TBL 12. Hafta | Beşiktaş Cola Turka 66 - 58 Galatasaray CC

Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum bir basketbolsever olarak beni rahatsız ediyor. Oyuncuların maaşlarını alamaması ve idmana çıkmamaları üzücü... Bunun yanı sıra takımdaki en önemli oyuncu Chatman ve az-çok katkı yapan Mims yok. Justin Williams'ı transfer ettikleri söyleniyor ki, Justin Williams uyum sağlarsa iyi bir oyuncudur; ancak kısa sürede üst düzey verim almaları zor.

Ben, bu olaylar yaşanmadan evvel bu maçın zor geçeceğini tasavvur ediyordum ama, mevcut şartlarda Beşiktaş'ın işi çok zor...

Bize gelince... Hüseyin çok formda. En önemli hücum gücümüz... Artık Gurovic'in kafasına toplayıp bu maçlarda gerçek oyununu ortaya koyması gerekiyor. Beşiktaş maçı, F.bahçe Ülker maçı evvelinde onun için iyi bir prova olabilir. Zizic takımda kaldı, onunda ispatlayacak birşeyleri var. Şayet bu maçlarda kötü oynarsa güvenilirliğini epey sarsar!

Beşiktaş birkaç hafta evvel form tutmuş ve tehlikeli bir takım haline dönüşmüştü fakat, şu an yine keşmekeş bir durumdalar. Deplasmanda da olsak, bu maçın mutlak favorisi biziz.
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Forzadaki yazılara göre bjkliler bu maçı futbol maçının bir rövanşı olarak görüyorlar ve en güzelide bu olur o full olan salonlarında her zaman bize karşı olduğu gibi yine boynu bükük evlerine dönmeleri
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Antrenmana çıkmadılar

Maaşlarını alamayan Beşiktaş Cola Turaklı oyuncular, iki gündür salona gidip tepki için antrenmana çıkmıyorlar.


Sezon başında ekonomik sıkıntıları nedeniyle iki önemli oyuncusu takımdan ayrılan Beşiktaş Cola Turka'da kriz yine kapıda...



Siyah-beyazlı basketbolcular dün yapılan antremana çıkmazken, haftasonu oynanacak Galatasaray Cafe Crown derbisi öncesinde yaşanan bu gelişmelerin maçı nasıl etkileyeceği ise merak konusu...



Oyuncuların bugün yapılacak antremana da çıkmaması bekleniyor. Aldığı son tam maaş olan Eylül ayının maaşını 31 Ekim'de alan, ondan sonra ilk ödemenin geçtiğimiz hafta Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçı öncesinde yapılan siyah-beyazlı basketbolculara bu dönemde de Ekim ayı maaşının 4'te 1'i ödendi.



Cumartesi akşamı oynanacak derbide ayrıca Konya deplasmanında diskalifiye edilen Mire Chatman ile Dennis Mims forma giyemeycek, Hakan Demir de takımının başında sahaya çıkamayacak.


Kaynak: ntvspor.net
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

saha ya çıkıp oynamadan maç kazanılmaz iyi çalışıp saha da savaşmalıyız rakibin eksik olması önemli değil bunu hepiniz biliyorsunuz önce tedbir sonra tevekkül
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Beşiktaş'ın durumu ne olursa olsun eğer Pazartesi günkü gibi oynarsak yalan oluruz Akatlarda.Futbolun acısı da fazla fazla çıkar üstelik.Gurovic,artık oyna be birader...
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Gurovic taraftardan etkilenerek oynar belki.Oynamasının da zamanı geldi.
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

12. Hafta Rakibimiz Beşiktaş Cola Turka


Beko Basketbol Ligi'nde haftanın programı açıklandı. Galatasaray Cafe Crown, ligin 12. haftasında Beşiktaş Cola Turka ile 27 Aralık 2008 Cumartesi günü karşılaşacak. Akatlar Cola Turka Arena'da yapılacak maç, saat 19:00'da başlayacak.

Yılın son derbisini Spormax naklen yayınlayacak.

Beko Basketbol Ligi 12. Hafta Programı

27 Aralık 2008 Cumartesi
15:00 Türk Telekom ? Antalya BŞB (Ankara Atatürk Spor Salonu) Spormax
17:00 Kepez Belediye ? Casa TED Ankara Kolejliler (Kepez Bld. Spor Salonu)
17:00 Oyak Renault ? Erdemir (Bursa Atatürk Spor Salonu)
17:00 Fenerbahçe Ülker ? Mutlu Akü Selçuk Üni. (Abdi İpekçi Spor Salonu) Spormax
18:00 Mersin BŞB ? Pınar Karşıyaka (Edip Buran Spor Salonu)
19:00 Beşiktaş Cola Turka ? Galatasaray Cafe Crown (BJK Akatlar Arena) Spormax

28 Aralık 2008 Pazar
15:00 Efes Pilsen - Darüşşafaka Cooper Tires (Ayhan Şahenk Spor Salonu) SKY Türk
16:00 Aliağa Petkim ? Banvit (Aliağa Enka Spor Salonu
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Beşiktaşlı oyuncular 2 gündür antremana çıkmıyormuş, maça konsantre değiller paralarını düşünüyorlar yani.

Bu arada Zizic in durumu sevindirici Murat ÖZYER, Hüseyini hatırladı...
Bu şartlarda kaybetmeyiz herhalde bir süprize imza atıp...
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Belki bir Galatasaraylı olarak bana düşmez ama madem oyuncularının parasını ödeyemiyorsun şu aşamada transfer yapmayı düşünmek nasıl bir mantıktır. Parasını alamayan oyuncular iyice isyan etmez mi ? Ödeme dengesi daha da bozulmaz mı ? Sezon başında bütçeye uygun bir politika izleseler belki çok daha başarılı olacaklardı .
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Biletler satışa çıkmış

Bilet fiyatları şöyle:

Protokol: 25 YTL
Bench Arkası: 20 YTL
Protokol Karşısı Alt: 15 YTL
Protokol Karşısı Üst: 13 YTL
Pota Arkası: 10 YTL

Yalnız sanırım 25 YTL'lik biletlerin fiillen satışı yok aslında .
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Maç bizim gibi gözüksede Akatlarda oynuyoruz bunu unutmamak lazım.Eğer Oyak maçındaki gibi oynarsak,futbol maçındaki acılarını cıkarırlar.
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

Bu arkadaşın postlarını dikkate almayın arkadaşlar.Başta Ferhat'tan onun adınada özür diliyelim arada bir istisnalar çıkıyor.Ama gsbasket kaidesini bozamaz bu olaylar.Bölüm yetkilisi abiler görünce siler ve gereken cezayı verirler arkadaşlar.
 
Re: TBL | Bjk Cola Turka - Galatasaray

az önce resmi sitemize baktım bu hafta beşiktaşla 3 maç yapacağız galiba, ilginç bir tesadüf.

ilginçtirki tüm maçlarda biz favoriyiz, haftasonundaki futbol mağlubiyetinden sonra olası mağlubiyetler kargalar adına üzüntü verici olur.

maçların sonundaki tezahüratı tahmin edebiliyorum 'yeter yıldırım demirören yeter'
 

Üst