 oyuncusu ve antrenörü eksik bir Beşiktaş karşısında maçı kaybediyoruz.Maçı canlı izleyemedim.Ama yazılanlara bakılırsa oyun anlayışımız sırf şuta dayalı bir hal almış.Oysaki belki de bizim bu maçtaki en önemli avantajımız içeriye top indirip içerden kolay sayı bulmaktı.Maçı izleyemediğimden merak ediyorum acaba Gurovic'e özel bir set hazırladık mı?şu ana kadar izlediğim Galatasaray maçlarında böyle bir oyun göremedim.Acaba Gurovic'ten yeterince verim alamayışımızın nedenlerinden biri de bu değil mi?yada Graves bazen topu elinde fazla tutmuyor mu?ve bazen bencilce davranmıyor mu?sonuçta üzücü bir mağlubiyet aldık.Ama çabuk toparlanmalıyız.Hatalarımızı bulup yok etmeliyiz.Çünkü önümüzde kesin kazanmamız gereken çok önemli bir maç var.
 
Re: Utanç verici bir yenilgi!..

Ahmed Salih' Alıntı:
Ben, bugün Milan'ı geçtiğimiz maçlara oranla daha hırslı gördüm ama, adamın eline top gelmedi. Bu adamı saha içi lider yapmadıysak neden transfer ettik? Şayet saha içi lider yaptıysak neden adamın eline top gelmesi için dakikalar geçmesi gerekiyor?! Cüneyt ve Graves sağolsunlar takımı oynatmak namına hiçbirşey yapmadı! Bugün mücadele eden oyuncular Rashid Atkins, Hüseyin ve kötü oynamasına rağmen Cüneyt'ti.
Takımımızın totaldeki durumunu anlatan durum gurovic e yeterince sorumluluk verilmiyor maç çoğu zaman gravesin zorlamalarına kalıyor çok kez söyledim gurovice çizilen bir tane set var bu takımda onu da maçı dikkatli izleyen anlar 2 ve 3 numara yer değiştiriyor tersten gelen gurovic perdelemeden çıkıp 3 lüğü atıyor bu kadar başka gurovic seti yok zaten bu takımda çok fazla sette yok
Zizic iyi oynarken yeterince beslenilmedi ki ben bugün zizici iyi buldum
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Öncelikle bugun benim için sevindirici olan Zizic ve Guroviç'in oyunlarıydı hiç değilse takımın içindeydiler.
Maç başladığında Bjkli oyuncuların yüzünde bu maçı kazanacaz bakışını gördüm gerçekten gördüm, bir pozisyonda Murat Özyer'i gösterirken arkada Murat Kaya'yı gördüm neredeyse esneyecekti.
Bu nasıl iştir ? 3 yıldır bekliyoruz Murat'tan birşeyler 1 adım ileri gitmiyor, bekliyoruz Erdem'den birşeyler 1 adım daha atamıyor, bekliyorum Polat'tan birşeyler sadece üçlük atıyor, bekliyorum hocadan birşeyler sadece el çırpıyor...
Olmaz beyler olmaz.
Yabancın var şampiyon olursun olmazsa olmazsın diye birşey yok.
Bırakalım yabancıları öncelikli olarak Türk oyuncularımız gereken dersi alsınlar.
Atkins ve Graves bugünün en saçmalayan kişileriydi.
Son periyoddaki 5 sayı kabul edilemez, yani ne denir ki.
Eğer biz böyle oynarsak Fb'de son haftalardaki çıkışını sürdürürse haftaya ikinci 30 gelirse şaşırmayın.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Murat Özyer in taktik olarak takımda hiç bir katkısı olmadıgı gibi bu kadar ruhsuz oyuncuları bularak müthiş bir iş yapmıştır tebrik ederim kendisini .
Beşiktaş ta takımın en skorer oyuncus Baxter çok kötü oynadıgı bir maçta bile , Beşiktaş kaybetseydi belki bir çok kişi Baxter ı suçlardı ama Beşiktaş kazandı ve Baxter takımda en çok sevinen oyuncuların başında geliyordu , bu ne kadar takım ruhuna sayip olduklarını gösteriyor ama bizim takımda bunu görme ihtimali var mı bence yok .
Ayrıca Graves in kritik bir maçta daha takıma zarar verdigini gördük .
Efes Pilsen maçında 26 sayı atmıştı ama 3 cü çeyrekte fark açılırken yaptıgı zorlama şutlarla yine farkın açılmasında boşroldeydi , bugün de son anlarda saçma sapan işler yaptı yine her zamanki gibi .
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Sinan Soysal' Alıntı:
Şu haldeki aciz besiktasi yenemezsek kimi yenecegiz !!

Bu sezon Besiktas'in yasadigi maddi krizlerin bir benzerini gecmis yillarda Galatasaray da yasadi. Galatasaray da zaman zaman derbilere tek yabanciyla cikti, yabancisiz ciktigi bile olmustur belki. Ancak hic bir kosul, Galatasaray'i hic bir zaman aciz yapmadi, Besiktas'i yapmadigi gibi. 3 buyukler gibi koklu camialara "aciz" demek asil acizliktir bence.

Bu mactan sonra gelip buraya yazi yazip, ortami germek gibi bir niyetim yoktu, olamaz zaten. Ancak bu mesaji gorunce dayanamadim, kusura bakilmasin. Iyi geceler.
 
Re: TBL | Beşiktaş: 66 - Galatasaray: 58

Ayrıca bu maçta Beşiktaş saha kapatma veya benzeri birşey almazsa ayıp olur eyyamcılık olur...
 

Üst