Utanç verici bir yenilgi!..
Baxter dışında yabancısı olmayan, -Baxter'da kısıtlı yetenekleri olan bir oyuncu- takımın ana silahı Cevher Özer ile Mehmet Yağmur olan Beşiktaş'a karşı maçın başından sonuna dek kötü oynayarak maç kaybedildi!
Takımımız sahada ne yaptığını bilmiyor. Bugüne kadar oynanan maçlar içinde, bu ligde bu kadar kötü hücum eden başka bir takım görmedim. Son çeyrekte takımımızın attığı sayı sadece 5! Topu eline alan dış şut atıyor. Beşiktaş'ın pota altı oyuncusu yok, pota altına on sette bir kere top iniyor. Bakmayın siz yediğimiz sayının 66 olmasına... Savunmamızın iyi olmasından ötürü değil, rakibimiz yığınla boş şut kaçırdı. Karşımızda eli düzgün, şut sokan bir takım olsaydı bugün +100 sayı yerdik.
Bu maç Murat ÖZYER adına tam bir skandaldır. Bugün oyuna etkisi tamamiyle olumsuzdu. Son çeyrekte hiçbirşey yapamadık, oyuncuların sürekli dış şut atmasını seyretti. Polat'ın 1/6 üçlük atması ne demek? Buna bir koç nasıl müsaade eder?! İlla üçlük atılacaksa bu takımda Milan Gurovic yok mu, Cüneyt yok mu, Graves yok mu?!
Ben, bugün Milan'ı geçtiğimiz maçlara oranla daha hırslı gördüm ama, adamın eline top gelmedi. Bu adamı saha içi lider yapmadıysak neden transfer ettik? Şayet saha içi lider yaptıysak neden adamın eline top gelmesi için dakikalar geçmesi gerekiyor?! Cüneyt ve Graves sağolsunlar takımı oynatmak namına hiçbirşey yapmadı! Bugün mücadele eden oyuncular Rashid Atkins, Hüseyin ve kötü oynamasına rağmen Cüneyt'ti.
Hakemler maçın başlarında Beşiktaş'ın sert oynamasına müsaade ettiler ve oyuncularımızın her temasına faul çaldılar. Ancak bu yenilginin sebebi kesinlikle hakemler değildir! Ne kadar art niyetli hakemler olursa olsun, Cevher ve Mehmet Yağmur'un süreklediği, pota altında Adem Ören'den başka alternatifi olmayan; Haluk Yıldırım'ın 4 numara oynadığı bir takımı Hüseyin'li Gurovic'li, Zizic'li takım yenemiyorsa hakemler asla bahane olamaz.
Açık söylüyorum; bugün karşımızda Beşiktaş olduğu için şanslıydık. Şayet bu oyunla haftaya F.bahçe Ülker'in karşısına çıkarsak tarihi fark olur! Başka söze gerek yok!..